Sex and the City 2

Sitter och tittar på ett program på "E!" som heter "Women of Sex and the City", kul att se hur de hittade alla skådespelarna och så :) Och ikväll ska jag se filmen på bio, skoj!!! :) Sen blir det att gå raka vägen till sängs och sova, och upp vid 3 imorgon bitti :P Mamma är nog i luften just nu. Är lite frustrerad för jag vet inte var hon befinner sig.. hmm:S Vet inte när hon kommer fram heller. Jobbigt.

Idag har jag inte jättemycket inplanerat med S. Vi ska iaf leka i lekparken, äta glass, och köpa blöjor och tandborste... :P haha :) Ska försöka vara ute mer idag, för det kommer inte vara lika varmt idag som igår..35 grader är farligt varmt. Idag ska det väl vara runt 20 :)

Gud, kan inte tänka på ngt annat än resan imorrn!! BAH!

Åh herresolgud...

Jag gillar inte att vara den som klagar på att det är för varmt, men idag är det för varmt... 35 grader eller ngt. Det är lite för mycket. Det ska dock åska ikväll, vilket jag förstår. Jisses. Svettas konstant! Men det är liksom ingen ide att bry sig, för varmt. På musicgroup dansade vi massor också, och det + att man jagar en ettåring stup i kvarten gör att man är i konstant svett. Blä.. :P Fast alla är ju i samma situation iaf ^^

Sitter just nu och käkar kalla, knapriga vindruvor, och kalla knapriga körsbär. Mums :) S sover, han är så söt. Jag är så stolt för han har lärt sig att säga massa saker på teckenspråk, och det är jag som har lärt honom det. Helt själv :) Han säger; Mer, snälla, dricka, sova och han vet vad äta betyder. Försöker lära honom tack, upp, och hjälp nu också :) Han är som en svamp! :) Och han har nu börjat ställa sig upp själv utan stöd. Alltså typ från mitten på ett rum. Riktigt gulligt! :)

Gud, hade skrivit mycket mer, men internet slutade funka, och allt försvann, så skit samma... kommer inte ens ihåg vad jag skrivit. För varmt för att bry sig :P


Nu är det banne mig nära!!

Började 7am idag, ingen fara! :) Erbjöd mig också att jobba lite på lördag, eller söndag, nästa helg, eftersom de gick med på att ändra sina planer så i sista minuten. Väldigt snällt! :)

Så, åker till Los Angeles på fredag morgon, mycket tidigt, måste köra hemmifrån ännu tidigare, eftersom det är en 40 min resa typ... oj oj oj... Hmm, nu ska vi se. Flyget går 5.45 am, så måste säkert vara där, och incheckad senast 4.45, vilket betyder att jag måste åka hemmifrån allra senast 4. Kanske åker 3.30 istället för att vara på den säkra sidan, kommer säkert inte sova ändå ^^ Jisses, 3.30... Men det går bra! :) Så här ser min biljett ut:

28 maj
5.45 = Burlington till Washington Dulles (anländer 7.27)
9 = Washington Dulles till Los Angeles (anländer 11.25)

Och nej, resan är inte strax under 5 timmar, för det är en tidsskillnad på 3 timmar också..

Hemresan skulle varit 1 juni, men vi kom överens om att jag ska åka hem 3 juni istället, så nu får jag två dagar extra med mamsen!! Det var inte lätt dock. Pratade med Orbitz två gånger, och tydligen så uppdateras inte deras flygbyteshemsida för att den är "nedlagt" även om det så uppenbart går att söka. Dumma dem. Men men. Killen jag pratade med sist gav mig samma pris (430 dollar för ett byte!!!!) men sen sa han också; But Miss Paju, I do not recommend you change but instead that you book a new return flight now, and then, after the 28:th cancel your return flight for june first". Sagt och gjort efter ett par timmars funderande. Jag bokade en ny hemresa, och kollade upp all info jag kunde behöva för att avboka den andra när jag väl är i Los Angeles. Tydligen så är Continental väldigt jobbiga med sånt, så förhoppningsvis är det inte för krångligt att avboka. Kan inte ens ringa och göra det, måste använda internet. Så jag vet inte om jag ska ta med datorn, eller bara ipoden... Antagligen bara iPoden, för även om batteriet kommer ta slut i den så gör det ju inget. Behöver nog bara internet den första dagen då. Känns onödigt att släpa på datorn, måste alltid ta ut den i säkerhetskontrollen och så, och jag åker ju dit för att spendera tid med mamsen.

3 juni
7.00 = Las Vegas till New York (anländer 14.59)
16.10 = New York till Burlington (anländer 17.52)

Sen blir det jobb på fredag, kanske möjligtvis på lördag lite, eller söndag, och sen naturligtvis måndag och tisdag, men på onsdag är jag ledig igen för då kommer mamma, Stig, Teele och Raido allihop hit till Vermont!! :D Jippey! Ser fram emot att visa dem hur vackert och lugnt och härligt det är här :) Torsdag ska jag jobba, men vi ska åka till glassfabriken då, och fredag, lördag och söndag är jag ledig, och sen åker de hem.. tråkigt! Men sen är det bara 3 månader kvar till jag åker hem! Galet.

På tal om det: Ny match. Verkar vara en väldigt trevlig tjej, som helt uppenbart älskar små bebisar. Vi får se :)

OOOOO, det ska bli så skoj att äta på restauranger med mamma och Stickan!! Som gamla goda tider på semester i Egypten eller något! :D Ingen bebis som gör att man måste VRÄKA i sig maten för att han inte ska störa alla andra, haha ^^ :)

Idag är det storytime, och vi ska också handla mat. Gott. Vaknade igen idag till 71 F utomhus. Ska bli 91 F idag (32 grader) vilket det vart nu de senaste 5 eller ngt dagarna.. Det påmminer mig att jag måste kolla upp vad det kommer vara för väder i LA. Och är nyfiken på hur måndag kommer vara där, det är ju Memorial Day.. allt kommer nog vara stängt... hmm.

Och vinrankorna är gröna äntligen, underbart!!!

Nu blev det långt, men har ju inte uppdaterat bra på ett tag, så här har ni ;)


Jäkla Orbitz, vad försöker de med egentligen!

Gaaaaah. Så, igår kom mamma och jag överens om att jag ska stanna i Las Vegas 2 dagar extra, frågade min värdfamilj, och de gick med på det. Så idag så ska jag boka om resan till två dagar längre. De söker om det åt mig, och det visar sig att det finns en resa som går hem den 3:e och jag måste betala 260 dollar mer. Det är det värt. Så jag bokar den. När jag antar att jag är klar kommer det upp en sida som det står "Call Orbitz" på. De förklarar inget, bara säger ring orbitz, och så gav de mig ett nummer som jag skulle verifiera mig med. Så jag ringer, och de säger att de inte heller fattar varför jag ringer, men det visar sig tillslut iaf att min resa INTE har blivit ombokad. Nehepp, frågar jag, och undrar om de kan hjälpa mig då? Så killen i luren söker han också, och får upp samma resa som jag redan kollat på, han försöker boka den åt mig, men inte heller han kan boka den åt mig, så han går och gör ngn "special sökning" som bara de kan göra, och säger då att; Nej du kan inte boka den för att den kostar 260, du måste betala 430!!!!!! Va TUSAN!!? Då undrar jag, varför har ni ens med den som ett alternativ om jag inte kan välja den!! Dumma, dumma, dumma Orbitz. Grr.

Myspys

Så som sagt åkte jag och S ner till Montpelier för att spendera lite tid i solen. Han hade precis tagit Tylenol (smärtstillande) för sina tänder, så han var ganska glad. Vi köpte ett par shorts, och sne promenerade vi i solen lite. Ville att han skulle somna i barnvagnen men icke sa nicke, så vi delade en glass istället, bra och kallt för hans tänder. Sen åkte vi till mataffären för att handla lite mat, och sen åkte vi hem. Då tog han en kort liten nap, så när han vaknade var han ett vrak! Stackarn var såååååå ledsen. Han grät inte eller ngt, men han bara låg där i C's famn, ville inte ens äta en iskall banan. Han hade hög feber hela dagen så jag förstår att han bara låg där, inte skoj att ha feber, speciellt inte när det är 30 grader utomhus.. nåja, det var slutet på min dag iaf, så efter det åkte jag till gymmet.

Det blev en klass som började med 15 min magmuskelövningar, och sen var det step up interval. 3 ½ min step up cardio, 3 ½ vikter för överkroppen. Biceps, triceps och axlad.. Och sen slängde hon in lite Zumba i slutet. Skoj pass. :) Fick jobbat hela kroppen. Idag är det spinning. Inte jättesugen direkt. Inte alls egentligen... bah. Kanske ska till Burlington idag och träffa Sophie. Antingen idag eller imorgon iaf :)

So long!

Zutano

Stackars S har fått typ 3 nya kindtänder denna veckan... en ny håller på att komma in idag igen. Han bara sover, äter och har ont.. lilla gubben :( Idag kanske vi ska till storytime, men det är inte hundra % säkert. Om han sover när vi ska åka tänker jag inte väcka honom. Han behöver sin sömn nu när han får tänder. Däremot ska vi åka och handla lite mat, blöjor och kolla in på Zutano affären nere i Montpelier för att se om de har några söta shorts. Sommaren är ju här nu, och S har mest långärmade body's och långa byxor. Hoppas vi hittar något gulligt.

Vet inte om jag sa att det ska bli 30 grader varje dag här nästa vecka. Jisses va :) Hoppas min bikini och shortsen och kjolen från VS hinner komma innan jag åker till LA (som förövrigt är OM EN VECKA!!!!).

Imorgon har jag spinning, och nästa torsdag är sista spinningen, vilket betyder 75 minuters spinning och viktkoll och måttkoll. Inte bra, har ju typ gått upp allt jag förlorat igen nu. Tusan. Kommer skämmas och se ut som en tomat när hon kollar mina mått. Baah.

Måndag har jag tid för färgning på Dosha, vilket betyder att jag kommer missa yogan (den atletiska yogan), attans. De har även en Zumbalektion på måndagar, men kommer tyvärr missa även den. Åh.. typiskt. På tal om träning; idag ska jag gå på först en 15-minuters magmuskelklass, och efter det en 75 min step-up interval.. Hoppas det är något att ha :)

Märkte igår på yogan (som var alldeles för mycket meditation för mig, tråkigt nästan) att jag börjar få en solbränna på armarna, såg det när jag inte hade klockan på mig, att jag börjar få en vit rand där. Gud, måste ta av mig klockan när jag går ut nu.. Men gött att man börjar få lite färg :D Och nu när man går runt i shorts och klänning och kjol utan thights så kan man öka på brännan på benen också :)

Kalkonvän

Här om dagen när jag kom hem från gymmet ser jag en kalkon tralla runt på vår parkeringsplats. Bara antar att den kommer flyga iväg när jag kör närmare, men den bara fortsätter tralla runt. Även när jag går ut ut bilen bryr den sig inte alls. Hmm. Springer typ in i huset för att tala om för C att det är en kalkon där ute. Hon i sin tur rusar in till TV rummet för att fråga K om de vill skjuta den (de jagar ju kalkon här i USA just nu), fast han säger att hon kalkonen bara trallar runt så är det nog en hona som letar efter sina ägg, så vi skjöt den inte. Senare på kvällen berättare C att när hon stod ute och grilla så kom kalkonen och lade sig på marken och de spenderade typ 30 min tillsammans, och hon pratade med den och allt ^^ Igår när jag kom hem från Musicclass ser jag kalkonen nere vid sockerhuset, och hon rörde sig knappt alls, kunde så lätt kört över den för att hon vägrade röra på sig. Nu vet jag inte var hon är :) Så är det här ute i skogen ;)

Idag ska C, S och jag träffa M och L vid stadshuset för en picnic! Har spenderat morgonen med att göra fruksallad till pojkarna och en smörgås till mig för de andra ska äta pizza, och det vill inte jag göra.

Igår var jag på Zumba, och det var det roligaste jag gjort! När vi var på Zumba med au-pairgruppen var det inte lika skoj för att alla andra au-pairerna slutade mitt i och tyckte det hela var så töntigt hela tiden, vad less man blir. Den instruktören var grym dock, den igår var inte lika bra. Men skoj ändå! :) Vill göra det igen snart! Tyvärr har jag spinning på lördag, samma tid som Zumba är.. crap. Vill göra yoga ikväll också, fast verkar som jag ska jobba ikväll, C och K ska nog ut på middag, fast vet inte än om jag ska jobba eller ej.

I eftermiddag ska det regna lite, men i helgen och hela nästa vecka ska det blir SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ varmt!! Upp emot 30 grader varje dag eller ngt. Helt galet. Men sommaren kommer ju nu :)

8 dagar kvar!!

Sov, sov, sooooov!

Ja, det är onsdag igen, vilket betyder musicgroup för S, dvs om han kan somna. Förra veckan somnade han inte innan musicgroup, och efter det kom L och M över för lunch, och då var han ett "mess"!!! Jättetrött självklart för att han inte sovit ngt. Nu ligger han där uppe i spjälsängen och försöker somna iaf. Han är ju så trött stackarn, hoppas han somnar. You can do it S!!

9 dagar kvar!!!

Hahahahah!

Gud, jag glömde skriva om världens roligaste sak som hände igår ^^! Så, jag lämnar S i hans rum med grinden stängd och går till tvättrummet 4 m bort för att vika tvätt (han behöver lite ensamtid ibland också). Jag hör honom hela tiden, han pratar för sig själv, säger traktor om och om igen, så. Sen är det tyst ett tag. Och efter det hör jag honom liksom jämra sig, hmm, tänker jag. Vad nu då? Så jag går in i hans rum, och jag hör honom, men jag ser honom ingen stans!! Jisses tänker jag, vad har han nu dragit sig in i. Hör på det här; jag kollar under hans spjälsäng, och där ligger han i fosterställning, han bara tittar på mig och fortstätter stöna... hahahah! Jag var tvungen att lyfta bort spjälsängen från honom, hahahah!!! Gud vad rolig han såg ut! Hahah, jisses....

Nåja.. haha. Slutade tidigt igår iaf.. eller ja, om man kan kalla 3pm tidigt, eller ja, S sov ju mellan 1 och 3 eller ngt också, så det var ju egentligen vid 1 jag slutade, fast kunde inte gå iväg som jag ville och så, så jobbade ändå liksom.. Efter jobbet påkte jag till yogan på gymmet. 75 min intensiv yoga, herrejösses vilken träningsvärk jag har nu!!!!!!!! Överallt också, inte bara i benen utan i armarna, rumpan, magen, låren, vaderna....jisses :P Så igår gjorde jag sammanlagt 105 min yoga (gjorde ju 30 min på morgonen också ;) )

Idag kan jag inte bestämma om jag ska köra chisel (styrka, typ skivstång) eller cardio crunch (som aerobics), eller om jag ska göra båda, för det är samma instruktör och de är upplagda den ena efter den andra...men frågan är, orkar jag det?? Det blir typ 1 ½ timme eller 2 timmar träning!!! Hmm...

Nåja...
So long

Knasig dröm

Inatt drömde jag att jag träffade mamma i LA ! :) Och sen drömde jag att jag träffade min syster och bror också :) Och jag grät när jag träffade mamma, men tydligen inte när jag träffade syster och bror, och det var Teele sur för i min dröm ;) knasigt!!! Hade svårt att somna igår kväll dock, vet inte varför... Irriterande var det iaf, för jag har inte haft sömnproblem på ett tag nu. Vaknade iaf tidigt som vanligt. Och förresten; Mamma, Stig, Adele och Raido = räkna med tidiga morgnar här, frukost serveras innan 8 ;) Jag tänker utnyttja tiden ni är här till största möjliga ;) så, förbereder er på det ;)

Jag körde en 30 min yoga imorse innan jobbet. Det var gött! Kändes skönt i benen :) Ska också göra ngn annan yoga på gymmet i dag tror jag, eller ngt sånt iaf :)

Beställde precis min bikini från VS också. Det blev den bronsiga jag lade upp här. Köpte också ett par shorts och en minikjol. Alltid bra att ha i sommar :)

Snart blir det mataffären med S, och sen parken :)

Shopping

För första gången på länge gjorde jag lite shopping idag :) Vädret var så fint, och jag kom inte på något annat att göra än att åka in till Burlington, så jag gjorde det. Och det var supermysigt :) Köpte en ny BH på VS, nya trosor också därifrån, superbra. En kjol, en klänning, 2 linnen och ett par höga kilklack skor från Charlotte Russe :) Köpte en ny piercing igen också, för att alla jag har haft på senaste gått sönder. Så hundrafemtielfte gången gillt nu då. Satte in den, men tog ut den igen för att jag inte vill att den ska gå sönder ^^ ska sätta in den när jag inte tränar varje dag, antagligen när jag åker till LA, så sliter det inte så mycket på den. 10 dagar kvar förresten tills mamma korsar Atlanten!!!

Köpte också en glass på Ben&Jerry's idag. Chocolate Chips Cookie Dough, BÄST!!!! Mums :) Imorrn blir det till att vara duktig igen ;) Körde iaf lite magmuskelövningar nu ikväll för att känna att jag gjort något duktigt idag :P

Imorgon ska jag börja lite tidigare, men det är för att jag ska få sluta tidigare också, det gillar vi:) Så börjar runt 7, lite efter kanske, och slutar vid 3 pm :) Är trött på spinning så för att få lite variation i träningen ska jag gå på Athletic Yoga imorrn :) Skoj! Hoppas vi :P Körde spinning 5 ggr förra veckan, det tog på krafterna kan jag tala om. Nu behövs något annat! :)

Ska vara sommarvärme imorrn också, så då ska jag ta S till ngt Recreation Area i Montpelier. Där finns det massa öppna gräsmattor bredvid ån, och en stor lekplats. Hoppas vi kan ha lite kul där :)

Nu tror jag inte att det var ngt mer idag :) Ha det bra alla goa människor!

Vill men kan inte

Hela helgen har jag försökt att skriva på min "bok", men jag får inte ner något! Alla mina anteckningar och idéer ligger hemma i Sverige, var vet jag inte ens, så jag får liksom inga idéer. Det suger, för jag vill verkligen bara skriva, men går inte. Tusan.

Idag var jag på spinning. En tuff ridtur, men även fast den var 1 timme lång så var det över väldigt snabbt. Jag vet inte riktigt vad jag ska träna imorrn, men vi får se, kanske åker till gymmet och tar en klass eller ngt.. hm..det är ju söndag dock, kanske inte finns några. Har iaf ÄNTLIGEN varit duktig idag igen, känns bra, för igår åt jag ju glass, kaka, och muffins, och var så mätt när jag skulle sova att jag trodden min magsäck skulle spräcka huden runt magen på mig.

Ska snart sova, men först blir det Unwrapped Marathon på Food Network :P bra program, de visar hur man gör populära matprodukter. :)

Imorrn ska jag se Twilight in Forks, en dokumentär som K så snällt hyrde åt mig idag :)

Fick också höra idag att min bror blivit rånad och nedslagen (eller ja, inte nedslagen kanske, men slagen iaf) i Gbg. Fy fan för vissa människor alltså. Jag ber er snällt att skaffa er ett riktigt liv istället för att gå runt och förstöra andras. Tack på föhand idioter.

"Jag bryr mig inte"-dag

Efter jobbet idag åkte jag iväg till Montpelier för att ha lite "me-time". Promenerade runt lite och gick i diverse affärer och så vidare. Dagen slutade också med att jag inte orkade bry mig om min diet längre, så har slängt i mig massa gott :) Åt bland annat en chocklad mjukglass borta i Barre (i samband med att jag köpte ett måttband där borta, för att kunna räkna ut min BH storlek i Amerikanska mått så att jag kan beställa en bikini snart). Kollade också på skor, men alla var så hårda och obekväma. Får nog bli Burlington för det är jag rädd. Och jag som precis var där^^

Just nu sitter jag på Langdon av alla ställena igen, nostlagiskt :) Det är ngt band som spelar, verkar vara mest gamlingar här idag. Fanns inte mycket plats heller, så fick sitta borta i ett hörn, så ser inte om det finns några söta killar här idag tyvärr. Synd, jag som är proppfull på afrodisiaks eller vad tusan det heter ;) Har nämligen slopat all skitchoklad och börjat käka mörk, mörk choklad istället, 70-80 % choklad. Det är jättegott faktiskt :) Och nyttigt nästan :P

Vad mer... inte så mycket... ska kolla på chopped ikväll, sen sova. Om jag kan somna, mätt som jag är.. vi får väl se :P måste ju träna bort det imorrn iaf på spinningen :P Linda kommer inte bli glad när hon hör hur dålig jag vart denna veckan på att samla poäng ^^ Yuck.


Burlington dags-tur

S sover för tillfället, men när han vaknar ska han, jag och C till Burlington för en liten dags-tur :) Vi ska till leksaksaffären, plantaffären, sportaffären, Bed-Bath & Beyond, och massa andra stopp, och sen lunch på en sushirestaurang!! :) Jippey! Ska bli skönt att komma ut ur huset lite. Det var så länge sen vi var ute på en sån tur :) Har spenderat mrogonen med att göra iordning S's lunch så nu kan jag slappa lite innan han vaknar. :)

Idag om en vecka är det bara 4 månader kvar tills jag åker hem! Är inte det konstigt va? :P Om en månad måste jag ha bestämt vad jag ska göra med min sista månad, men just nu känner jag att jag vill åka hem i september istället. Så jag kommer nog göra det :) Känns som rätt beslut faktiskt. Finner ofta att när jag försöker somna så tänker jag på hur det kommer vara när jag landar i Gbg. Drömmer mig bort lite :)

Fast Vermont är ju underbart också. Jag är glad att jag hamnade här i Vermont, och inte i typ utkanten av NYC. Visst, man kan åka till Manhattan när man vill, men jag tycker det är mer speciellt när man åker dit då och då. Och jag finner att man blir riktigt trött på den unkna stadsluften efter bara ett par dagar. Man tröttnar aldrig på den friska luften här i Vermont :) Och människorna är så trevliga här. I like it a lot ! :) Fast Sverige är bäst :)

Idag får jag vila från träningen, imorrn är det spinning dock :P Nåja.

So long!

Snart, snart, snart!!!

Börjar bli riktigt spänd inför besöket av mamsen och co. :D Har tillochmed börjat planera vad vi ska göra och så^^

Först ska jag ju till LA, den 28:e maj :) bara 2 veckor!! Och sen någon dag, vet inte riktigt vilken, ska vi till Las Vegas :) Sen den 1:e juni åker jag tillbaka till Burlington, och mamsen till San Fran och lite sånt :) Jag fortsätter jobba i några dagar till, och sen, den 8:e juni kommer mamma, Stig, Teele och Raido hit till Burlington!! Jippy! Den 13:e juni (tror jag) åker de vidare till NYC, önskar jag kunde följa med dem :(

Nåja. Familjen kommer dock fram ganska sent den 8:e, så den dagen försvinner ju, tyvärr. Skulle vilja göra något åt det, som att boka en natt på hotellet i Williston för mig också, bara att det kostar liksom 150 dollar eller ngt för en natt, den är helt galet dyrt! Ska kolla in det mer.

Den 9:e ska jag iaf "hämta" dem, så kommer få den dagen ledigt också verkar det som :) Då tror jag att vi ska titta runt i Burlington lite grann, för vi är ju ändå där :) Promenera på Church Street, kanske finna sin väg ner mot sjön. Har ju inte ens själv vart där, så får se om jag hittar :P Vad sjutton kan man göra mer i Burlington då?? Äta lunch på någon fin restaurang kanske :) Min och C's favorit sushirestaurang kanske ;) Sen ska vi åka hem hit så att de får settlat sig lite. Umgås med C, K och S antar jag, kanske planera en grillning :) MYS!

Dagen efter tror jag kommer vara min jobbdag, så då kommer jag nog att ta med S och min familj till Ben&Jerry's fabriken :) Och ska nog också se om vi kan titta in Äppelcider huset (ciderhouse). Dricka lite äkta Vermont Äppelcider, och äta äppelcidermunkar :) Det ska bli skoj! Och titta runt lite i Stowe kanske, och mer i Montpelier :) Enda skillnaden är ju egentligen att S hänger med oss överallt :) Men då måste jag tänka ut bilsituationen. Antingen måste jag lära mig att köra K's stora bil, eller så får jag köra S i Jeepen och ha kanske mamma och Teele i den bilen också, och Stig och Raido i min röda bil bakom oss. Vi får se. :)

Resten av deras tiden vet jag inte vad vi ska hitta på. Ta dagen som den kommer tror jag. K föreslog en båttur på Lake Champlain. Det låter ju som en bra idé tycker jag:) Vi får se :)

Sen åker de hem :( Men då är det bara 3 månader kvar innan jag också kommer hem! :) Har praktiskt taget bestämt att jag ska komma hem direkt efter mitt år, dvs i september och inte i oktober. :) Känns gött faktiskt.

På tal om det har vi fått en ny match. Som K sa: I didn't get a warm, fuzzy feeling. Men bättre än den första tror jag. Vi får se :)

Musicgroup

Har inte börjat jobba än, men eftersom jag har internet i rummet nu tänkte jag att jag ju lika gärna kan uppdatera ;)

Idag ska jag och S till Musicgroup med M och L igen. Ska bli skoj, men vi måste åka rätt så tidigt för det börjar ganska tidigt, och S brukar alltid sova då vi åker, så måste antagligen väcka honom. Stackarn. Medans han sover måste jag också laga lunch för M och L kommer över hit efter musikgruppen och ska äta med oss. Jag ska laga senap/citron marinerade kycklingbitar med ströbröd och palsternack-pommes frites. Hoppas de gillar det. Vet att S gillar kycklingen iaf. :)

Sen måste jag bestämma om jag vill träna spinning på gymmet idag eller inte. Det hade jag föredratt framför att göra det i källaren, men man måste ringa och boka plats, känns så jobbigt^^ Men jag ska nog göra det iaf. Det är bra. Igår var en fruktansvärd ätardag, är överlycklig över att det är nästa dag nu, så jag kan vara duktig igen. Mådde SKIT igår när jag skulle somna. Inte att rekommendera att gå och lägga sig när man är så mätt att man hellre spyr upp allt än att sova.

Lost var igår också. Bara 2 avsnitt kvar, och det blir bara allt konstigare och konstigare.

2 veckor tills mamma kommer till LA! :)

Och jag har tittat på denna bikini, måste bara se om de skickar med straps, annars kommer ju toppen falla ner varje gång en våg kommer, hmm: http://www2.victoriassecret.com/commerce/onlineProductDisplay.vs?namespace=productDisplay&origin=onlineProductDisplay.jsp&event=display&prnbr=GN-252352&page=1&cgname=OSSWMBNDZZZ&rfnbr=2513
(Teele, du får passa på att handla saker där när ni åker till NYC, de har typ 5 olika affärer i samma område)


Victoria's Secret

Sitter och kollar på bikinin på V's S. Kan inte bestämma mig för om jag ska handla online (bekvämt och snabbt) eller om jag ska åka till Burlington och köpa dem (de har med 100% säkerhet inte samma sortiment, men man kan prova storlekarna).

Sen vill man ju köpa allt annat de har också!! :D:D

Inte lätt detta^^

S är helt galen

Nu har jag spenderat 1 ½ timme med att försöka få den där lilla krabaten att somna. Herre jisses! Känner för att dra ut mina ögon och öron och strypa mig själv. Inte lätt att ta hand om någon som vägrar sova fast han är SÅÅÅÅ trött att han inte ens kan sluta gäspa och så, och som bara skriker en i ansiktet hela tiden. Men men, nu ÄNTLIGEN verkar han ha somnat, piuh! Tyvärr blir det ingen storytime idag, eftersom vi skulle behöva åka typ om 10 min, men han har precis somnat, så ja, det var det. Synd.

Vi tror att han inte vill sova för att han går nu. Han vill bara gå, gå, gå...inte sova. Men det är ju skoj nu när man leker med han iaf, att han går menar jag. Han är supersöt när han går, väldigt gulligt. Senare idag ska C ta honom till sjukhuset igen, för någon spruta, kan ha varit mässlingsprutan han ska ta idag, så han skulle tydligen inte må bra efter det, vilket betyder en ännu grinigare bebis. Stackarn.

Vi har fortfarande inte fått en ny match från CC. Vi är riktigt sura. Det är ju meningen att man ska få en ny match var 3e dag, men vi har haft denna i typ 2 veckor nu snart, och C vill se på en ny match för hon känner inte att denna är 100% rätt, men CC försöker tvinga denna på oss. Gud. Ibland alltså.

Inatt hade vi frost också, så C och K har typ varit vakna hela natten för att kontrollera att deras frostsystem har fungerat, vilket det inte gjorde helt och hållet, så om några timmar får de veta om deras vindruvor klarade av frosten, om de överlevde antar jag. Usch. Inte skoj att se dem så stressade och inte veta vad man kan göra för att underlätta det för dem. Finns ju inte mycket jag kan göra. Började iaf 1 timme tidigare idag så att C kunde springa iväg och fixa lite med det.

Har inte kunnat bestämma mig för vad jag ska göra på den 13e månaden, men har börjat fundera mer på att bara komma hem efter mitt år är slut istället. Varför?

- Sparar massa pengar som jag kan använda när jag studerar
- Vill inte resa själv
- Vet inte vart jag ska åka
- Kommer ändå att ha sett massor av USA när mitt år är slut. Har ju varit i: Boston (halvt), NYC, Virginia, kommer att ha varit i Los Angeles, Las Vegas, San Fransisco. Har även vart i Bermuda och Karibien. Vad mer behöver jag? Kan ju åka till Florida när jag kommer och hälsar på här någon gång i framtiden.

Några kommentarer?

UPPDATERING: Fick också precis ett svar från CC i Sverige på ett mejl jag skickade, och det visar sig att om jag mot all förmodan väljer att inte för den 13e månaden stanna så får jag tillbaka pengarna jag betalade för försäkringen den 13e månaden. Bra att veta.

The Host

Har spenderat 95 % av helgen med att läsa Stephenie Meyer's bok The Host, eller Genom Dina Ögon. :D I LOVE it. :D Kanske tillochmed lite mer än Twilight serien, Twilight känns mer "barnsligt" (ville egentligen inte använda det ordet) efter att man läst den. Men det är ju en vuxen bok iof. Fast båda är lika underbara och romantiska med härliga tvister :D I Love them!

I lördags var jag också på Spinning, och igår spinnade jag hemma. Idag måste jag nog också spinna hemma, för de har stängt av uppfarten för de håller på med ngt frostsystem för vindruvorna.. Komplicerat.

Det händer inte så mycker mer just nu. S börjar iof gå massa mer nu. Han tar initiativ själv till att promenera någonstans istället för att krypa. Sött som bara den när han gör det :)

2 ½ vecka innan mamsen kommer till USA!

7.00

I dag började jag jobba klockan 7, för C ska ta S till ett läkarbesök senare idag, typ vid 9, så då kommer jag ju inte jobba, och hon hade massor att göra så jag började tidigare. Morgonen har vart intensiv dock, han skulle sova för att vara pigg på läkarbesöket men ville inte sova och då fick han frukost, och då började han bli trött så att han bara var allmänt jobbig, och sen lägger jag han i sängen och han vill inte somna igen. Han kan vara lurig ibland den där S. Han sover nog nu iaf. Bra. 

Ska nog jobba imorrn bitti också verkar det som, för C ska träna med hennes personliga tränare på morgonen, och sen ska jag till min spinning lektion, med samma tränare. Hmm. Hoppas S sover då. Lördagar är ju mina "titta på Food Network på morgonen - dagar". Måste köpa Food Network på DVD eller ngt innan jag åker hem, för jag kommer sakna det! Måste också köpa amerikanska mått till köket, kanske gör det idag. Så jag kan baka Amerikanska saker :P

Igår när jag försökte somna så tänkte jag på hur min första dag hemma skulle se ut. Drömde mig bort lite. Aaaahhh. Synd att det är 4 ½ månad kvar bara ^^ Eller ja, synd och synd..hmm.. både vill hem, och inte. 

Idag ska jag till affären med S igen. Gött.
 

Läskigt

Igår var en tuff dag för S. Den började väl okej. Vi var på storytime, fast de hade flyttat den till en liten gård utanför staden där man kunde titta på djur och sånt. Tanken var att vi först skulle lyssna på en historia som ledarna för gården berättade, och sen skulle vi titta på djuren och promenera i skogen. Problemet var ju bara att de här ledarna inte fattade att det fanns mindre barn i gruppen, som inte kan sitta still och lyssna på en och samma historia 2 ggr, eller i 40 min. Galet. Nåja, S's kompis L kunde sitta still så klart, fast S är ju galen och kunde inte sitta still i mer än en hundra dels sekund. Till slut var jag tvungen att ta honom ut ur den där rummet, och promenera lite i gräset. Sen åkte vi hem, för det var dags för lunch, så vi såg inga djur. Eller ja, vi såg en äkta prickig salamander iaf. :P

Sen när han skulle äta, ville han naturligtvis inte äta. Surprise surprise. Så han hamnar på time out i sin säng i 5 minuter, och sen är han sååå trött att vi försöker få honom att somna istället för att äta lunch. Men han ligger bara där och skriker i typ 30 min, så då försökte vi lunch igen. Bara att då stoppar han munnen sååå full, och lutar huvudet tillbaka, och gråter, så att han håller på att kvävas!! Gud så läskigt det var! Jag tog iaf upp honom och lade han på mage över mina lår och slog han på ryggen för att få ut den dumma kalkonburgaren, och det flyger ut direkt. Piuh! Gud vad läskigt det var. Men det gick bra iaf. Efteråt kunde han knappt gråta för att hans hals var så öm från att ha massa skit fast där. Stackarn.

Sen börjar tänderna störa honom igen, och gud... vi tog ett bad... sen en tupplur, och sen var det slut på dagen för mig. Läskigt iaf.

Idag har vi varit på en Tamburinclass. Eller music-class. En timme lång med sång och trummande och massa ljud och sånt. Det var skoj :) Sen åt vi lunch ute på Sarducci's i Montpelier. En mysig förmiddag. Nu ligger munchkin i sängen och sover. Bra för honom, var tvungen att väcka honom i morse efter hans morgon nap, så han är trött nu.

Inget mer att säga just nu dock :)
Kram


Vill att tiden sa gå snabbare

Allt jag kan tänka på är min minisemester i LA med mamma, och jag vill att tiden ska gå snabbare!!! Bah. Och efter det kommer ju de ju alla hit, även syster och bror. Åh, och det är en månad kvar, men vill att det ska gå snabbt!!

Nåja.. gårdagen gick rätt så snabbt. S håller på och får en av sina kindtänder, en av de stora platta i sidan, så han sov rätt så mycket, och på eftermiddagen var han lite ledsen. Annars var vi ute och tog en promenix i Montpelier och sen handlade vi mat.

Idag är det storytime igen, fast idag verkar det som att vi ska till ngt "nature center" och titta på djur. Skoj :) Först måste jag ringa en av mammorna som ska dit och se om vi kan slå följe, för jag är inte säker på vart vi ska. Kul för S att få leka med L igen :) De är typ bästisar^^

Igår fick jag förresten också S på film när han går. Så gulligt! :D

Har nog inget mer att säga egentligen.

24 dagar till LA?

Så mysigt

Som ni säkert läste igår så var det runt 30 grader. Helt knäppt. Det var 26 grader i mitt rum när jag försökte somna. Hade två av mina 11 fönster vidöppna. Trodde jag skulle behöva gå upp mitt i natten och stänga dem, men i dag när jag vaknade var det fortfarande 23 grader i mitt rum, och när jag sätter på nyhteterna så står det att det är 20 grader utomhus. Klockan 6 på morgonen. 20 grader klockan 6 på morgonen!!!!! Fast de sa också att det kommer att bli massa åska vid lunch tid, vilket låter väldigt vettigt. :P

Nåja, det var väldigt härligt att somna till grodorna, vargarna och vad det nu finns där ute, och mysigt att vakna till fågelkvitter. :) Kändes som man var ute och campa, fast utan insekterna och i en mjuk säng :P Underbart. Hörde inte tåget en enda gång förutom någon timme innan jag somna. Gött :) Inga coyotes heller.

Har världens träningsvärk idag från springturen igår, och ont i höften.


30 grader??

Ja, efter att jag och min värdfamilj ätit en mysig lunch på Skinny Pankcake ser jag i bilen att det är 87 F ute. Ojdå, tänke jag, det är varmt! Men nu när jag kollade upp vad det var i C, så fick jag veta att det är 30 grader!!!!! Vi hade 30 grader idag!!!!! Herre jösses. Helt galet. S har gömt mig inne i huset hela dagen, för det har vart så varmt! hahah :P Nej, men jag var faktiskt ute på en lång springtur, 1 timme, fast det var sååå varmt, svettades som en tok! Och en ful sportbh-bränna fick jag också. Galet. Och fick inte ont i vaderna, däremot har jag ont i höften nu. Inte bra detta. Är allt som har hänt idag egentligen. Imorrn jobbar jag.

Kram

It's here...

Min värdfamiljs första match för deras nästa au-pair landade på bordet idag. Jag vill inte att de ska ha en ny au-pair. Jag vill inte att någon annan ska ta hand om S. Jag känner mig väldigt beskyddande över honom nu, och jag vill inte lämna honom. Fast jag vet inte. Självklart vill jag hem också. Det är väldigt jobbigt just nu. Är nyfiken på att läsa papprena men känner mig nästan lite fientlig gentemot matcherna.. hmm.. Inte bra. Nej, men det är ju bra att vara petig iaf, det måste vara rätt. Kommer inte bli lätt att bestämma sig för vem som ska få ta över. Hon lär ju bli lyckligt lottad iaf. Min värdfamilj är grym. S är grym. Stället är grymt (om man klarar av att bo långt ifrån staden dvs, vilket många nog inte gör, hmm). Nåja. Bara att ta på sig gummihandskarna och sträcka sig ner i leran.

Det enda jag vet än så länge är att det kommer vara en tjej, och hon kommer vara från Sverige. Där har ni det :P hahah

RSS 2.0