AAAAAAAAAAAARGGHHHHHH!

Dumma dator, hade skrivit massor men allt försvann!!! Kan INTE skriva om allt just nu.. behöver ta en bloggpaus i ett par minuter/timmar...

Det jag kan säga är att jag och C ska dricka Bloody Mary's ikväll.. hehe... det är bara educational purposes... :P

Hej

Snabbt inlägg

Hej och god morgon!

Ville bara meddela alla att jag nu ska iväg till Burlington! Kolla på bikini och köpa en eller två nya bh's från VS, mycket viktigt :P Ngt annat får jag ABSOLUT inte köpa.. ja, vi får väl se hur det går med det ^^

Senare idag kommer jag nog träffa Karin och några andra tjejer på Ben & Jerry's. Får se hur det hela löser sig, på ngt sätt kommer det nog ordna sig iaf :)

Kram kram!

Dags att uppdatera på bildfronten!

Imorse var det 10 grader, dags att ta på sig jeans!! Bytte dock snart om igen för det blev varmt och soligt igen :)



Tunnan av iste :D Den är större än den ser ut. :D två stora vattenkannor med vatten var det där i.



Mumma med iste (och boken i bakgrunden)



Det här lövet hittade jag när jag och S var ute på promenad (och ja; han promenerade faktiskt själv!) Känns bara liiiite tidigt, det är fortfarande juli liksom. Men ett träd utanför fönstret här börjar faktiskt bli gult??? Knas.



Tror det var allt för nu... :)
Ha det toppen!

Iste

Just nu sitter jag och slappnar av med en bok (Twilight, of course...) och hemmabryggd pepparmints iste, à la moi :) Mycket gott! Det tog visserligen 3 dagar att göra den, men det var helt klart värt det :) Vi har ett par gigantiska pepparmintsplantor nere i trädgården, så det räcker och blir över helt enkelt :) Har en lite rolig historia om te faktiskt :)

Förra veckan, mitt i min sömndeprivation, gjorde jag iste åt K. Han mådde ju inte bra, men han sa att iste gillar han mycket, så ville muntra upp honom lite. När jag och S var nere i trädgården tog jag med lite mynta. Jag bryggde teet, fast det var inte tillräckligt grönt så jag använde ett par påsar te också, för att ge färg. Det gav ju inget smak direkt dock. Citron hade jag i också.
I förrgår eller ngt, när vi hämtade myntan till denna omgångens te, frågar jag C om hon har fler plantor av mynta, för den jag hittade då var helt olik den jag plockat en vecka tidigare. Hon stirra knasigt på mig och säger: vi har bara den här myntan. Hmm... Då inser jag att jag inte gjort te på mynta... utan basilika. Japp. Basilikate... mumma! Men vet ni vad, K berättade att han inte brukar gilla hemlagad iste, men denna ÄLSKADE han. Han ÄLSKADE den innan han visste att den var bryggd på basilika ;) hohoho.. och två andra killar drack upp resten av teet och de älskade den också!! Hahahah :D Ja... nu vet ni den pinsamma historien. C sa att jag var tvungen att skriva ner det för att inte glömma det, för att det var sååå roligt ;)

Nåja.. nu ska jag fortsätta mysa, passa på när S sover :D
Kram!

Planer

Nu kom jag äntligen på vad det var jag ville skriva om igår, nej i förrgår, men hade glömt vad det var.. det var det faktum att C berättade att de har börjat planera min avskedsfest. Japp, så nära är det nu. Lite trist, och väldigt spännande ändå :)

Har också lite små planer på att åka till NYC en gång till. Får se hur det blir med det. Vill ju inte åka själv.. Hmm. Får se hur det blir. Har ju inte vart i Canada än heller. Fast tydligen verkar en av K's och C's anställda planera att köra mig dit :P haha.. en äldre man som ska dit med sin familj, känner mig inte jättesugen att ta mig dit på det sättet dock. Niagra Fallen har jag inte heller sett än. Jisses :P

Nu vaknade S från en lång nap.. 2 timmar och ca 15 min.. Bra jobbat S! Hoppas det inte gör att han inte vill sova i eftermiddag ^^

God Morgon!

Hej alla glada! :)

Blev så glad när jag såg i spegeln att jag är blond igen! :D Jippey!!! Det ser supersnyggt ut! Dyrt var det också, så tur att det blev bra ;) 70 dollar kostade det att bara färga (folieslingor, 2 över rötterna, 1 hela håret, 1 utan...)

Fredag idag, yey! Snart får jag vara ledig! :D Göttans

Vad ska ni göra i helgen?

Puss och kram

Salongmys x2

Idag var jag alltså och fick mitt hår fixat. Det var verkligen på tiden. Såg ut som en skunk i håret :D Hehe. Så det var salongmys nummer 1. Min frisör var lika gullig som vanligt. Hon berättade att hon varje gång hon såg mig undrade om det här var sista gången hon skulle se mig innan jag åkte hem; is this it?? och idag fick hon ju veta att det var det. Det gick hon däremot inte med på och lovade mig en gratis manikyr innan jag åker hem, gulleplutt :) Så någon gång innan jag åker hem ska jag bli ompysslad igen ^^ Tack Laurie!! Hon hade tydligen en kompis som hade en son som hette Kris som tydligen var perfekt för mig, men eftersom jag ska åka tillbaka till Sverige så ville hon inte riskera att bli ovän med sin kompis för att hennes son flyttar utomlands ^^ haha.. Nåja.. Brandman var han tydligen.. typiskt.

Inte den bästa bilden på håret på grund av ljuset, ser för gult ut i kvällsskenet och från lamporna..



Efter frissan blev det en bio, alltså salongmys nummer 2 :) Filmen blev Despicable Me, en animerad 3D film. Riktigt rolig och mysig i slutet. Helt klart värd att se :)

Det var allt för idag tror jag :) Känns som det var något mer jag skulle berättat, men tyvärr har jag nog glömt vad det var :P inget allt för viktigt då alltså ^^

Kramkram

Grattis kära mamma, älskar dig!

Hej hallå alla glada och härliga! :) Hoppas er dag har varit bra hittills? Själv vaknade jag ännu en gång runt strax efter 6, men bestämde mig för att inte gå upp. Alltid samma misstag. Är alltid tröttare efter att jag "somnat" om. Inte bra. Men men. Var iaf inne och hade ätit frukost innan 7.20 idag, bättre.

Viktigaste händelsen idag; MAMMA FYLLER ÅÅÅÅÅÅR!!!! Grattis så himla mycket på dig :) Hoppas du får en toppendag och att alla på jobbet är extra snälla idag :) Puss och kram hjärtat!

Idag har jag frisörtid! Klockan 3pm ska jag färga håret, så måste nog iaf få sluta 2.30... gött!!! Hahahah :D:D Jag behöver det här, speciellt eftersom jag inte haft en dag ledig sen förra söndagen.. alltså söndag för 2 veckor sen.. äsh, ni vet vad jag menar :P Imorgon är det fredag, det ser jag framemot. Kommer bli en härlig helg med lite shopping och vänner:)

Nu sitter jag och kollar upp när man måste söka till högskolan för våren. Har för mig att det är snart! Jisses.. Blir nog basåret för mig. Ja, tänk så mycket jag har kommit på under mitt år borta från Sverige. Pfff.

15 september - 15 oktober är anmälan öppen, det är ju när jag är hemma, så då behöver jag inte oroa mig för att jag kommer missa det här i USA. Toppen.

Ha en bra dag!
Grattis igen mamma! Önskar jag kunde krama dig på riktigt, men skickar en e-kram nu istället :)

Inget

Ville bara dela med mig av vad jag gör för tillfället; Inget  :) Hihi^^

Känns som ett tag sen som jag liksom bara satt i sängen, läste en bok, varade det med att surfa nätet och kolla på tv.. så jäkla gött :)

Bad och lek

För inte så längesen kom jag hem i från stranden. Jag, S och C var där och lekte lite med en av S's kompisar och hans mamma. Det var mysigt! Men svårt att få hem S sen :P Han springer ju iväg nu så fort man ställer han på marken. Poofff, så är han putts väck :P Okej, inte putts väck, men på väg mot vattnet igen ^^

Just precis nu har jag lämnat in mitt bidrag för en tävling för en helårsprenumeration på valfri tidning på Evelinas blogg :) Hoppas jag vinner!! ^^ Vinner ju typ aldrig något :P I samband med tvävlingen gjorde jag ett test på tidningar för dig's hemsida, och tydligen så är Veckorevyn tidningen för mig ^^ Jag hade valt Cosmopolitan dock :)



Skulle ju såklart stått Laura, och inte Paju, men galet knäpp som jag är varma dagar som idag blev det mitt efternamn och inte mitt förnamn där ^^


Kram på er!

Happy Birthday to you!

Grattis, grattis, grattis K.

Jag vaknade av en shock av väckarklockan idag, 7.20... Usch vad jag sover länge nu!!! Men jag behöver komma i kapp på min sömn lite. :P Hoppas det blir bättre snart. Är fortfarande trött, och klockan är tjugo i 10. Blää. Hade knasiga drömmar också.

När jag vaknade sprang jag iaf in och som tur var så hade C precis gett K kaffe, och skulle fylla på hans andra mugg, så då kunde vi byta ut muggen mot min mugg :P Han tyckte den var jättesöt :) Sen lekte jag med S lite, med betoning på lite, eftersom han var så trött. Och förresten, tydligen så är han inte bara jobbig med mig längre, han är allmänt knasig med sin mamma också nu. Ett stadie bara. Han vill helt enkelt leva sitt egna liv, så fort vi till exempel lyfter iväg han blir han MEGA sur. Gapar och skriker och vrider och vänder på sig.. inte lätt när han är sån. Men som tur var vad det inte bara med mig han var sån :P

När jag lagt S i spjälsängen gick jag iaf ut för att plocka blommor till tårtan, och sen dekorerade jag den, och sen sjöng vi för K :P Han tyckte tårtan var jättesnygg och ser framemot att äta en cupcake senare idag ^^ Har bilder, naturligtvis :)







K skämtade och sa att jag får ha bilder på "kakan" som broshyr för min cupcakebutik när jag sitter och jobbar i flygledartornet ;) Antagligen i läkar/sjuksköterske-kläder ^^ haha.

Hoppas ni har det bra!

Cupcakes

Hej hallå Sverige :)

Dagen idag var okej, kort liksom, hahah! :P Men det var skönt :) Vi hade storytime idag (barnen gjorde jellyfishes av paraplyer och färgglada papper, och sen var det "parad" genom biblioteket ^^) och vi åkte även till Shaws för att köpa kakmix och sånt :)

När jag kom hem bestämde jag mig för att göra cupcakes istället för kaka :D Men först tog jag en härlig, svettig, promenad :)

Har bakat sen typ 6.30, och då var cupcakesarna inte ens från scratch.. både köpt kakmix och köpt frosting (glasyr) :P men söta blev de ändå! Hade tyvärr inga sprinkels, men ska sätta på hallon och björnbär imorgon :) Och så ska jag sätta kaffe i K's present!!! Hahah:D Ibland är man bara såååå smart ;)




Nu är det dags att lägga sig!
Natti natt :D

7 veckor

Idag vaknade jag strax efter 7! Oj oj oj. Kändes som att jag sov alldeles för länge, fast å andra sidan så var jag något sinnessjukt trött fortfarande :P Har nog fortfarande inte tagit i kapp min sömn ^^ Gick och lade mig strax efter 21 igår, kunde knappt hålla ögonen öppna. Höll på att somna flera gånger, men det var alltid något som väckte mig. Trött var jag. Jisses. S ligger och nanan nu, när han vaknar (läs; när jag väcker honom) vid 10 ska vi till storytime och partaja och sen ska vi till Shaws och köpa kakmix till K's födelsedagstårta som vi ska baka ikväll :) Han fyller år imorgon nämligen. :) Är stolt över min present ^^ en kopp med K's favoritbild av S. Ska självklart fylla den med kaffe, och sätta typ ett fint band runt den :) Har ett kort också. Hihi^^

Denna veckan kommer det hända mycket som har med MIG att göra :D skööönt. På torsdag har jag hårfärgning klockan tre, så slutar väl runt 2.30 :) Någon dag ska jag köpa bikini i Burlington. Fredag, lördag eller söndag eftermiddag ska jag träffa Karin, vi får se när. Och någon annan dag/tid ska jag träffa en snubbe från Coop, han halvnorsken. Blir nog en bra vecka :)

Vad händer hemma? :)


Hej Internet!

Ja, som ni kanske märkt så har mitt internet varit nere i ett par dagar nu. Har inte kunnat kolla mejl eller uppdatera bloggen alls.. jobbigt det här :P

I alla fall. Igår var dagen då C skulle komma hem. Tyvärr var hennes resa hem fruktansvärd, av 3 flyg blev 2 försenade och hon kom alltså hem 24 timmar senare än planerat. Så jag jobbade i princip hela dagen idag också. Stackarn var ett vrak igår när hon satt fast på alla flygplatserna. Hennes flyg blev inställda flera gånger också, tekniska problem, väder, allt möjligt knas. Men nu är hon hemma :) S vill inte ha något att göra med mig längre, nu när mamsen är hemma. Han börjar lipa så fort han tittar på mig. Skoj.

Idag har jag bakat nya kakor åt K, för det och iste verkar vara det enda som muntrar upp honom. Han opererades idag, de satte in typ 5-6 skruvar i foten på han så nu har han så fruktansvärt ont att han skakar hela tiden. Stackarn.

Vad mer har hänt sen sist då. Hmm. Inte så mycket. Samma visa varje dag egentligen. Vet inte om jag ska jobba imorrn. Antagligen. Hade gärna varit ledig dock så att jag hade kunnat åka och köpa bikini. Inte för att jag trivs i bikini just nu :O kanske köper en baddräkt istället. Ska bli gött och sova inatt iaf, utan att ha babymonitorn att tänka på, och inte behöva gå upp 5.30. :P Tror nog att jag om jag jobbar börjar 8. Värsta sovmorgonen ju!

Min hals gör väldigt ont just nu. Irriterande.

Haha, förlåt att det här inlägget är så tråkigt :P Kan ju tillägga att det imorgon är 7 veckor kvar tills jag kommer hem.  :)

Kram!

Turtle

Hihi, visst är den sööööt!



Jag, dagen till ära, försöker dölja tröttheten :P



Förresten, det här kan låta galet, men ser ni de där märkena jag har på högra bröstet? Det är från att S NYPER mig... Den lilla rackarungen....

Sömn

Gudars...

Igår var vi i leksaksaffären, Toys R' US. S fick en "Roller" traktor, ni vet en sån där med en stor tung betong grej framför som man kan platta ner typ sand med, eller asfalt :P, och så fick han en Jungle Gym Sköldpadda som spelar musik när man hoppar med den.. söt :)

Efter det var det dags för lunch. Jag åt sushi, och S var faktiskt väldigt duktig. Han bara satt där och åt, medan jag slängde i mig maten för att han inte skulle bryta ihop när som helst. Till slut så hade jag ätit klart, betalt notan och han åt fortfarande :P det händer inte ofta.

Vi åkte och köpte färska hallon på en gård på vägen hem, som distraktion (åka bil är inte skoj) och sen åt vi glass. Sen var det dags för tupplur men det blidde det inget med. Han ville INTE sova.

Sen åkte vi och handlade mat. Träffade James där igen, killen som bor har familj i Norge. Detvar ju meningen att vi skulle träffats för eeevigheters sen, men jag har inte haft "tid". Igår insåg jag att han faktiskt är väldigt söt ;)

På kvällen igår lekte han med killarna i verkstaden medan jag packade upp matvarorna, och sen begav mig ner dit också. Vi lekte i trädgården, jag hämtade morätter, sallad och mynta till iste och han åt ärtor.

Middag var kaos, bathtime var kaos, natten var kaos. Han vaknade 24 och ville inte somna om förrän efter typ 2 timmar, så jag är trött. Han är också trött, och har försökt somna 1 gång för tupplur redan idag, men det gick inte, så nu ligger han och SKA sova igen, men det gör han inte. Börjar tappa humöret nu :P Han har liksom inte sovit bra sen igår morse. Tänderna?

Iaf, vi skulle egentligen åkt till biblioteket idag men eftersom han är så trött fick det gå bort. Men han sover ju inte ändå :P

Senare idag ska vi åka till apoteket, Shaws (mataffär) och Blockbuster. Ska hyra Titanic åt K, han har aldrig sett den, och när man bara kan ligga i sängen ändå kan han lika gärna kolla på den ju ;)

Förlåt att jag uppdaterar så sällan nu, men det är svårt att hitta tid (läs: orka) till att skriva när man är heltidscaregiver :P

Hoppas ni har det bra!
Kram

Toy Stor(E)

Idag ska jag och S bege oss ut på värsta äventyret är tanken. Vi ska till leksaksaffären och rota:D! Jippey! Det ska bli roligt :) Och vi måste FORTFARANDE handla mat, men det blir liksom aldrig av :P och måste även lämna tillbaka de filmerna som jag hyrde sist, imorrn måste de vara tillbaka..

Idag vaknade S typ 5.10, så fick ju sova liiite längre iaf :) Men jag plockade inte upp honom förrän runt 5.40 för han låg och pratade för sig själv och verkade rätt tillfredsställd. u sover han tupplur :)

Igår försvann strömmen i TV-rummet och kontoret, så fick inte internet igen förrän nyss :P det är därför jag inte uppdaterat än.






Svettigt värre

Man blir svettig när man är flitig :P Haha

Idag var det ju meningen att jag och S skulle till East Montpelier's brandstation och kolla på brandbilar, men vi (läs; jag) kunde inte hitta den, så istället åkte vi till Plainsfield och matade åsnor :) Det var superkul! S hade också mycket roligt åt att mata åsnan morot :)

Sen åkte vi hem, åt lunch, och tog ett "dopp" i vår lilla å här på gården. Den var kall dock, och botten var bara massa stenar, så med "dopp" menar jag att vi doppade rumporna och sen åkte hem :P haha. Nu ligger han och sover, men städerskorna är här (väldigt sent!!! GUD VA DE ÄR JOBBIGA!) så vi får se hur länge det varar :P Jag har städat K's "rum", dvs tvrummet. Bytt hans lakan och dammsugit golvet. Sen ska vi nog fortfarande åka och handla iaf. :) Läger kanske upp bilder på åsnan senare ikväll. :)

Ha det bra!
Kram!

DET var en tidig morgon :P

Vet att jag skrev ett inlägg för någon vecka sen då jag skrev att det var en "tidig morgon", då var klockan 6 tror jag. Idag gick jag upp 4.55 :P Hahaha. Jag låg kvar i 5 min eller ngt dock, på grund av den där 5.30 regeln, men han började liksom gapskrika, och jag ville inte att han skulle väcka resten av huset så jag gick för att byta hans supertunga blöja och så lade jag ner honom igen. Då var han tyst ett tag, men tillslut blev han uttråkad, så vi göra hans mjölk och ta honom in till min säng och titta på tecknat lite. Sen lekte vi lite, åt frukost, och sen däckade han i sängen igen :P så nu sover han. Hade föredratt att han kanske sov lääängre på morgonen men men :P Det var supermysigt iaf att ha honom på morgonen också^^ han var så klängingt gullig då^^

Idag ska vi till en annan brandstation! :D Det kommer S ÄLSKA! Handla mat ska vi göra också :)

Hoppas ni har det bra!

Review

Ja, jag glömde ju faktiskt att berätta vad jag tyckte om Inception!

Hmm. Okej. Först och främst, den var väldigt fräck! Men det var svårt att hänga med i början. Det tog kanske 30 min innan man förstod vad filmen gick ut på! Men det var fortfarande väldigt coolt. Själv så älskar jag ju allt som har att göra med drömmar, så det var väl därför jag gillade den :P

Sen undrade jag ofta; Hur sjutton filmade de det däääääär!!!?? Det var lite wowfaktor på vissa scener, helt klart :)

Skulle helt klart rekommendera er att se den, däremot är jag inte 100 % säker på att ni kommer älska den. Men visst var den fräck! :)

Kram!

Piuh

Nu har jag nattat S, vattnat alla blommorna, lagat middag, flyttat in i huset, tagit en dusch och landat i sängen. Jisses. Ska bli sköööönt att sova, men det lär ju bli en tidig dag imorgon, 5.30 är det ALLRA tidigaste S får gå upp tydligen, inte tidigare. Tack och lov. :P Nej, men det här ska nog gå bra.

Efter att C åkt tog jag S ner till sandlådan och djuren, sen åt han middag, sen tog han ett bad, sen lekte vi lite, sen vattnade vi blommorna, och sen var det läggdags :P Sorry för ett inte så avancerat inlägg :P Nu blir det läggdags!

Hoppas ni har det bra!
Puss!

End of the year Survey

Ja, nu har jag precis gjort klart en slut-på-året-undersökning på au pair hemsidan. Jisses, nu börjar det verkligen bli verklighet va ^^?


Kramkram

Inception

Igår var jag på bio; Inception. C rådde mig att göra något för mig själv så jag åkte iväg för att slappa med en film :) Fast inte förrän efter att jag bakade chocolate chunk cookies som tröstmat åt K :) Mumsiga var de!

Kakor



Inception



Vacker dimma i natten :) Eller klockan 21... :P



Ta vara på dagen!



8 veckor

Nu har vi nått 8 veckors gränsen!! Jag har hela tiden känt som att 8 veckor är en jobbig backe att ta sig över. När jag väl är över den kommer det att vara nedförsbacke resten av sträckan. Så, nedförsbacke here I come!

Imorse skulle jag ringa och avboka min hårfärgning eftersom jag inte kommer ha någon barnvakt ikväll xD ^^ Men de svarade inte, så var tvungen att lämna värsta kansiga meddelandet. Den gick något i den här stilen:

Hi! Soooo, I have an appointment today at 4, but I won't be able to make it, cause we had an accident in the family.. soooo yeah... bye!

Hatar att lämna meddelanden.

Och på lappen jag fick från dem står det att om man inte ringer minst 24 timmar innan så kommer de kanske ta betalt för bokningen iaf.. det får vi verkligen hoppas att de inte gör... det har jag inte råd med.

Igår fick jag också veta att nästa au pair möte är på torsdag kväll. Kan ju uppenbarligen inte gå dit heller. Aja.. det ordnar sig! Hade det varit liiiite tidigare hade jag nog tagit S på ett äventyr och tagit med honom, men det är vid hans läggdags som mötet är, så funkar inte.

Hur har ni det där hemma?
Kram!


Heltidsmamma

Efter imorgon eftermiddag kommer jag att vara heltidsmamma :P nåja, i 5 dagar eller ngt iaf... Hmm.. eller ja, imorgon ska jag ju jobba som vanligt, och sen vid 17 åker C till Schweiz och kommer hem på söndag kväll.. så vad blir det? Ja, iaf 5 dagar själv, och imorrn ska jag ju jobba fast C kommer vara här tills middag typ. En av deras vänner kommer hit för att ta hand om K medan jag tar hand om S. Kaos detta. Jaja. Det kommer gå bra. Allt kommer ordna sig.

Kram

Helgen i bilder

Så här fräck såg himlen ut någon dag i förra veckan! :)



Så här fräck såg den ut på fredag kväll i NY ;)



Silver Bay med Lake George



Försöööker se glad ut :P



Blackout, bild utan blixt klockan 20 eller ngt :P Så här mörkt var det liksom...



Blackout, bild med blixt, och jag försökte läsa ;) :P



Buggyn när jag körde hem. Ser ni hur platt den är på ena sidan? Den landade rakt på K's rygg... (vet du inte vad jag pratar om? Kolla på inlägget: Jag vet inte vad jag ska säga...



Så här ska den se ut...


Klar att återvända

Så där ja, nu är jag i princip redo att komma hem :P

  • Boka hembiljett
  • Fylla i och skicka in lappen om depositionsavgift
  • Se till att jag får tillbaka pengarna för försäkringen Frågade CC om det, men det ska jag tydligen göra när jag kommer hem.
  • Fylla i Program Completion Form
  • Mejla LCC:n om "PCF", fråga om hur jag ska gå till väga.
Det enda som jag har kvar att göra nu är att få min flygbiljett hem ^^ den ska komma inom 26 dagar ;) alltså senast 30 dagar före mitt föreslagna hemresedatum, dvs den 14 september :) (så håll ut Teele, jag kommer snart hem!)

Sa jag att det vart värsta stormen här? Ja det gjorde jag va.. tydligen har 100 år gamla träd vält och dragit alla rötterna med sig. Galet. Som en minitornado var det. Tydligen har de inte haft ngn sådan storm här, förutom på vintern. Och tydligen är det också det varmaste året på lääänge i USA. Hmm.. Läskigt.

Nu börjar iaf en tuff jobbvecka för mig.
Ta hand om er!!!

Jag vet inte vad jag ska säga...

När jag kom hem idag, så såg jag K's buggy nere vid skjulet där vi hämtar post, jag antog att de var där och badade i ån. När jag sen ser hans bil på gården förstår jag att så måste vara fallet. Sen går jag in i huset, och i princip det första jag ser är ett par kryckor. Det första jag tänkte var; är C's pappa här?? Det var den enda logiska förklaringen. När jag sen ställer mig och tittar in i vardagsrummet ser jag K ligga där, på en madrass, med tusen kuddar och täcken runt om honom, och hans fot i gips.

Han hade tydligen åkt över med buggyn till grannarna för att vara med i någon mudpole-lek, vet inte riktigt vad det är, men i alla fall så på hemvägen så slirade buggyn iväg och välte rakt ovanpå honom. Hans högra fot är bruten, höger arm stukad, ryggen bruten, och vänster fot är stukad. Det är bara hans vänster arm som är okej... han behöver opereras.

Jag kan inte fatta det! Det är helt sinnesjukt vad snabbt någonting kan gå helt galet.

Tydligen hade C precis pratat med sin pappa, som inte mår bra heller, och bestämt att på tisdag eller onsdag ska hon åka till Europa, så hon försöker ringa K för att säga det, men får inte tag på honom. Senare får hon ett samtal från sjukhuset. Gud vad hemskt. Nu vet vi inte vad som kommer hända med det. Hon kan ju inte direkt åka, för då är det bara jag som kan ta hand om S.

Det konstiga var att typ vid den tiden igår, satt jag och min rumskamrat och pratade om bilolyckor, och hur snabbt ngt kan gå helt galet.

Tydligen hade de världens storm här också igår kväll. Regn, hagel, åska och hemska vindar. Jisses.. Vi hade solsken och supervarmt hela helgen i Silver Bay. Mysko.

Förlåt för det tråkiga inlägget, men kan liksom inte tänka på ngt annat just nu..

Kör försiktigt!!!!!!!!

2 down... how many to go??

Nu har vi haft 2 av våra lektioner. Gud, kändes som en evighet :P hahaha! Har precis ätit lunch (grekisk pastasallad med kyckling), och om en halvtimme börjar nästa lektion som ju är Amerikanskt teckenspråk. Hoppas det inte är för svårt! Hoppas mest på att det är precis det som jag redan lärt S ;) Efter det har vi Free Time, och då ska jag antingen bada i sjön, eller paddla kanot, kanske båda :P Hmm, nu ska vi se. Sen är det nog Melodrama, och efter det Silver Bay Show... det återstår att se vad det är. Imorgon är den tråkigaste dagen, men historia och fotboll (!) men vid lunch får jag ju åka hem, så det är ju bra! :D

Natten var varm, men inte heelt omöjlig att sova igenom. Vaknade ju vid 6 även fast jag inte somnade förrän runt 23, kanske senare. Min rumskamrat träffade jag när jag redan låg i sängen, och sen gick hon ut igen för att surfa på datorn. Hade inte somnat om än när hon kom tillbaka, men det var inte så farligt. Hon är trevlig, en tysk som alla andra här, hon bor i Syracuse, NY och ska också hem snart, om typ en månad.

Precis nu, när vi gick för att hämta datorerna märkte vi att vår fläkt lagt av (!!!!!), bäst för den att den börjar funka igen innan ikväll, för annars kommer det att bli en omöjlig att sova igenom....

Puss sötnosar!

För vaaaaaarmt! Funka dumma fläkt!

Först och främst, mitt rum här på Silver Bay är alldeles för varmt. Kommer nog inte kunna sova alls inatt för jag kommer svettas ihjäl! Det finns en fläkt, men den blåser ju typ bara 1 meter framför sig själv, och jag kan ju inte norpa den helt åt mig själv, då jag har en rumskamrat (även om jag inte vet vet hon är än för hon verkar inte ha anlänt) som säkert också kommer svettas... Hmm, nåja. Det är bara att stå ut.. 1 ½ halv dag...1 ½ halv... två nätter.. Det ska jag nog klara. Säger jag när det rinner från mig, baaah.

Resan hit gick mycket smidigt. Inte en enda felsvängning och det gick ganska snabbt, bara 2 timmar och 40 min. I Vermont regnade det vääldigt mycket, så det var lite svårt att köra, och det var stopp lite här och var på vägen för att folk antingen hade krockat eller magiskt nog fått sin bil att pajja. Poliser överallt.. ja ni förstår. NY delen var mycket smidigare, solsken (dock bakom lite dimma och enstaka moln) och i princip bara en lång väg. Enkelt.

Lektionerna som jag valde blev:
  • Exercise your mind
  • Influences in artistic photography
  • American sign language
  • American Historic Highlights
  • Histroy of soccer
Och nej, det fanns inget annat att välja bland, så därav fick det bli historia och fotboll.. pff.
Sen kommer vi även ha Melodrama och ngn Silver Bay show.. jaja.. bara att stå ut. Det kommer gå snabbt, och sen är jag klar med studiedelen på året :D

Kram!

Sverige/Norge roadtrip?

Emma och jag googlar för full på vad vi skulle kunna göra på den "semestern" vi planerar i september/oktober. Just nu lockar en Sverige tripp mest, men vi får se hur vi lägger hur det eller om vi ångrar oss i slutändan ^^ 2 veckor låter bra iaf tycker jag från Vårgårda till Gällivare-Trondheim-Oslo och tillbaka till Vårgårda ;) Det finns mycket att se på vägen :)

Kram!

Hmm

Elektriska saker säljer de, ojdå... hoppas det inte är för klurigt..hahah... oops :P Nåja

S sover inte. Han är så trött, och sjuk, varför sover han inte? Ibland alltså. :P

Sjukstuga

Här i huset är alla lite småsjuka. C har nästan ingen röst, och har inte direkt haft ngn på flera dagar, S är snuvig och nyser stup i kvarten så att snoret sprutar åt alla hörn, och själv så har jag mest hosta. Känner i näsan dock att det bara är en tidsfråga innan det blir värre :P

Nu har jag nattat sjukling nummer 2, förhoppningsvis får han en bra tuppis och en kan han vara stark i ett par timmar igen. Stackars liten.

Skulle också skriva att jag ansökt om ett till jobb nu. Igår skickade jag in en mejl till en arbetsgivare vars arbetsbeskrivning såg ut så här:

Nystartat försäljningskontor expanderar och breddar verksamheten. Vi söker därför dig som vill prova på att jobba med försäljning. Ingen tidigare erfarenhet krävs då vi internutbildar all vår personal.

För dig som redan ser dig som en duktig säljare har vi dessutom behov av ytterligare en arbetsledare.


Du jobbar i din hemkommun, Alingsås, med en radie på 4-5 mil.


Tjänsterna gäller heltid. RTS Sverige AB arbetar med försäljning av diverse elektrisk / kemteknisk utrustning.


Du behärskar svenska språket i tal och skrift och anser dig social och utåtriktad.



Ja, vi får väl se :P

Nämen ser man på!

Bara för skoj skull googlade jag countdown counters (eftersom jag tog bort min på bloggen, den var så fuul :P) för att se hur många dagar det är kvar till 14 september, och det är precis under 60 dagar nu, dvs 59! Hahah :D Är inte det coolt eller!?

Ha en bra dag älsklingar!

Härlig, tidig morgon!

Idag vaknade jag strax efter 5, men oroa er inte sjusovande svenskar, jag gick inte upp då ;) Istället somnade jag om i cirka en timme och gick upp efter 6. Skillnaden mot idag och igår var dock att jag idag inte var så där sjukt trött, utan jag var ungefär lika pigg som man ska vara när mna vaknar. Jag hoppade då in i duschen och var klar med duschandet och hårfönandet kring halv 7, toppen! :) Älskar att gå upp tidigt varje dag, ni borde testa det ;)


Kommentar till Kameraköp
Postat av: amanda

hej jag har också tittat på den, var den värd det??

 

Hej Amanda! Längesen man hörde från dig :)
Kameran är toppen! Kunde inte köpt en bättre kamera, är supersupernöjd! Den tar otroliga bilder och är väldigt lättanvänd! Om du kollar på kittet så är det helt och hållet värt det. Stativet är väldigt lätt, väger nästan ingenting. Filtren är kul att leka med. Kameraväskan är ju ett måste! Och leveransen var helt otroligt snabb, förväntade mig att den skulle komma igår :P Men den kom för en vecka sen! :)

Kram!

Bara för att

Har precis tittat klart på ett Big Brother avsnitt, bara för att :P När man ändå befinner sig i USA, varför inte gå hela vägen när det gäller att kolla på amerikanska tv-program ^^ Nu har ju jag inte sett BB i Sverige på massa år (eller det kanske inte går längre?) men funkar nog lite annorlunda här. Här röstar deltagarna själv ut ngn varje vecka, istället för tittarna. Aja :P

Imorgon åker jag till Silver Bay. Bikinin ska med, och kanske några bilder till scrapbookinglektionen och även kameran. Annars planerar jag att bara glida genom helgen och inte tänka på hur trist det är föör mycket ^^ Det är ju inte såå farligt egentligen dock :P

Fick också precis (och med precis menar jag att jag precis kollad min mejl, mejlet i fråga kan ha kommit tidigare idag^^) ett mejl från CC om att det kommer ta mer tid för dem att boka min hembiljett då det tydligen är högtryck just nu. Men mina bokade datum är fortfarande 14, 15 eller 16 september. :)

Lake George vid Silver Bay, NY



Det är nog lite grönare denna gången :) Detta var i april.

Två tröttisar

Det var skoj, och mys, på stranden med S. Vi lekte ju mest i sanden med alla andras leksaker (ens egna leksaker är ju inte alls lika roliga som ngn annans!) som vanligt. För att överhuvudtaget kunna få ut han i vattnet för att få av all sand var jag tvungen att sjunga Mormors lilla kråka eller locka med hallon, men han skrek ändå som att vattnet var 5 grader kallt fast att det var typ 23. :P Den lilla skrutten!

Nu ligger han och nanar, och jag är trött också. Det var intensivt ^^ Vi skulle egentligen åkt för att äta glass efter badet, men han var så trött! Frågade han när han satt i bilen om han ville ha glass och han bara stirrade på mig som att; Kvinna, ser du inte att jag halvsover redan?! :P Sötnöt.

Inte värt det

Nu har jag varit duktig och faktiskt ringt Continental, piuh! Som tur var gick det mycket snabbare idag (inga telefonköer) och kvinnan jag pratade med idag var mycket trevligare. Så det var rätt smärtfritt :) Det hon sa var att anledningen till varför jag inte kunde boka eller se min biljett på deras hemsida var för att biljetten jag skulle bokat om låg hos United. Jahapp :P Konstigt, eftersom Orbitz sa att det var Continental..aja, det låter säkert inte vettig för er men men :) I alla fall, tydligen så ligger ombokningsavgiften 150 dollar! Och min biljett var tydligen bara värd 171 dollar, så ja, hon sa också att det nog inte ens är värt det. Okej, jag förlorar 171 dollar på att inte resa ngnstans nu, men om jag reser ngnstans kan jag bli av med så mycket som 700 dollar istället ;) Så jag tror jag stannar på "hemmaplan" nu tills jag åker hem :P Så länge det inte är ett flyg som jag tar med C såklart. :P Men gött att veta det iaf. :)

Stranddag

Idag ska jag och S till stranden och mysa. Fast just nu känns det lite tokigt att vi ska det, för det är dimma och en väldigt behaglig temperatur om man säger så :P Men de har lovat strålande solsken och mycket varmt, så ja, jag har packat alla strandsakerna iaf^^ Vi ska också stanna ngnstans och käka glass *dregel* :P Blir nog en allmänt mysig dag. Imorgon jobbar jag ju på dagen och på eftermiddagen (runt fyra-tiden) måste jag åka till Silver Bay :( Men på söndag är jag KLAAAAAAAAAAAAR!!! Som att ta studenten igen typ ;)

Dimma



Så här ser min scrapbookinghög ut, orkade med två sidor igår kväll :P



Vette tusan hur jag ska få hem det där men:P Kanske får donera till biblioteket eller ngt ^^





One down

  • Boka hembiljett
  • Fylla i och skicka in lappen om depositionsavgift
  • Se till att jag får tillbaka pengarna för försäkringen
  • Fylla i Program Completion Form
  • Mejla LCC:n om "PCF", fråga om hur jag ska gå till väga.
Kan inte skicka in lappen än, måste först göra klart Silver Bay och fylla i den där Program Completion Form, eller ja, iof kanske jag kan skicka in den ändå. Det borde inte spela någon roll :P

Nu börjar de bunta upp sig igen

Nu är det igen massor som ska göras i au pair-livet. Denna gången för att man ska få åka hem. Vad jag har gjort än så länge är att jag har bokat min hembiljett, men jag måste också skicka in en blankett för att få tillbaka min depositionsavgift, som jag nu har mejlat till C för att få utskrivet. Och jag måste också se till att jag får tillbaka pengarna jag betalade för försäkringen för den 13:e månaden, som jag ju inte kommer att använda. CC i Sverige lovade i alla fall att man skulle få tillbaka den. Vad mer? Jo, det finns någon lapp man måste fylla i om att man har fullgjort sin utbildningsdel på detta året och att man har gått till LCC mötena. Får inte glömma att göra allt det här. Självklart kan jag ju inte fylla i den lappen innan Silver Bay, men den är ju denna helgen iaf. Suck :P

  • Boka hembiljett
  • Fylla i och skicka in lappen om depositionsavgift
  • Se till att jag får tillbaka pengarna för försäkringen
  • Fylla i Program Completion Form
  • Mejla LCC:n om "PCF", fråga om hur jag ska gå till väga.
Hmm. Ja, det är ju det som måste göras än så länge. Det kommer säkert mer snart dock ;)

Gudars

Kommer ni ihåg när jag fick en räkning på 350 dollar från Gifford Medical Center för min tå? Ja, jag fick ju ringa mitt försäkringsbolag och hela tjohejsan, och de sa att de skulle fixa det. Och mycket riktigt, till slut får jag en lapp från Aetna som säger att de betalt en del av summan. Bah. Tänkte inte mer på det då, förräns idag när jag fick ytterligare en räkning från Gifford, denna gången bara på 65 dollar som tur är, men ändå.. de ska väl täcka allt! Grrrrr. Är så irriterad att jag inte ens orkar ta tag i det.

Fick mina foton idag också, och hälften av dem ser helknasiga ut. Mamma, du vet som vissa bilder såg ut i fotoboken du skickade? Så ser vissa även ut för mig. Ska man sätta in de i scrapbooken ändå? Antagligen. Ska iaf försöka göra lite i den idag, kanske.

C och K föreslog att jag ändå skulle åka till San Fransisco för min biljett, men fasiken, kul att göra det själv då. Äsh. Förlåt att jag är så negativ idag. Måste iaf ringa Continental idag och fråga massa saker, tyvärr kommer jag inte ens ihåg vad jag skulle fråga. Suck.


Crapsnake

Sophie har inga fler lediga dagar, för hon ska använda den sista veckan av sin semester för att åka hem tidigare, så jag har ingen att åka på semester med. Så nu är frågan; vad ska jag göra då? Miami är det enda jag kan komma på, men hur kul är det att åka själv?? Kanske helt enkelt måste låta bli att använda de där 470 dollarna. Det svider kan man lugnt säga. Kollade på priser på Continentals hemsida och det gick på ca 600 för hotell och flyg. Dyrt. Bah.

Sömnig

Igår kväll råkade jag fastna för en lite halvkass film, THe Secret tror jag den hette. En ungdomsfilm egentligen tror jag. Handlar om en 14 år gammal violist som lyssnar på barns hemligheter och och håller dem, men tillslut så håller hon så många hemligheter att hon får problem att koncentrera sig med att spela ^^ Aja. Den var ju inte bra direkt, men kände för att se en film. Men nu är jag trött, för att jag antagligen inte somnade förrän vid 22. Piuh. Vaknade ändå strax innan halv 7 dock, knäppt.

Idag ska det vara lite halvfint, lite regn kanske, så jag vet inte vad jag och S ska hitta på, för städerskorna kommer. Gah. Det är ju skönt på ett sätt = jag slippter städa ^^ men de är så... överallt. :P

Frukost dags.
Kram

Fishingkit

Idag hade S och jag storytime som vanligt på tisdagar. Vi sjöng en jäkla massa sånger, och sen fick "barnen" göra varsitt fishingkit. Nå, S var ju lite liiiten för det så jag hjälpte honom ^^ Han fick först ett fishinglicense och sen fick man lägga i fiskar, maskar, krokar, nät och tråd (läs godisar, kex och annat ofarligt) i en äggkartong :) S ville såklart äta upp allt så fort det var klart^^




(det tomma hålet står för; the one that got away.. :)

9 veckor

Idag är det 9 veckor kvar bara!!! Ja, ni vet nog tills vad ;) Jisses vad tiden flyger :P Oj oj oj. Kunde kanske flyga snabbare ibland dock ^^ Nej, förresten, det kan jag inte säga. Man måste njuta av varenda ögonblick innan man ens hinner blinka är man gammal och grå. :) Det har Evelina lärt mig :P

Vill också passa på att gratulera min kära vän Emma på 20-årsdagen :) Köp inte hela systembolaget nu ;)

Bild tagen för lääääääääääängesen ;)



Puss och kram!

Kylskåpsstädning

Har spenderat typ hela morgonen med att städa kylskåpet. Fy så stökigt det var där inne! Men nu är det bättre :) C hade börjat med att rensa i grönsakslådan, så när S gick och lade sig tog jag över. Kände att det var bättre för C om hon slapp. :)




Gooooood morgon, god morgon!

Idag slog jag upp ögonen 6.33. Bokstavligt talat, bara ryckte upp dem! :P Haha. Somnade för en gångs skull tidigt igår kväll, kanske för att jag inte längre har en beroendeframkallade bok att läsa. Läste nämligen ut den igår. Igår gick jag även till en bokaffär för att sälja mina använda böcker. 5 dollar sa den där i***ten att jag skulle få för alla mina fem böcker!!! NO WAAAAY! Sa jag då. Böcerkna är ju i princip sprillans nya! Har inte ens läst den försa av Bushnell! The Host var ju för guds skull värd 25 dollar bara den. Nej du. Så jag gick till nästa affär, fast de tog bara emot donations, så jag övervägde noga om jag skulle lämna vissa av böckerna gratis till den söta killen i den affären istället för att få 5 dollar för dem, men skulle kolla med den sista affären också. Där sa hon bara: En påse eller en låda åt gången! Och jag sa; Ja, jag har en påse här.... ? Och hon började direkt fråga om mitt telefonnummer och grejer och sen tog hon mina böcker.. Aja, hoppas hon ringer idag och ger mig ett bättre pris.


Allmänt söta bilder

Nu önskar jag verkligen att jag kunde lägga upp bilder på S här på bloggen, för han är bara sååå gullig. Fick massa underbara bilder på honom för en stund sen. Jaja. Blir till att visa dem för er när jag kommer hem (ja, jag försöker fortfarande sluta tänka på det)

Här är iaf en på Tuesday ^^



Blommor, som att ni inte sett tillräckligt med bilder på blommor ;)




Vattnet i vår lilla å är perfekt temperatur. Att stå där i medan man tar vattenbiler är bara skööönt.



Du är galen, Laura.

Igår var det så perfekt väder så jag bestämde mig för att ta en härlig cykeltur. Hade inte med mig något denna gången. Inte en ryggsäck som vägde ton, med dator, bok och plånbok i den. Tog inte med mig något, förutom en vattenflaska. Det var riktigt mysigt :)

När jag kom hem sen så läste jag ännu mer i Breaking Dawn, nästan klar nu ^^ Sen åkte jag med bilen till stan för att ladda upp bilderna, ja, ni såg ju det inlägget :)

Sen på kvällen blev jag rastlös. Jag är medveten om att 9 veckor är ganska tidigt att börja oroa sig om hur man ska packa ner allt i väskan när man åker hem till Sverige, men jag kunde inte sluta tänka på det. Jag kände liksom hur det kliade i fingrarna på mig. Jag var tvungen att börja organisera allt redan. Åtminstone 7 veckor för tidigt. Jag kan tycka att det är okej att börja packa ner ens liv 2 veckor innan avfart, men inte 9. Nåja. I vilket fall som helt så tog jag ut allt ur mina lådor med prylar och sorterade om allt i två högar. Ta med, och lämna. Ta med högen är naturligtvis större. Jag sorterade upp mina böcker, tidningar och DVD:er och bestämde vad jag ska lämna åt J, vad jag ska sälja, och vad jag ska ta med. Har en del böcker som jag kan sälja, hoppas jag kan göra det idag i en av used-books affärena i stan. Bara MÅSTE göra det idag. ;) Måste också sätta ett tidsbegränsat shoppingstopp på mig själv nu. Har helt enkelt inte plats för att ta med ngt mer ^^ Scrapbooking sakerna vet jag inte vad jag ska göra med. Hur ska jag få plats med de tunga blocken av papper i min väska? Men jag vill ju ta med dem. Måste nog skicka till slut. Fast om det får plats kan jag ju lika gärna lägga de i väskan, för tyngden skiter jag i fullständigt nu. Det är antingen övervikt eller paket-pris som spelar roll nu :P Okej. Jag ska sluta tänka på packning nu. Det är ju för guds skull 2 MÅNADER kvar. Grrrrrrr. Du är galen, Laura.

Annars händer det inte så mycket. Denna helgen har jag Silver Bay. Suck. Känner inte en själ som ska dit heller så, det blir nog intressant. Förhoppningsvis kan jag få åka kanot iaf. Kurserna är trista denna gången; historia och skit. Inte helt exalterad som ni märker ;)

Kram så länge

Hoppas ni inte tröttnat på bilder?

Imorse var det perfekt dimma, så jag tog mitt pick och pack och begav mig ner till stallet för att fota hästarna :) De var så söta och snälla! Den bruna, Stella, hon bara stod där hela tiden och bara väntade på att jag skulle knäppa kortet, och sen bytte hon till en annan fin pose. Colleen, den vit/svarta, var mest kelsjuk hela tiden :) Gullepluttar :)

Klicka på bilderna om du vill se dem större :)




Lunchen bestod av bönsallad (väääldigt mumsig) och bröd med avocado. Lägg märke till det mörka brödet!

 

Hoppas ni har en bra dag!

Nu ska jag fortsätta läsa Breaking Dawn ;)


My dearest memories

Här är en liten bild på min scrapbook. Den är ju som sagt inte hel klar än, men tänkte dela med mig lite ändå ^^ Tanken var att jag inte skulle ta av det där plast överdraget förrän jga kom hem, så att den inte skulle slitas massor, men när jag satte in de nya tomma bladen igår (som förresten sticker ut på ett fult sätt! De är inte rätt storlek, eller ja, pappret är 12x12 men inte plasten, den är större än på de jag har där i just nu) så sträcktes den ut jättemycket och hotade att gå sönder, så då tog jag bort den :)

Här är ett



Igår bestämde jag mig också äntligen för att tvätta mina sminkborstar, det har gått alldeles för länge utan att jag gjort det ^^ Inte för att jag använder dem just nu ändå, vilket är varför jag ser ut som ett monster varje gång jag är med på en bild, men det är sommar och ni får helt enkelt överleva ^^



Kram

Bio

Jag lekte ju lite med scrapbooken förut, och fick faktiskt in alla de bilderna som jag beställde sist, alltså typ i januari ;) och plastfickorna jag hade i albumet räckte precis till det! Riktigt coolt :P Så jag åkte till Jo-Ann Fabrics och köpte nya för när mina andra bilder kommer, så jag är på god väg att bli klar med albumet! :) Funderar nu på att lämna alla scrapbooking-grejerna här dock. Får se.

Ja, så idag blev det iaf bio! Knight and day, som jag tänkt se igår eller när det var :P Den var urgrym!!!! Action blandat med komedi, så jäkla rolig så det var inte sant, hahah! Skrattade ihjäl mig en massa gånger, och det gjorde alla andra där inne också :P Haha, gå och se den, det är allt jag kan säga. :)

Innan bion slängde jag i mig en ham & cheese croissant och en jordgubb/banan smoothie :)


Efter det experimenterade jag med kameran igen. Fick en massa söta bilder på en orange blomma som vi har på uppfarten, och en del inte lika bra försök på lite små vattenfall. De var ju bra så, men inte perfekta :P




Blir nog inget mer uppdaterande idag,
Nattinatt!

Pysseldag

Sitter just nu och lägger över nya låtar på iPoden. När jag är klar med det ska jag nog försöka sortera låtarna jag redan har där på, för det börjar liksom bli för mycket! :P Och man tröttnar ju lätt på vissa låtar, så ska försöka sortera lite. När det är klart ska (måste) jag pyssla med scrapbooken, för nu har jag nya bilder som ska komma, och för att inte få en scrapbookingchock då ska jag smygstarta lite. Måste bli klar med den innan jag åker hem. Måste.

Update: orkade inte sortera låtarna, har liksom 955 låtar där på. Sen kom jag på att jag ju lika gärna kan lämna de där. Man vet ju aldrig vad man blir sugen att lyssna på ^^


Spenderade lite av morgonen till att läsa också :)


Lek

Det blev inget Knight & Day av den enkla anledningen att jag hellre lekte med nya kameran :) Och innan jag somnade läste jag även ett par sidor i Breaking Dawn. Det är ju min favorit bland Twilight böckerna, och eftersom jag fick C att läsa den, och hon är klar nu, så har vi ju boken hemma, så kan lika gärna läsa den jag också :)!

Idag ska jag nog fortsätta leka med kameran, inomhus kanske mest för det regnar idag, äntligen! Eller ja, jag hade nog gått ut idag även om det regnat, men vill inet förstöra nya kameran redan.. Vi får se vad som händer. Kanske drar på bio idag istället!


Testing, testing?

Vid 15-tiden vaknade S från sin nap, och då föreslog C att vi alla skulle åka och käka glass, och jag var ju inte sen att tacka ja ;) Det blev en chokladglass med chokladöverdrag, som tyvärr smälte snabbare än kvickt, gott var det iaf :) På vägen dit såg vi ju att det låg massa paket i skjulet, men tog inte med dem förrän vi kom hem, och då säger C; There's a package for a Ms Laura here ;) Jag tror ju såklart att hon skämtar, för mitt paket var inte menat att det skulle komma förrän nästa torsdag. Men det var från Celltime Corp. När jag kände på paketet sen var det så fruktansvärt lätt!! Så jag antog att det bara var delar av leveransen eftersom det var mycket prylar, men när jag öppnar den ser jag att det visst var allt!! Snacka om att jag blev överlycklig :D Så, efter att försökt installera programvaran för att kunna ladda in bilder med sladden på datorn (funkade inte, min skärm är tydligen för liten, men sen upptäckte jag att jag bara kan stoppa in minneskortet rakt i datorn!!! Smidigt värre!), laddat batteriet och knåpat lite på hur allt funkar, begav jag mig ut för att testfotografera! :D Skoj!

Myggorna och flugorna var fruktansvärda!! Men det var skönt att stå med fötterna i den lilla ån vi har och försöka ta vattenbilder :) Måste hitta en bättre plats dock, för det var fööör litet där :P Har iaf ett par smakprov med kameran.

Den här fantastiska bilden knäppte K medan han testade kameran. Jag är mitt i att säga "HOT DOG".



Ringen var det enda motivet jag tog med :)



Kul att se hur detaljerade bilder man kunde ta :)



Den här togs med ett av filtren jag fick, utan filtret var det inte tillräckligt rosa :P



Nattinatti för idag :)

Gissa vad som låg i skjulet idag?



En hel vecka för tidigt! Blir till att skriva en good review på deras hemsida ;)
Celltime Corp hette bolaget :)

Knight and day

Idag har jag verkligen hunnit med mycket. Men det börjar visa sig nu genom trötthet.. oj oj oj.

När S vaknade från sin nap tog jag ut honom på en promenad! Eller ja, det var ju bara jag som promenerade :P och puttade S i barnvagnen. Det var svettigt värre, men det blev iaf upp och ner för upp och ner för uppfarten. Sen var jag tvungen att duscha också för att jag blev sååå svettig. S lekte i badrummet medan jag gjorde det, men han tyckte så klart att det var hur roligt som helst att Laura var i ett separat rum och tyckte att man ju kunde smälla på dörren med både det ena och det andra för att få hennes uppmärksamhet ;)

Sen var det lunch dags, och sen provnap som misslyckades och sen Coop för att handla mat. Där köpte vi även en lott från en söt gammal tant, mest bara för att hon var så söt inte för att priset var ett lapptäcke ^^ Tyckte lite synd om henne där i hettan.

Nu sover S igen, och jag försöker hitta några billiga namnsmycken. Tänkte göra ett med värdfamiljens namn i så man inte glömmer. Fast alla kostar runt 400 kronor och det har jag icke råd med.

Senare idag funderar jag på att gå på bio. Funderar självklart även på glass, eftersom det är så varmt, men om det börjar regna kanske jag kan sluta tänka på det ;) Bio hade vart skoj. Funderar i så fall på Knight and Day.



Kramkram

Check!

Idag har jag fått lite saker gjorda faktiskt. Inte för att vissa av de sakerna är typ tråkiga saker att göra, bara tar sin lilla tid. :P

  • Beställa foton
  • Fixa födelsedagspresent till K
  • Ringa Continental och fråga om det är möjligt att överlåta biljetten till någon annan
  • Svara på pappas mejl (tar alltid typ en evighet att skriva bara ett kort mejl)
Historien bakom punkten; Continental är som sådan: Jag skulle åka till LA för att träffa mamsen och Stig (saknar det) och så ville jag förlänga resan, så jag avbokade hemresebiljetten, och bokade en ny för senare. Problemet är bara att jag nu har cirka 480 dollar i "resecheck" typ, som jag inte kan ge till någon annan, utan måste använda innan jag åker hem. Alltså inom 9 veckor typ. Och jag har ju 2 semesterdagar kvar, men vart ska jag åka helt själv utan att lägga ner för mycket pengar på hotell och skit! Hmm.. jag vet inte. Några tips?
Min andra plan var att när jag, C, K och S åker någonstans skriva mitt namn på vår biljett, dvs vara den som betalar, så kan de bara ge mig pengarna sen, men det verkar inte som att C vågar det. Och det kan jag förstå, för tänk om inte S får flyga med oss om jag betalt men inte är hans mamma? Hmm. Jag vet inte.
Måste ju åka någonstans dit man kan flyga. Och där det inte är helt tråkigt att vara själv. :(



Kände bara för att lägga upp en liten bild från min allra första arbetsvecka.
Tänk vad man kan förrändras...

Snart är det helg!

Vaknade i klockan 06.06 idag, och försökte ligga kvar med ögonen stängda, för att det ju är så sköönt, men ögonen verkade leva sitt egna liv, och även om de var fruktansvärt trötta så ville de poppa upp. Nåja, så jag tog mig upp, läste ut The short second life of Bree Tanner och åt frukost. Boken var bra, speciellt slutet så klart, för då får man se hela den där fight-scenen ur en annan vampyrs ögon, och det var riktigt tufft. Tycker det är så synd att hon är död nu bara (och nej, det är ingen spoiler, titeln säger ju allt, och även slutet på på Eclipse, filmen och boken ;) ). I förordet berättade till och med Stephenie Meyer att hon nu i efterhand önskat att hon skrivit Eclipse annorlunda. Jag håller med. Rekommenderar verkligen alla Twihards att läsa den här boken. Och jag har en till salu om någon känner sig manad ;)?

Dagsplaneringen idag är inget avancerat. Innan jag ens han börja jobba fick S gå till sängen och ligger nu och nanar sött, själv har jag vikit en hel del tvätt men annars inte gjort mycket annat, och det är väl inte så konstigt då klockan bara är 8.26 ^^ Väderprognosen lovar åska och reng i massvis, det hoppas jag stämmer! Sitter ute just nu, och det är ett bra tecken på att vädret redan kylts av lite. Toppen! Innan det börjar regna kanske vi ska bada i minipoolen lite, och någon gång idag ska vi åka och handla blöjor => mycket viktigt.

Har nu även fixat lite med mina foton igen ÄNTLIGEN, för jag måste göra klart min scrapbook innan jag åker hem. Det var ju hela målet med scrapbooken. Bilder från mitt år här, och tillverkad under mitt år här. Så de ska beställas idag från Snapfish (som förövrigt går att använda även i Sverige). Ska även köpa en present till K, tror verkligen inte att han läser här i så kan ju tala om vad det är :P Det är tänkt att det ska bli en mugg med en bild på S på den, en av hans favorit bilder också. :) Tyvärr kan jag ju inte ta en bild på muggen heller, eftersom S är på den. Hmm. Kanske kan fixa det på något sätt så att man inte "ser" S, kanske göra den suddig eller ngt :)

Iaf! Jag är mycket glad att det är helg imorrn! Nästa helg försvinner ju eftersom jag har Silver Bay då. Aja. Kommer iaf ha en cool kamera att leka med ;)

Puss och kram!

Varning: konstig bild

Ser ni hur många olika märken jag har fått på axlarna!! Lägg till märken på låren från short, och märken på fötterna från gladiatorskor. Så många olika brännor har jag ;)


Efter regn kommer solsken, och sen regn igen?

Jag och S åkte alltså till stranden idag. Det var supermysigt att vara där, bara vi två :) Men han föredrar (som den kille han är) att bara sitta på stranden med sin traktor och bli sketen, medan en annan ju gärna vill vara i vattnet när det är så fruktansvärt varmt. Nåja. Vi kompromissade, jag satt med honom på stranden en stund och blev sketen, och sen fick han minsan följa med mig ner i vattnet för att bli ren igen ;) Han blev riktigt sur dock. Och trött efter ett tag. Så vi (jag) tog vårt pick och pack och tog oss till bilen. 30 sekunder efter att vi satt oss i bilen börjar det spöregna. Snacka om att vi hade tur, haha! Tänk va jobbigt det hade varit att fly spöregn med en bebis och 4 olika påsar och väskor samt en barnvagn!? Usch, hemska tanke :P Var tvungen att göra i typ 30 på vägen hem, för det var så mycket vatten på vägen. Sen plötsligt försvann det. Regnet, ohc det blöta på vägen. :) Haha! Fast jag hade önskat att det regnat även här i Montpelier, för det är vaaarmt. Och de säger att det ska regna, de har till och med lagt ut en "flood advisory".. så nu undrar jag; var är regnet??

Känner just nu för att ta en glass även ikväll på mitt nya favorit ställe Dairy Queen, men funderar på att ta cykeln idag, för jag har inget bättre för mig, och har inte kunnat cykla på länge nu! Fast det är ju så varmt. Hoppas temperaturen sjunker snart, och att det börjar regna. För mig spelar det ingen roll om det regnar när jag cyklar ;) Det hade varit sköööönt.

S hade stoora problem att somna idag. Det tog honom cirka en och en halv timme att somna, med en lekpaus emellan. Så när jag tar tag i sista försöket, dvs fixa varm mjölk, och kommer upp där med mjölken så sover han. Bra jobbat iaf :)

Hej så länge!

F5

Nu funkar det igen! Eller ja, det hade nog funkat hela tiden :D Frågade blogg.se's support och de sa att det bara var att trycka F5 så skulle det funka, och det gjorde det minsan :D Så om ni inte ser den nya, tryck F5, kanske har att göra med Firefox. Nu ska jag knåpa vidare.

Kram på er!

Irritationsmoment

Så här ser det ut när jag testar stilmallen som är sparad.



Så här ser det ut när jag öppnar min blogg..



Antar att ni då ser Nr2 också?
Vad gör man åt det här nu då... hmm..

Ny design

Ja, som ni säkert ser (!) så har jag ändrat min design lite (!) ;) Är inte klar än dock. Måste gå och lägga mig, med lite piggare hjärna imorrn kan jag säkert få det att se mycket snyggare ut.

Berätta gärna vad ni tycker än så länge! Vad är dåligt, vad är bra??

God natt!

Update: Nu verkar det som att ni inte alls kan se den nya???! Knäppt!! Äsh, får ta tag i det imorrn som sagt.

Europlug

Idag efter jobbet begav jag mig ut i hettan för att köpa en Europlug på Radioshack, för den jag skulle köpt på nätet kostade frakten 7 dollar på!! Men adaptern bara 2 dollar. Den här adaptern kostade 10.48!!! Ååååååh. Så hade ju blivit billigare ändå att köpa den på nätet, fast måste erkänna att den jag köpte verkar bättre, och det var därför jag bestämde mig för den. Nåja :) Läääängtar efter kameran :D:D En hel vecka måste jag vänta nu! Bah :D

Bild lånad från Dpreview's hemsida.



Här kommer ngt helt orelaterat :) hihi




Ha en bra kväll/natt!

Det. Är. Så. Varmt.

Börjar i princip rinna från en så fort man sätter foten utanför ett rum utan AC, och man agerar vattenfall om man går utanför dörren.

Efter ett svettigt Musicgroup (sista för säsongen, sista för mig) där man inte bara sjunger utan dansar också (lägg på att dansa med en bebis i famnen, så kan ni nog gissa att det var som ett träningspass) var det dags för lunch, och sen ett dopp i S's pool. Den var sviiinkall igår, men idag var det pissljummet ^^ Skönt iaf :) Nu sover lillkillen och efter hans nap planerar vi att åka till stora poolen som nog är lite skönare temp i. :) Om inte han hinner vakna i tid för det åker jag nog själv sen ^^ Har tänkt gå ut och gå eller cykla massa dagar nu, men varje gång jag går ut i värmen så tänker jag; Du måste vara galen! Kommer ju dö om jag gör det ^^ Får vänta i alla fall 2 dagar till, då ska det bli liiiite svalare. :) Och det lär ju bli en svalkande glass även idag :)

Uppdatering på kamerafronten fick jag i inkorgen också: de har nu skickat kameran, och den ska landa den 15:e :) Attans att det inte blev 12:e, men men, får det iaf precis innan Silver Bay helgen. Toppen :) Så kul när man väntar post ^^

Hoppas ni har det bra! :)

Onsdag

De har satt ut en Heat Advisory idag också, så med all säkerhet kommer det att bli precis lika varmt idag som det var igår. Men vi överlevde ju gårdagen, så vi ska nog överleva idag också. Dessutom ska vi nog till stranden idag, och C och K köpte en lite mindre plast pool igår så jag och S kan hoppa i den om vi får totalt värmeslag. Igår var vattnet där i för kallt för stackars S, det tog hundra försök att få i honom men efter en timme av oavbrutet skrik gav jag upp. Och så fort fått på honom blöjan igen så går han över och börjar leka med vattnet. Lurifax.

Städerskorna kommer ju idag också, vill försöka se till att vara borta härifrån då iaf. Och stranden hade ju varit perkfekt för det :D! De ska även städa mitt rum idag! Det händer bara en gång i månaden ;) Gött.

Längtar efter min kamera nu :)

Slänger in en bild från semestern ^^ Önskar jag hade haft en bra kamera i Crand Canyon :D



Det var härliga tider det :)

Your order has been placed

Man tackar, man tackar :) Kameran förväntas att landa i brevlådan (i skjulet) mellan den 12:e och den 15:e. Jippey!! Det här var en stor och dyr sak att köpa, men kommer nog inte ångra mig det minsta. Vet inte hur länge jag velat ha en digital systemkamera nu, antagligen sen jag började med naturfoto, och nu får jag en + stativ, väska, strap, rengöringsgrejer, filter, laddare, minneskort, 110/220 adapter m.m. för billigare än bara kamera och objektiv i Sverige. Toppen ju! Längtar :D Just det, det påminner mig, nu måste jag beställa europlug adapter också.

Vad mer har hänt idag då? Jo, jag åkte till poolen igen, och det var sååååååå härligt i vattnet idag. Inte konstigt dock när det var uppemot 40 grader hela dagen ^^ Perfekt temp enligt mig var det :) Sen åt jag en glass igen, från Dairy Cream, vanlij doppad i choklad. Först såg det bara ut som smält choklad, men på en sekund typ så stelnade den till ett hårt skal, och då började det genast rinna glass ur en spricka efter den andra för att glassen ju givetvis smälte ögonblickligen då det var så varmt ;) Men god var den :) STOR dock, fast jag valde liten, dessa amerikanare ;) Så nu är jag mätt och glad haha ^^

Imorgon blir det stranden igen med S och C :)

Nattinatt!


Ännu mer kamerasnack

CANON EOS Rebel XSi BASIC CAMERA KIT INCLUDES:

1. Canon EOS Rebel XSI SLR 12.2 MP Digital Camera (Black)

2. Canon EF-S 18-55mm IS Lens

3. 16 GB High Speed Memory Card

4. Multi-Coated UV Filter

5. Multi-Coated Polarizer Filter

6. Deluxe Padded Camera Holster Case

7. Corel MediaOne Plus Software

8. Camera Shoulder Strap

9. 50" Tripod with Tripod Carrying Case

10. LCD Screen Protectors

11. Soft-Tex Fiber Cloth

12. Lens Cleaning Fluid

13. 110/220 Volt Adapter

14. 5 Piece Cotton Swabs

15. 3 Year Warranty Repair Contract

Låter ju toppen eller hur! Det enda jag egentligen undrar över är nummer 13. Hmm. Undrar vad det betyder. Måste ju köpa en adapter iaf. Försöker googla på det nu för att se var man kan hitta dem. Verkar ju som att alla adaptrar jag hittar är motsatsen till vad jag behöver. Måste ju kunna stoppa in den amerikanska hemma, inte en svensk här menar jag. :)

Kameraköp?

Funderar som sagt på att köpa en kamera. Har pratat av mig med mamma nu, och hon tycker faktiskt det låter som en bra ide :) På Amazon får man det hä fräcka kittet för billigare än bara kamera i Sverige!

Så här ser min planering ut!


Red Tag Savings (väska, strap, kamera, objektiv) = 4250 (skatt?)

Sverige = 7990 kr för att få både objektiv och kamerahus men inte mycket annat.

Sparar ca 3700 kr.


Amazon kit = 6166 kr (16 GB minneskort, väska, stativ, rengöringsgrejer + mycket mer)

Sparar ca 1900 kr och får med massa saker!


Kommer jag kunna transportera hem allt? Vet inte, men däremot kan jag skicka hem det, och då kommer det nog ändå inte bli mycket dyrare än om jag köper allt från Sverige.
Behöver jag allt? Stativ är bra, väska är mycket bra.
Vill jag ha allt? Ja
Det är definitivt värt det att köpa det här, men måste skaffa adapter.

Vad tycker ni?

Det är ju lätt värt det :)


Las Vegas värmebölja

Klockan är 8.37, och det är sååååå jääääkla vaaaaaaaarmt. Stod och vek tvätt i tvättstugan, medan S sprang runt och stängde och öppnade dörrar, och det är ett av de varmaste rummen i huset just nu! Förstår inte hur S kan springa så mycket i den här värmen! Sen har han ju iof också redan tagit 2 tupplurer denna morgon ;) Hursomhelst, det är 25 grader i tvättstugan. Nu gömmer jag mig i rummet bredvid, där det finns AC ;), och den är inställde på 16, gött. Mitt rum har också AC, men det känns så långt borta från S (och ja, han har också AC, naturligtvis). Tydligen slog VT värmerekordet igår (det förra var satt för 7 år sedan) och idag kommer vi tydligen slå det igen. De säger att det kan bli uppemot 100-104 F, dvs 37-40 grader. Det blir till att klä S i bara blöja och hålla oss mycket inne. Jisses säger jag bara. Det finns liksom ingen luft! Bah.




Tidigt inlägg

Klockan är 7, vaknade 6.32 som vanligt ^^ och började göra mig iordning. Märks att det kommer bli ännu en varm dag. Sov med massa fönster öppna, men ändå är det 22 grader varmt i mitt rum när jag vaknar. Brukar ha sjunkit till 17 eller ngt vanligtvis. Idag blir det storytime med S, ngt mer vet jag inte. Kanske poolen i eftermiddag.

Dagen till ära ser jag ut så här :) Byxor för att inte folk ska se in under min kjol när jag jag S på storytime ;)



Jisses, nu släppte de precis en "Heat Advisory" här. Oh my.. Kommer bli tufft idag med andra ord.

Kram så länge

Ben & Jerry's

Idag har det varit så fruktansvärt varmt. Och det är det fortfarande. Just nu är klockan halv åtta typ, och solen ska gå ner om en timme, men det är fortfarande tropisk värme, om inte värre till och med. Blääää. Sitter och svettas fast har precis duschat, bah ^^ Så efter jobbet var jag ju självklart bara tvungen att åka till Ben & Jerry's för att käka glass. Mums var det. :)

 

Sen visste jag inte vad jag skulle göra. Var lite uttråkad. Så jag åkte till min favoritaffär Bear Pond Books och kollade runt i typ en halvtimme ^^ Älskar att bara gå runt där inne. Golvet knarrar, det är svalt och skööönt, luktar böcker. Mys :) Hade egentligen inte planerat att köpa något, kollade däremot på "- for dummies" böcker, barnböcker (till S) och lite annat smått och gott, men så hittade jag ett tarotkort set. Har ju velat köpa en sån sen jag var 10 eller ngt, så nu blev det äntligen av ;) Fast fattar inte direkt mycket. Måste googla det! Ska även googla om kameran Canon EOS 450D, vill ha en sån. Skulle ju egentligen köpa C's kamera, men det är en Canon EOS 30D och den suger :P Automatisk blixt som är huuuuuuur krångligt som helst att stänga av, och hur ska man då ta nattbilder och solnedgångsbilder utan att förstöra allt? Nej, vi får se. Beror väl på hur billigt jag får den. Men köper ju hellre en jag verkligen vill ha isf. Har iaf haft världens sug på en bra kamera som tar bra närbilder. Älskar närbilder :)

 

 

Sov gott folket!


Vindruvsisbitar

Det är mitt nya måste i den här fruktansvärda värmen! Bara stoppa massa vindruvor (oskalade, men ta bort stammen) i en påse i frysen och mumsa på efter ett par timmar!! Fy tusan så gott!! Som en blandning mellan en isbit och en isglass.. toppen! Och bara naturligt fruktsocker ;) Mums!

(*Homer-dregel*)



Strandklänning på stranden :)









Strandmys

Jag, C och S tog oss till Waterbury Reservoir för en liten strand"dag". Blir ju inte en dag, då S gärna krachar efter 2 timmar eller så ;) men det räkte alldels tillräckligt! Det är cirka 30 grader ute, men när vi var där var solen i skugga hela tiden, så kändes skönare, och precis lagom tills att S bestämde sig för att han var übertrött kom solen fram och det kändes som 40 grader, så perfekt tajming! :)

Det var skönt även om det bara var 2 timmar. Fick läst lite i min bok, slappat, pratat, lekt. Skoj :)



Inte den mest charmiga bilden, men ni får stå ut ^^

 

Hoppas ni har en bra dag!

 


Ingen video

Nej, jag vet inte hur man gör för att ladda upp videofiler. Äsh. Orkar inte direkt pyssla med det just nu ändå :) Men kul att jag kan ladda upp bilder hemma nu också! Fast måste ju lägga ner tid på att förminska bilderna ändå. Kanske borde ändra inställningarna på kameran för att testa om det räcker att ta mindre bilder, men då kommer de ju vara små för alltid. Kanske bättre att ändra storleken på Photoshop då så har man en stor och en liten variant. Man vet ju aldrig om man vill förståra en bild. :)


Happy 4th of July!!

Det var fruktansvärt varmt igår när jag satt och tittade på paraden! Fanns ju naturligtvis inga platser kvar i skuggan, så jag fick glatt sitta på andra sidan i brännande het sol, och eftersom jag inte var förberedd på typ 1 ½ timme där så var min rumpa typ platt av att sitta på betongen ;) andra smarta hade ju med sig stolar och grejer. Nåja. Det var väl skoj iaf! De första 20 minutrarna eller ngt var det bara politiker som kom. Alla delade ju ut godis och grejer dock, alltid skoj ;) Jag fick en chocolate chip kaka av en politiker, mycket god var den! Smakade inte rättigheter eller lagar alls! Lite senare såg jag folk som delade ut amerikanska flaggor, och en sån var jag ju tvungen att ha, så jag häll frma händerna och visade klart och tydligt; Hit med den! ;)





Smakade på det här vattnet när jag åt middag. Mysko körsbärssmak, men cool :) de hade även mint/choklad, mint/apelsin och enbart pepparmint :) = Metromint!


(Woooooooooooooooooooooooooooow! Laddade upp de här hemma!!! Måste bara göra bilderna mindre så funkar det ju! :) Grymt!)

Ska försöka ge mig på att ladda upp en film nu. Ingen aning om hur man gör dock. Får se om jag lyckas ;)

Kram!




Bad och iskall dusch

Jag kom fram till poolen tillslut iaf. Det var alldeles lagom kallt i vattnet. Sen låg jag i solen kanske en timme, kanske mindre, och bara gottade mig med en bok. Sen bestämde jag mig för att jag nog får börja bege mig hemmåt, byta om och ta bilen tillbaka med C och S för att se paraden :)

Poolen



När jag skulle cykla tillbaka blev jag sååååååååå trött, och sååååååååååå varm, så jag va tvungen att hoppa in i en kall dusch! Tvättade bort kloret och bytte om, och sen var det till att klunka ner massa vatten, var helt uttorkad, och jag tog ändå med vatten på cykelturen! Fast den tog slut, iof ^^

Nyduschad och gladare :)


 

Sen var det bara att åka tillbaka till stan :) Fortfarande dryga 30 grader ute! Så det fick bli en lemonad, som jag inte fick på bild tyvärr.. Men här är en härlig bild på falafeln jag åt till lunch ;)

Mumma!                                        I hettan! :)                         Zumba-dansande på trapporna till Stadshuset :)




S fick en fin ballong :)




"Circus" :D



PS; Vad glad jag blir för att ni kommenterar :)

Love you!


Svettigt värre!

Satan va varmt det är! Ville bara säga det ;)

Början på dagen spenderades undertäcket med datorn för att det var så kallt! i mitt rum :P Men sen insåg jag att det ju bara är för att det var kyligare under natten, så jag bestämde mig för att sitta ute lite och fila naglarna. Och då började jag värmas upp lite :) Sen tänkte jag att jag ju kan lägga mig på gräset i solen med en bok! :) Sagt och gjort. Mysigt var det, men sen började jag bli uttråkad, så då bestämde jag mig för att ta cykeln in till stan för att se vad som pågår här :)

Det är mycket folk här. Det är inte bara lite 4 juli firande utan även Farmer's Market här. Så alla är här i princip. Tror inte jag någonsins sett så mycket folk i Montpelier ;)

Aja, svettig blev jag iaf på cykelturen hit, det bara rinner från mig. Lite blä kanske men sant. Hoppas ingen bryr sig allt för mycket ^^ tänkte iaf ta och åka till poolen vi har här var att bada lite. Men måste nog äta något först. Är ju inte hungrid än dock, det händer inte ofta, haha! Men ska nog köpa något äpple eller ngt iaf.

Farmer's Market


Fy tusan va härligt!!

Vaknade drygt en timme senare idag än jag brukar, antagligen för att jag visste att det skulle bli en helt ledig dag. Bara jag. Jag kan göra vad jag vill. Gött! Inte för att jobb är så jobbigt, men helg är skööööönt.

Idag ska de ha någon 4 juli parad och massa annat som kommer pågå inne i stan. Och jag funderar nog på att ta cykeln dit även idag. Det är ju liksom bara 20 minuter, och det finns säkert inga parkeringsplatser ändå! :P Ska bara se vad som pågår där. Sitta med datorn lite kanske. Måste säkert ta ett dopp i vattnet någonstans för det ska bli REJÄLT varmt idag och i alla fall fram till torsdag tror jag. 33 grader på dagen och 21 på natten. Lär ju behöva bada kan man ju lätt säga.

Igår på väg hem från stan såg jag en kvinna som inte hade på sig något alls på överkroppen helt alldagligt promenerandes på trottoaren, alltså mitt i stan. Galet! Ville ta en bild och lägga upp som bevis, men för det första är det ganska taskigt, och för det andra skulle säkert blogg.se stänga av mig^^

Sen när jag skulle sova hörde jag fyrverkerier någonstans långt borta. Det börjar tidigt :) De är HELT tokiga med 4 juli här. Flaggor överallt och på reklam, och i skyltfönster har de lagt upp blå, röda och vita kläder, och ja.. galet. Men men, de är väl stolta ;)

Haha!

Ha en bra dag!

Veckan i bilder

Tisdag, på väg till Storytime på biblioteket med S, himlen såg mystisk ut, då visste man att det var dåligt väder på G. :)



På onsdag var jag på Berlin's brandstation (och nej, fortfarande inte i Tyskland ) ;)




På torsdag såg jag ut så här ^^



(Gud vilken hemsk suffig bild!! Nåja)

Idag har Montpelier pyntat det för 4 juli! :)



Dessa bilder tog jag när jag var inne i stan med S förut idag. Jag köpte boken "The short second life of Bree Tanner", av Stephanie Meyer (som jag läser lite i nu när bilderna laddar ;) ) och sen gick vi till bibblan för att låna Breaking Dawn till C! Hon vill faktiskt läsa den!! Helt otroligt att någon faktiskt lyssnar och vill läsa den när man försöker övertala dem ;)
Sen åkte vi hem, jag slutade, och då bestämde jag mig för att jag vill lägga upp lite bilder, så då cyklade jag in till stan för att göra just detta, och det är därför jag sitter här just i detta ögonblick ^^

Ryggsäck, hjälm och cykel redo!




Jag, också redo för en härlig cykeltur! :)



Och efter cykelturen = inte lika pigg.. :P



Sov gott svenskar!
Ha en bra kväll ni som befinner er i Amerikat!
:)

Det är helt otroligt hur ens tillvaro kan förändras på ett ögonblick

Eclipse igår var toppenbra!! Jag gillade verkligen filem, den var bra gjord. Och jag måste erkänna att Kristen Stewart som nu fått lite met övning i skådespeleri börjar bli bättre ;) Haha. I ettan och tvåan tyckte jag hon var lite kass, måste jag erkänna. Men det är bara min synpunkt ;)!

Vi käkade middag först på biosalongens restaurang. Jag åt någon filodegsgrej med spenat och fetaost i. Det var gott, men kände egentligen inte smaken jättemycket, för jag brände bort smaklökarna TOTALT på de jalapenopoppers som vi åt som förrätt. Attans.

I biosalongen får man ju välja att sitta var man vill, och de hade typ VIP stolar längst bak! Riktigt rejäla!!! C kallade de för "love-seats" vid ett tillfälle, och man fick plats två där men vi hade varsin för salongen var typ tom ändå ;) Underbart var det. Som att sitta hemma i soffan. Enda skillnaden var att tv-skärmen var enorm ;)

Nu längtar jag bara sjukt mycket tills Breaking Dawn kommer ut! Och jag verkar ha övertygat C om att läsa den. Så idag ska jag till biblioteket och låna den åt henne ;);) Hahah. Jag tar varje ögonblick att konvertera någon till Twilight världen!


Ta vara på era sekunder, minuter och timmar!

Eclipse

Inatt var det mycket kyligt! Det var bara 41 F tror jag, så bara ett par plusgrader! Mycket mysko. Idag ska också vara en lite småkylig dag, men imorgon kommer sommaren tillbaka! Jag vaknade klockan kvart över 6 och gick upp och tog en härlig varm dusch, den satt bra idag. Drömde också en lite knepig dröm, om ett av mina ex.. haha

Ikväll blir det Eclipse! Är så entusiastisk nu :) Ska bli riktigt skoj att se den! Fast sen är det ju över igen... hmm... nåja. Nästa film som kommer ut är Del 1 av Harry Potter & the Deathly Hallows den 19 november. Helt otroligt skoj att jag kan se den med Emma (om hon vill dvs ^^)! Längtar något helt galet till september nu! Bara till början av september dock, sen kommer tiden flyga ändå så :)

Det verkar inte bli något San Fransisco. C's pappa är inte jättebra just nu, så hon kanske måste till Schweiz. Vet inte om jag och S ska med än. Det försöker hon lista ut just nu. Hon vill inte lämna han här i typ en vecka, men hon vill inte flyga 9 ½ timme med honom heller. Så vi får se. Oavsett verkar det nästan som att det inte blir någon Silver Bay för mig nästa helg. Måste antagligen göra den någon annan helg, om det finns tid, annars får jag inte tillbaka min deposit :O Vi får se vad som händer.

Hänt något roligt hos er?

Puss och kram!


Cykeltur

Idag tog jag äntligen en cykeltur! Yes! Gudars så jag har väntat på detta ögonblick! Sist jag cyklade måste ha varit dagen innan jag lämnade Sverige eller något, och nu efter nästan 10 månader kom jag ut på min tur! Skönt var det. Jag cyklade in till stan, och köpte hjälm, lås och nya straps till cykeln, och sen cyklade jag tillbaka igen. Det började regna lite på vägen hem, men det gjorde inget, det var rätt skönt. Nu är jag lite frusen dock! Men ligger under täcket, så det är okej. :)

Så ja, cyklade till Montpelier, fast cykeln står där nere där vi brukar hämta paket och sånt, typ vid affären, så mamma, Teele, Raido och Stig, ni fattar nog vad jag menar. Så jag slapp cykla hela vägen upp till huset! Piuh, tur! Jag var rejält trött efter att bara cykla till stan så :P Fast det är ändå en bit. 7-10 min med bil. För mig tog det cirka 20 dit, 20 hem, + 10 för att köpa prylarna, så var borta 1 timme :) Rätt bra ändå!

idag var jag och S iväg i Berlin (nä, inte Tyskland) och kollade på brandbilar!! Grymt fräcka :) Det var en tripp med biblioteksgruppen, så S och jag fick sitta inne i brandbilen och allt. Snacka om att han var överlycklig över denna fieldtripp ;)

Det var dagen det. Imorrn klockan 4pm drar jag och C till Waitsfield för att käka middag och sen se Eclipse! Kommer bli såå mys! :)


RSS 2.0