Jisses

Storytime var riktigt tråkigt idag, vilket var synd för K var med. Han ville se hur galen S kan vara när han är runt andra barn, och se hur han reagerar på musiken och så. Men de hade någon vikarie idag som var tråkig. Usch, usch. Nåja. Efter det gick jag och handlade mat med S, alltid skoj att vara den som handlar, och inte den som tar betalt ;)

S var lite jobbig vid lunch som vanligt, men inte överdrivet jobbig. Han bara bestämde sig för att spotta ut all mat tillslut. Så no more lunch för honom :P Nu ligger han i sängen, och jag har faktiskt slutat för dagen!! Innan 1pm, kan ni fatta det?! Väldigt skönt faktiskt :) Ska slappa nu :) Göra mig mentalt redo för spinning imorrn, som kommer bli jäkligt jobbigt tror jag.

Nyss fick jag en inte så jätterolig nyhet också. C har anmält sig för att få en ny au-pair nu. Idag. Frågade henne hur lång tid det tog dem att sist få en au-pair, dvs mig, och det tog bara en vecka att bestämma allt. Hmm. Fast hon sa också att hon nog vill att det ska ta längre tid denna gången, och jag håller med. Jag ska få prata med den matchen de får också naturligtvis, vilket jag är glad över. Måste kännas rätt. S är så viktig för mig nu, kan inte bara lämna över honom. Usch. Nåja.

Har tänkt mer på vad jag ska göra om 4 och ½ månad också..dvs min sista månad. Ja, ni läste rätt. Har funderat på att dra till Hawaii i två veckor. Fast kommer ju vara helt själv. Så jag vet inte. Efter det skulle ja spendera typ en vecka i Florida. Och sen åka hem. Hmm. Jag veeeeet inte!!

Nåja, till nästa gång, so long.

Mamsen på telefon

Fick pratat med mamma idag, gud så kul det ska bli snart, om 4 veckor ses vi!! :) Aaaah! Jag kan knappt vänta!! Hmm. 4 veckor är ju en månad. En månad låter långt. Jag fortsätter nog att räkna i veckor ;)

Idag var jag med S i leksaksaffären och köpte några stackingblock, som han btw ÄLSKAR. Vi lekte i 30 min eller ngt med dem, det är ovanligt för honom att hålla sig till en sak så länge. Jag byggde ett torn, och han skulle ta den som var högst upp och placera den på en stol, sen nästa, osv... jag höll han i handen medans han gjorde det, och efter 30 minuter eller ngt ville han gå själv!! Han tog MASSA STEG HELT SJÄLV!! Wow. Nu är det inte långt innan jag aldrig kommer sitta still igen.

Vi köpte också strumpor med såna där antihalk saker under, för att han snubblar hela tiden på de halkiga golven här :P Sen kollade jag på billiga resväskor på Walmart. Fanns egentligen bara en, och den kostade 19.95.. :P den var rätt liten dock, men kan nog försöka trycka ner det mesta där, och resten..hmm, vet jag inte.. :P hahha


Winter Wonderland

Ja, det har snöat typ nonstop sen 11 idag eller ngt. Så det ligger snö på marken. Det sitter fast snö på träden. Det är vitt överallt. Det är nästan maj. Galet. De goda nyheterna är att det kommer att bli 20 grader till helgen. Jippey, längtar ;)

Idag jobbade jag ju då som sagt längre. Men det var inte så farligt. Det var lite mysigt också att ta hand om S på den tiden som jag vanligtvis inte tar hand om honom. Gav honom middag, lekte lite till, gav honom mjölk, och lade honom i sängen. Han somnade direkt, stackarn var så trött. Han håller på och får en stor tand. Naw.

Medan han åt lagade jag middagen, medan vi lekte slängde jag in den i ugnen, och när han somnade tog jag ut den, sen tränade jag, och sen när jag kom upp igen duschade jag och sen åt vi :) Som ni kanske förstod så hade C och K kommit hem då ;) Hehe. De ÄLSKADE min maträtt :) Jag gjorde potatis och köttfärsgratäng. Biff och potatis, perfekt för K, och C slickade pannan efteråt, så hon älskade det ;) och hon ville veta hur jag gjort det :) Hon har sagt massa ggr hur imponerad hon är av min matlagning. Så kul att höra från ngn som är så bra på att laga mat :) Hihi.

Ikväll måste jag ju se på LOST, så måste vara vaken till 10pm. Bah..

Lång dag

Vid lunch började jag prata om hur jag måste träna typ 2 timmar ikväll, och så säger C och K att de ska åka på ngt möte ikväll, och att jag ska jobba kväll... också... så det blir liksom mer än 10 timmar. Men de sa att jag ska få sluta extra tidigt på fredag eller ngt, så det är ju bra iaf. Men man tycker ju att de kan förvarna en lite tidigare. Samma situation som igår nu ju typ. Nåja. Ska inte låta det dra ner på min dag. Ska ta hand om S nu, och se fram emot fredagen. Tss. Kanske måste lägga han för natten också. Det har jag ju aldrig gjort, så det kan ju bli mysigt. Fast de kanske hinner hem innan dess. Vi får se.

Så nu vet jag inte hur jag ska träna. Nere i källaren antar jag. Hatar att träna nere i källaren, eller ja, hata var väl lite väl, men det är jobbigt. Och jag skulle styrketränat idag också, men nu vet jag inte om jag kan göra det, för jag kan inte deras styrketräningsmaskiner. Aja. Det ordnar sig.

Hembiljett??!?!

Kollade precis på min sida på Cultural Cares hemsida, och tydligen kan jag boka min hembiljett nu. VIlket betyder att jag måste bestämma hur jag ska göra, PRONTO. Åka hem direkt (tror faktiskt inte det) eller resa på sista månaden (men vart!!? och hur länge!?? och med VEM??!?!) Gudars. Trodde jag hade 2 månader kvar innan det här valet skulle göras.

Det här är vad jag såg när jag loggade in:
It is time to start thinking about your return flight home. You will need to provide us with 3 possible dates that you can fly home on and Cultural Care will then book a flight for one of those dates.

Jisses

(Tack för tipset Laila!)

Ny dag

Klarade mig igenom gårdagen tillslut. S tog en monster nap på 2 timmar, sen tittade vi på kycklingarna och sen åt vi lunch. Efter lunch åkte vi och handlade mat, och sen tog han en till tupplur på en timme, och sen slutade jag jobba. Skönt. Åkte till gymmet för att simma i 40 minuter. Killen som delade "lane" med mig sa att han var imponerad av hur mycket bröstsim jag gjorde, och sen berättade han om ngn simgrupp som han coachar på torsdagar. Kanske ska kolla in det nästa vecka.

Gick och lade mig vid 9pm, var jättetrött då dock. Hade kunnat somna innan men jag ville se ett program som heter Unwrapped på Food Network. De visar hur de tillverkar matvaror och sånt. Ikväll är ju Lost, så då måste jag vara vaken till 10pm, jisses. Kommer vara trött imorrn. Nåja. Då och då kan man väl göra det. Hehe.

Idag regnar det. Det ska snöa också tydligen. Idag och imorrn ska de snöa massor enligt väderprognosen, knäppt. Men sen på lördag ska det bli typ 20 grader igen. Jag klagar inte. Fast har storytime idag, så måste bege mig ut i det här kaoset. Sen blir det nog bara att rusa tillbaka hem, äta lunch och slappa med S. Eller ja, jag vill bara gosa med honom, men han sitter ju aldrig still längre, så det blir nog inte så mycket gosande.

Tack för alla tips igår angående väskan ;) haha. Kan ju tyvärr inte använda en vanlig dammsugare, för den kommer suga med allt annat förutom luften också. Man behöver ngn specialpåse eller ngt. Hmm. Min mamma kan nog inte ta med en tomväska, för det skulle betyda att de måste släpa på den även när de är i LA och Las Vegas, vilket ju inte är så jättepraktiskt. Får nog helt enkelt köpa en ny. Får kolla på JCPenney, se om de har ngra billiga, eller kanske Walmart. Dunjackan borde jag ju kunna trycka ihop så att den får plats.

Här om dagen sa C ngt om att hon måste hälsa på sina föräldrar ngnstans, fast de verkar som att hon ska hoppa på färjan med dem då. Det hade ju vart något! Hoppa på i egypten eller kreta på en kryssningsfärja! Fast den är ju full med gamlingar, så jättekul är det ju kanske inte ^^ vet iof inte ens om det blir av än.. Vi får se :)

Väska

Glömde skriva att jag har funderat mycket på hur jag ska göra med det jag ska skicka hem med mamma. Känns som jag borde ta tillfället i akt och skicka hem lite grejer, som tex min tjocka vinterjacka, den röda höstjackan, kanske mitt handduksset som jag tog med hit helt i onödan.. men jag vet inte hur! Det är ju inte mycket saker, men de tar mycket plats. Ska jag liksom köpa en helt ny väska bara för det? Har funderat på om jag ska proppa ner allt i den lilla blåa väskan jag har, men vet inte om det får plats. För då hade jag kunnat antingen köpa en ny bättre väska för mitt resande här i USA (för den blåa håller på att gå sönder anyway). Men jag vet inte om jackorna får plats i den väskan. Hmm.. kanske borde kolla in den där dammsugaren som suger ut all luft ur allt och ger typ 3 ggr så mycket utrymme. Hmm. Men den kostar ju också massa pengar. Gaaah. Några tips?

Lite småirriterad idag

Igår gick jag och lade mig klockan 8pm (20) för att jag var så trött. Inte undra på för jag gick upp halv 6. Men somnade skönt iaf. Jäkla gött var det ändå :) Så imorse vaknade jag första gången runt halv sex igen, fast ville inte gå upp så somnade om lite halvt ett par gånger till innan jag gick upp vid halv sju. Såg på nyheterna en stund och sen gjorde jag mig klart för dagen. Gick in, gjorde min frukost, och när jag ska sätta mig och äta frukosten säger C att kycklingarna har kommit och att hon ska hämta dem. Så jag började jobba 40 minuter tidigare, utan någon som helst förvarning. Inte fick jag äta min frukost i lugn och ro heller. Lite irriterad över det faktiskt. Längtar till semestern nu. Behöver lite tid borta från huset igen. Inte långt kvar dock. 4 och en halv vecka eller ngt. Gött. Längtar efter familjen.

Annars så har jag slängt massa tvätt i maskinen igen, ännu en sak som börjar gå mig på nerverna. Alltid tvätt att göra. Jag vet att vi kom överens om att jag skulle göra tvätten när jag först kom. Men då var S 7 månader gammal och låg mest på golvet och lekte, nu är han överallt, och jag har inte lika mycket tid. Piuh, gudars.

Nåja, annars ska jag till affären idag, det är ju skoj iaf.

S sover inte, varför vill han aldrig somna längre? Det är väl så spännande att kunna röra sig snabbare och så antar jag. Sömn finns inte med på hans dagsplan.

Som ni kanske märker har jag inte haft en så bra början på dagen, klockan är bara 8.37...

Ledig dag

Gud så skönt att vara ledig helda dagen :) Kan ju självklart ändå inte låta bli att ta mig in i huset och kika på S när han leker, men att bara kunna göra vad man vill är underbart :)

Vart och tränat spinning idag, så är rejält trött nu :P haha. På tal om spinning, läs gärna min andra blogg http://taobahm.blogspot.com om hur jag försöker leva ett nyttigare amerikaliv ;)

Nu blir det slapp framför TV:n! :)

Nu tycker till och med JAG att jag är knäpp

Vaknade nämligen 5.30 idag. Blir tidigare och tidigare varje dag. Haha. Men det är ändå skönt. Det enda problemet är att Food Network bara sänder TV-shop så tidigt på morgonen, och jag älskar den kanalen, men men, nu är klcokan 6.07, så bara en timme kvar tills programmen börjar sändas ;)

Så... Lördag idag!! Gött som tusan :) Klockan 10 ska jag till spinningen, ska bli skoj att träffa alla igen och se hur det går för alla. Jag har dock fått nya pulszoner av Linda, som är SÅÅÅÅ höga, att jag tror jag kommer dö på spinningturen idag :P vi får se hur det går. Måste prata med henne om det, för hon gav mig så höga nummer eftersom min puls var så hög, men har testat den igen nu ett par morgnar i rad och nu är den mycket lägre.

Annars har jag inget inplanerat idag. Vet faktiskt inte vad jag ska göra. Ska bli fint väder också. Hmm.

Om 5 veckor är jag i LA!! Gud vad jag längtar! :) Ska bli så roligt!
Och sen är det intelångt kvar tills syster och bror också kommer. De har nämligen bokat hotellet i South Burlington nu. Och jag har fått en till ledig dag att hänga med bara dem, så det blir bara jobb en dag, och det är ju bara mysigt egentligen, så kan familjen umgås med S också :) Den dagen ska vi nog till glassfabriken, för Jag vill ta med S dit :) Första dagen ska vi spendera lite tid i Burlington :) Kanske käka sushi ;) Iiiii, kommer bli så kul!!

So long :)


God morgon!

Åhh, älskar att jag nu för tiden alltid vaknar innan min klocka ringer! Idag till exempel vaknade jag 5.55 och var pigg och glad! :) Hihi! Ni där hemma tycker säkert att jag är galen, men det är underbart. Jag tror att det är för att jag börjar komma i form. Äter bättre, dricker vatten och tränar. :) Oooo, det påminde min mage att jag vill ha frukost! Snart.

Igår åkte jag och S till Blockbuster och hyrde Avatar :) K och C hade ju inte sett den så ville att de skulle se den. Jag lagade middag igen igår. C hade bestämt vad hon skulle laga, men jag hade inget att göra så jag lagade det åt henne. Kycklingvingar och ångkokta gröna bönor och jag lade till vitlöksbröd ;) Mums var det. 5 av vingarna var citron/rosmarin, och 5 av dem var spicy torrkryddade. De älskade maten! Jag blev så glad! :) C sa till och med: I think Laura is becoming a better cook than I! I knew it was coming but, ooooh.... Hihi:) Det är stort för att komma från ngn som älskar att laga mat. Det var väldigt gott faktiskt :)

Sen såg vi ju Avatar då, inte hela filmen men typ halva eller ngt. Jag hade ju sett den så jag sprang mellan filmen och matlagningen. Den är grym ändå den filmen. Helt otrolig egentligen. Man sitter liksom och ler genom hela historien och så.. väldigt grym :)

Fredag idag då, jippey! Blir nog storytime idag också:) Och jag ska ta med S till grisarna igen och ge dem mat. Det är roligt att se. De bara ATTACKERAR maten :P Så söta. Lär ju behöva ta en dusch efter det för det börjar stinka där nu^^ Bara att vänja sig :)

Massa träd är gröna nu :) Gräset är ngt otroligt grönt, och knoppar överallt längs med vägen kan man se. Har nog tillochmed sett en maskros, om det inte var en jättestor tussilago :P hahah

Nu blir det till att slappa 30 minuter till eller ngt innan jag ska göra mig redo.

Kram!

Tiden går snabbt

C och K ska börja söka efter en ny au pair nu. Redan. Jag har 5 månader kvar. Men de fick ngt special erbjudande om de började söka den 1 maj, och det är ju bra ändå, ger dem tid att få ngn bra. Jag har delade känslor angående detta. Vill ju så klart inte lämna dem, men jag vill väldigt gärna hem också. Nåja. Så länge den nya au pairen är godkänd av mig ;) och det vill C och K också, att jag ska prata med henne innan. Så vi får se. Så alla ni au-parier där ute som kan tänka er att bo i Vermont, var redo ;)! :P

En tysk aupair som åker hem i augusti har redan bokat sin hembiljett, så vi får se när jag måste göra det. Konstigt det här.

Måste seriöst börja fundera på vad jag ska göra på min sista månad, för måste ju bestämma snart hur länge jag ska stanna. Tror jag kommer stanna 2 veckor, inte 4. Det är nog för länge, man måste ju ha pengar för det liksom. Och vad ska jag göra?? Måste rekrytera ngn också, hur kul är det att resa i 2 veckor själv när man är som jag är. Jag är ju som en mopp när det kommer till sociala sammanhang, bara står där och hänger, tar inte kontakt ;) nåja, vi får se.. långt kvar än.


Piglets

Gud, har redan skrivit detta inlägg en gång. Dumma internet :P

Jaja, igår var vi och lekte med kultingarna, det räcker om jag säger det.. :P

Idag har jag gett S manikyr, pedikyr och ett bad och bytt en bajsblöja..där har ni det :P

Sen har jag förberett hans lunch och pratat med Syster och Emma på MSN, I love att internet funkar i huset!! (för det mesta)

Happy Birthday C!

Så, idag är ju då C's födelsedag:) Jag gick upp klockan 1 igår natt, eller inatt, eller ja, ni fattar, och lade hennes födelsedagspresent i köket :) Ett ljusarrangemang som jag gjort själv :) Massa söta vintage grejer på den. Först en gammal metall pajform, sen några dekorationsgrejer, typ gula bär eller ngt, sen en muffinsform med fyra former där jag satte fler såna bär, fast röda, och 1 ljus i varje. Sen köpte jag ett halsband som står för "family" och satte den ovanpå allt. Sen slog jag in den i cellofan och lade ett kort bredvid. Ett väldigt gulligt där det stod massa grejer om familj :) Sen gick jag och lade mig igen.

C blev JÄTTEGLAD för presenten, och hon sa att hon praktiskt taget började gråta när hon läste kortet :) så sött. Hon har vart på jättebra humör idag vilket jag är glad över för hon var ett vrak igår. Stressade och trött. Så jag lagade en "pre-brithday" middag åt henne och K :) Potatisklyftor, currykyckling och en jättegod sallad :) Kycklingen var PERFEKT! Genomkokt och fortfarande så "moist" :) Mums. Och potatisen var hur god som helst. Och salladen var mums också ^^

Idag ska vi till storytime tillsammans och sen ska vi äta lunch ute tillsammans med K :) Sen ska vi leka i trädgården medans C jobbar i trädgården, och sen ska vi titta på kultingar! K ska åka iväg idag och hämta kultingarna som de beställt :) de kommer vara så söta^^ och sen nästa vecka kommer vi att ha kycklingar också :) små gula fluffiga kycklingar^^ :) hihi

Och just det, jag insåg idag att det inte alls är 8 veckor kvar tills jag träffar mamsen, det är 5 och 1/2 !!! Woooow :D Längtar^^

Puss!

Vet inte om jag har en bra eller dålig dag

Vaknade tidigt igen imorse, antagligen för att jag var taggad inför frukost som vanligt :P Så jag gick upp, gjorde mig i ordning (kan förresten sätta håret i en lite tofs igen, vet inte om jag borde klippa mig, vågar inte, för jag har en ny frisör nu och hon har bara färgat mitt hår. Måste iof snart färga också, fast det ska jag göra inför LA resan, så kan nog vänta lite till), och sen gick jag in för att äta frukost. Jättegott som vanligt. Sen slappade jag några minuter innan jag började jobba.

S låg i spjälsängen redan när jag kom in igen, hmm, alldeles för tidigt, nu kommer hela hans dag vara messed up. Jag gjorde iaf lite tvätt igen och blev lite smått irriterad över att tvättstugan som vanligt såg ut som ett bombnedslag efter en helg utan mig där. Var tvungen att vika massa tvätt som ngn inte tagit ut ur torktumlaren och var tvungen att slänga in den smutsiga tvätten som ngn slängt på golvet. Nåja. Efter det bäddade jag om den sängen som K's mamma sovit i. Inte för att det är mitt jobb, men ibland kan man väl vara snäll.

Nu börjar det riktigt klia i fingrarna, Hanna har åkt hem, så jag är lite smått avis. Har haft drömmar om att åka hem, så nu vill jag liksom det. Men samtidigt så kommer det bli så himla svårt att åka. Älskar mig värdfamilj också jättemyckt, kommer bli svårt att inte se S varje dag. Det är bara 5 månader kvar nu. Helt galet.

C fyller år imorrn, så då ska vi ut till storytime tillsammans och sen efter det till lunch. Skoj.

C ya :P

Ny vecka, nya tag

Som jag misstänkte var det mycket svårare att vara nyttig när man har besök. Men jag var egentligen ändå rätt så duktig, duktigare än jag brukade vara. Fredag var ju bra, ända tills innan middagen då C lade fram en hel skål med babymorötter och dip. Jag och C åt upp typ allt själv. Inte bra. Det var ju iof morätter, och inte chips, men dippen var inte så bra dock. Gräddfil liksom. Men men, fortfarande inte chips eller godis.

Igår var jag också jätteduktig ändå tills middagen. Körde en spinningtur på gymmet, gick riktigt bra och skönt var det. Måste nog tillbaka till gymmet snart, för måste träna idag också, men regnar ute, så vill inte ut och gå. Men men, igår var det ju vi pratade om. Jag gjorde tacopaj, och C gjorde faijtas :) Tacopajen var rejält spicy!!!! Men C älskade den och det var ju bra, hon vill ha kryddmixreceptet till och med^^ gött :) Jag tyckte pajen var skitgod dock, visst, den var stark, men jag åt ändå typ 3 bitar. :P Och en faijta. Efter den här måltiden var jag så spängfull att jag knappt kunde gå! Och detta var ju precis vad som INTE fick hända. Får inte bli för mätt, eller för hungrig, så det gick ju åt skogen. Men men, nya tag idag. Jag har lärt mig att även om man gör ett misstag en dag, ska man inte ge upp och säga; Äsch, nu har jag gjort de här, nu kan jag lika gärna sluta vara nyttig tills veckan startar om!! Nej, så är det INTE. Lita inte på dina egna tankar, de försöker alltid lura dig. Alltid bättre att hoppa upp på hästen igen direkt, än att göra det 4 dagar senare.

Åt en enorm frukost idag, men den var nyttig iaf.

Gud vad jag pratar om mat.

Har ju inte gjort så mycket annat i helgen :P Har inte jobbat sen fredag ju så det har vart skönt. Riktigt skönt. Tisdag är C's födelsedag så då ska hon följa med till storytime, och sen ska vi alla ut på lunch :) ska bli skoj. :) Annars händer det inte så mycket. Vad händer i Sverige? Förutom att alla har aska i trädgården då ;)

Snö

Japp, ni läste rätt. Snö. Vi har snö. Fast jag är inte direkt orolig, det är så himla lite så det gör inget. Och på det så regnar det just nu, så det kommer försvinna :) Ska vara så här hela helgen, men sen på måndag ska det bli varmare igen :) Så det ordnar sig.

S ligger och sover, fick för en gångs skull ge honom frukost, eller ja, avsluta hans frukost :P för han ville tydligen gå tillbaka till spjälsängen efter hans flaska med mjölk, som vanligt :P SÅ då blev frukosten uppskjuten tills när jag kom :) Min frukost var btw hur god som helst, som vanligt. Älskar det faktum att man måste äta mycket till frukost ;) och goda saker fast de är nyttiga :P Flingor, yogurt, kiwi, valnötter, russin, knäckebröd med hummus, tomat, alfalfa och salami. :) Kan inte bli bättre:P Så alla ni som äter en banan till frukost, här kommer ett tips jag betalade 200 dollar för; ÄT EN STOR, NYTTIG FRUKOST!! Det gör att man håller sig mätt = man äter inte massa snacks, och man minskar sin lunch och sin middag. Dvs, man äter nyttigare resten av dagen ;)

Iaf, ska till storytime med S när han vaknar, eller ja, vi ska ju åka 10 så om han sover får jag väcka honom, stackarn. Sen efter det ska vi handla mat, massa mat denna gången för idag vid lunch tid ska vi få besök av K's mamma och syster, väldigt trevliga människor :) Vet inte än vad detta innebär för mig på jobbfronten, antagligen att jag jobbar hela dagen, men inte nonstop. Haha :P

S har visat mig hur han går nu! :) Igår tog han kanske 4 steg mot mig :) så gulligt. Idag ska vi öva mer, och på storytime ser han ju fler gå runt, så då kanske han vill göra det också :)

En lite tråkigare nyhet; verkar inte som det blir ngt Norge, de verkar inte ha tid, så nästa au-pair i den här familjen har ngt att se fram emot, tss.

Puss och kram!

Ett litet steg för S, ett stort steg för oss alla.

S tog sitt första lilla steg igår :)!! Tyvärr missade jag det :( men kommer säkerligen att se det idag. Men det var nästan bra att jag missade det och att C var den som fick se det hända först, tror att alla hade blivit lite deprimerade om jag var den som fick se detta stora tillfälle först, som au-pair, bättre om C fick se det :) Jag skulle precis lägga mig i soffan med ett härligt fylld pitabröd, och filmen The time-traveler's wife, när C ropar; LAURA!! S JUST WALKED!! Wow :) Livet är underbart, eller hur :) Det här är ett utav de saker som jag som au-pair för en liten bebis har lyxen att uppleva. :) Vi visste att det var på väg dock, de 2 senaste dagarna hade S stått av sig själv i typ 15 minuter i sträck, helt av sig själv. Och nu kommer han börja gå runt. Så skumt. :) Och det betyder faktiskt också att snart kommer jag åka hem, för jag skulle åka hem när S kunde gå, inte när han kröp, skumt det här.

Och stackars syster!!!! Hon är fast i Island, för att ngn dum vulkan fick ett utbrott och spred sin dumma aska över hela skandinavien och England! Gah. Så nu är hon fast där tills molnet lägger sig, och antagligen tills de fått städat flygplatserna också. Verkar ju som att alla flygplatser i Europa stänger nu, nästan alla iaf. Såg ett stort reportage om detta på nyheterna precis. Såg det typ 1 min efter att jag sett att syster skrivit på FB att hon är fast i Island. Mysko :P

Vaknade 6.20 idag, hur pigg som helst. :) Riktigt härligt att bara kunna ligga i sängen och surfa innan man börjar jobba. Har vaknat såpass tidigt ett par dagar i rad nu, undrar om det är för att jag tränar mer :) Sover bättre iaf:) Härligt.

Idag ska jag spendera mycket tid utanför huset. Tydligen ska de spreja vingården med massa kemikalier, så C vill att om jag och S ska gå ut så ska vi åka till Montpelier, pga kemikalierna såklart :) Och vi ska äta lunch ute också, på Rhapsody, en mycket nyttig plats. De har tempeh!! Min nya favrit protein :P Mkt godare än tofu iaf, inte lika gummiaktigt som tofu :) Fast, såklart inte lika gott som typ kyckling ;)

Nu ska jag göra mig redo för frukost, den godaste måltiden på dagen! Flingor med yogurt, valnötter och russin. Knäckebröd med hummus och salami ;) och en kiwi :) Mums!!

See ya.


Onsdag

Hade ingen fantasi idag att komma på en bättre titel. Men, det är onsdag som sagt, så städerskorna kommer idag. Det betyder också att vi ska gå ut på lunch idag, gött! Förra veckan åt vi lunch på Kismet, de hade den BÄSTA maten jag ngnsin ätit. Jag åt en Cobb salad med massa gott, ägg, alfalfa, getost, tempeh, sååå mumsigt. Vet inte var vi ska äta idag dock, antagligen inte samma restaurang för C och K gillar variation.

Tog en promenad igen igår, gick lite svårare igår, var tvungen att jogga på vissa ställen för att det är svårt att gå sååå snabbt och få upp pulsen till rätt, så var tvungen att jogga, och det gjorde ju lite ont i vaderna så klart. Vet inte hur jag ska träna idag, antagligen promenera igen, för det ska bli varmt idag. Då vill man ju hellre träna utomhus än inne på löpbandet. Och det är mycket bättre att träna utomhus, för då kan man inte bara sluta för att man tröttnar, som på löpbandet, då man kan hoppa av när man vill. Ute måste man liksom ändå ta sin väg upp till huset igen. :P Vi får se.

Senare, när S vaknar ska vi åka och handla mat. En syssla jag alltid gillar :)

Alla träden börjar bli gröna nu :) Härligt!!

Jäkla google

Silver Bay helgen var väl helt okej. Hittade dit ganska enkelt faktiskt. Lektionerna var okej. Det var ju liksom inte som att gå i skola. Behövde liksom inte anteckna ngt, för lektionerna handlade om hur man gör glass och jell-o i apelsinskal, fotografi, scrapbooking, historieberättande på ett kreativt sätt och ekonomitips (bara ett tips egentligen; spara pengar :P) och på den lektionen spelade vi monopol..:S Nåja, så det var väl okej. De visade New Moon en dag också. Glass bjöd de på. Maten var okej, förutom vissa måltider, som lunch en dag fick man bara smörgås, och nästa dag fick man hamburgare och pommes frites, chockerande va. Gudars.

Trippen hem var inte lika rolig. Googles vägbeskrivning hade helt skrivit fel på ett ställe. Skulle österut på 4:an, bara att det fanns bara vägskyltar mot norr och syd på 4:an. Så jag åkte typ 40 min söder ut innan jag insåg att det inte skulle finnas ngn mer skylt för öst, så jag kollar på kartan och upptäcker att jag är jättelångt borta från där jag skulle svängt. Så åker tillbaka och tvingas då åka norrut på 4:an och efter att ha kört 15 min norr ut ändrar de vägskylten till öst. Gud så dumt. Så jag kom hem 1 timme och 20 minuter senare än jag skulle ha gjort om Google uppdaterat sina vägbeskrivningar bättre. Snacka om att jag var trött då.

Sen när jag kommer hem märker jag att de tulpaner jag fick i födelsedagspresent blivit megagamla och att 3 olika sorters småkryp och flugor har bosatt sig i köket. Härligt. Så då blev det till att städa. Usch.

Sen tog jag en promenad, en rask promenad. Eller ja, snarare Speed-Walking :P Linda (min tränare) sa att jag skulle gå istället för att jogga, eftersom jag har ont i vaderna, men det är ju nedförsbacke så var tvungen att gå hur fort som helst. Kom ner till brevlådan på 15 min. Inte dåligt för ca 2,5 km. Upp tog ju längre självklart.

Har kollat på film mycket det senaste :P Såg The Blind Side (väldigt bra), The Box (cool, men irriterande) och igår 2012 (riktigt grym, men läskig). Gött :)'

och igår fick jag pratat massor med mamma! Det var härligt. Vi har inte pratat på ett bra tag nu :) Snart ses vi! Om typ 8 veckor :)

Puss och kram!

Men gud vad man kan vara ovetande

Ingen koll alls, här kommer man till Silver Bay, och så upptäcker man att Sophie är här. Aja, men så blir det ju när man inte har träffats sen nyårsafton. Galet. Nåja, hon är iaf här, och några andra från min au pair grupp också. Sitter här nere i lobbyn eller vad sjutton det är med Amelia tex, som sitter och surfar också. Och Petra som kom hit tillsammans med mig och Sophie i September är också är. Helt otroligt vilket sammanträffande.

Nåja, resan gick väl bra. Hittade ju faktiskt allt som jag skulle. Hade några små setbacks dock. För det första blev jag så fuktansvärt kissenödig mitt på ngn större väg, och visste inte var jag skulle hitta en toalett. Såg tillslut en skylt för bensinstation, så körde ner på den avfarten. Hittade aldrig ngn bensinstation, så fick åka tillbaka upp på vägen. Tog nästa avfart som också skulle ha en bensinstation, men hittade ingen igen. Tredje gången gillt var det som gällde då så tog nästa avfart, och mycket riktigt hittade jag iaf en tillslut. MEN: tydligen fanns det inget sätt att komma tillbaka upp på vägen där, så fick åka tillbaka 1 exit för att komma upp på vägen i min riktning igen. GUUD.. Nåja, tilslut var jag på väg igen.

Sen går allt ganska smidigt igen, tills jag av ngn konstig anledning får för mig att jag kört helt fel och stannar! Jag är helt övertygad och blir superstressad, men när jag tittar på kartan jag köpte bara för detta tillfälle så är jag rätt iaf. Så jag fortsätter köra.

Kommer hit, checkar in, är ensam :( men märker då att Sophie är här, så går på ett uppdrag att hitta henne. Efter 30 min eller ngt ser jag dem i matsalen, äter middag (köttbullar med spagetti, och sallad) och nu sitter vi då här. Inte bra det här stället dock, för de har godis överallt!! Crap. Men jag har inte ätit ngt än, ochs ka försöka låta bli. Tog en banan och ett äpple från matsalen att ha i nödfall dock. Tur att de har salladsbar och frukt. Maten var ju okej också så. Nåja. Imorgon blior det typ ice-cream making och fotografi på morgonen. Är ju skoj, men får inte äta glassen bara. Hur fasiken ska jag klara av det!??! Och sen, vad mer tog jag för klasser, hmm..manage your life (ekonomi eller ngt), scrapbooking, och ngn storytelling sak. Nåja, bättre än att sitta i skolbänken :P Fick ett mail från han som tar hand om Silver Bay också att jag ska hämta mitt certifikat på söndag, tydligen kan jag fortfarande göra det, gött.

Det var nog allt för idag.

Nej förresten, igår kallade en kvinna på Blockbuster's mig för; Ma'm....MA'M!!!!!

Baaaaaaaaaaaah

Om typ 2 timmar beger jag mig till Silver Bay. Ser den röda bilen utanför fönstret, den bara väntar på mig. K hittade ingen karta, så jag måste till Shell först och köpa en, så att ifall jag kommer bort, kan jag iaf använda den som backup för jag har bara en vägbeskrivning.

Gud, en 3 timmars körtur, och har praktiskt taget ingen aning om vart jag ska. Så nervös. Och sen ska det regna typ varje dag i helgen, förhoppningsvis kommer vi inte att vara ute för mycket. Men tar med mig regnjacka och gummistövlar ifall jag måste gå ut för att fotografera (valde fotografi som en kurs, eller kommer välja). Jag har iaf skickat in mina läxor nu, så då slipper man tänka på det efter helgen. Skönt, då kommer de bara att skicka hem mitt certifikat. Bra.

Har et helt galet sockersug idag, men ska försöka att inte förstöra mina framsteg. Har vart på diet nu i en vecka ;) Eller ja, började ju den här spinning saken förra lördagen, men var duktig på fredagen också. Har tränat 5 dagar i rad, men idag och imorgon ska jag vila, sen på söndag får vi se om jag orkar träna, då det är dagen jag kommer hem. Och har inte ätit ngt "onyttigt" sen förra fredagen, så en vecka, gött, så vill inte pajja det nu. :P Kommer nog att bli svårt att äta nyttigt i Silver Bay dock, om det är ngt som Training School, där man bara fick flöt varje dag, de kunde lika gärna ha gett oss en bunke smör var.

Nåja. Hoppas de har internet där iaf. Hörs

San Fran

Glömde nämna i det förra inlägget att vi nu har bokat trippen till San Fransisco! :D Vi ska åka i slutet på juli, början av augusti :D Grymt! Vi ska på ett bröllop, till ngn vingård och några vinaffärer, eller vet ju inte om jag ska det, men C och K ska det iaf. Sen ska vi nog bo inne i staden, förhoppningsvis, så kan jag och S utforska lite:D Och han kommer ju säkert gå då, skumt när man tänker på det så. Hahha :D

Det här är väldigt, väldigt, väldigt konstigt!

Igår var jag fruktansvärt trött, men det var ju LOST kväll, så var så himla tvungen att se det^^ Det visade sig ju självklart att vara bra ändå:) Bara 5 avsnitt kvar nu av hela serien!! Wow :P Iaf, typ fem minuter innan avsnittet slutar, allstå runt 10pm, så ser jag en BLIXT! EN BLIXT! Och något senare kommer också mullret. Ja, ni läste rätt, vi hade ÅSKA här igår. ÅSKA! I början av April! Mycket mysko. Vaknade också senare vid 24 tiden av att åskan var mycket närmare. Det slog nog ner i vingården, eller det sa K iaf, det var tydligen precis ovanför oss. Och C berättade att hon är alltid orolig för åskan då det finns så mycket som den kan slå ner i här. Hmm, läskigt. Jag låg och skakade i sängen mitt i natten igår..haha, fast när jag vaknade hade jag typ glömt det. :P Tills vi började prata om det dvs. Och det är tydligen ytterst ovanligt att det åskar här, i APRIL. Gud.

Sen, idag har det varit huuuuur varmt som helst (25 grader). Åskvärme, helt klart, och det ska åska igen i eftermiddag. Herre jösses, ngt är väldigt knasigt i världen..hmm.

Aupair möte ikväll, Zumba...alltså träning..hmm, skoj..njae, kanske, men bra iaf :P heheh.

Tina

Vad tycker du är viktigast att fråga familjen när dom ringer efter matchning?

Detta är en lurig fråga. Kommer ihåg att jag själv ställde mig samma fråga tusen gånger, men kom ihåg att det är viktigare att slappna av inför samtalet än att stressa inför det och skriva ner en massa frågor :) Det kan också mycket väl hända att den värdfamilj som ringer dig redan har en massa frågor redo. För mig var det så. Jag hade knappt tid att fråga något över huvudtaget^^ Och det var skönt :) Om de ställer en fråga som kommer svaret naturligt, och troligtvis även följdfrågorna. Men här är några tips ändå;

- Frågor om barnen (-/et), hurdana är dem, vad de gillar att göra m.m.
- Frågor om området, om andra au pairer i området och vad det finns att göra.
- Vad de är för slags människor, vad gillar de att göra på fritiden?
- Vad arbetar föräldrarna med?
- Hur skulle din dag se ut dvs. schemat.
- Finns det ngt specifict du måste tänka på? T.ex. allergier, sjukdomar, speciella förhållanden (skiljsmässa, ta hand om barnen på olika ställen? Självklart ska du inte fråga dem om de är skilja, men om de nämner det, fråga om det kräver ngt speciellt från dig.)
- Har de haft någon au pair innan?

Det var några tips, men kom ihåg att ta det som det kommer, använd dessa tips om samtalet inte tar fart, men det är jag SÄKER på att det kommer göra :)

Lycka till!!

Flax och fläng

När jag satte mig vid datorn för en stund sen och kollade mejlen fick jag veta att det är ett aupair möte i morgon, herregud. Tur att Jill skickade en påminnelse. Men suck, aupair möte, och på fredag Silver Bay. Inte jätte entusiastisk.

Igår var jag ute och flög runt också. Skulle ju lämna tillbaka pulsmätaren, men kunde inte bestämma mig för om jag skulle lämna tillbaka den först (visste inte om de SKULLE ta tillbaka den, för den var på rea, men det stod inget om det på kvittot) och sen åka till gymmet, som ligger 2 minuter därifrån (båda ligger i Barre), och sen köpa den nya (som finns i en affär i Montpelier) idag. Eller om jag skulle köpa den nya då, även om jag inte visste om de skulle ta tillbaka den gamla, men iaf ha den nya samma dag. Fattade ni ngt av det där? Jag bestämde iaf att jag skulle testa att lämna tillbaka den först, för jag ville inte ha två pulsmätare (en SVINDYR och en kass). Så åkte dit, de tog den utan problem, tydligen hade massa lämnat tillbaka den, men sen ville jag ju självklart ha den andra pulsmätaren direkt, så åkte TILLBAKA till Montpelier och köpte den för 100 dollar och sen TILLBAKA till Barre för att gå till gymmet och styrketräna ( hade ju redan gjort cardio den dagen, tog en 45 min promenad med S). Gött var det att träna iaf, jobba musklerna lite. Måste ju fortfarande använda mitt medlemsskap, även om jag inte kommer att använda cardioutrustningen lika mycket då det är fint väder nu :)

Nåja, efter gymmet bestämde jag mig för att åka till Blockbuster för att hyra en rolig film, och vet att den ligger i Barre också, så följer skylten mot staden, bara att då tar vägen mig IN TILL BARRE, och Blockbuster ligger mycket närmare Montpelier, så skulle följt en helt annan skylt. Den vägen är lång, så typ 20 min senare är jag tillbaka vid gymmet och kör mot Montpelier, gaaaaah. Hyr tillslut iaf "Did you hear about the Morgan's?" Riktigt rolig och bra. Kul att Huge Grant är en så mes in den filmen^^ Sen kan jag ÄNTLIGEN åka hem. Typ 3 timmar senare. :P Jösses.

C har lagat en supergod middag, stekt kyckling med pasta och mangosalsa, mums. Äter tills jag är lagom mätt och det visade sig vara en ganska liten mängd mat, gud vad jag har ätit för mkt ända tills i lördagas. Dumma Laura.

Så, nu sitter jag här, och S sover, vi ska till Storytime idag, gött, skönt att komma ut^^

Just det! När jag åker till Silver Bay får jag köra den röda bilen!!!! Det betyder att våren verkligen är här!!!! :D:D:D Älskar den bilen! Eller ja, ingen bil är lika bra som mammas Seat, men den når nästan samma standard, plus att den påminner mig om Seaten ;)

Kram!


Nostalgi

Satt och läste i min blogg om när jag först fick min match och så. Gud vilken nostalgi!! Jag är så glad att jag har skrivit en blogg, för det första eftersom jag när som helst kan gå tillbaka och se hur jag kände exakt när jag vill, och för det andra eftersom jag måste skriva en uppsats till inför Silver Bay, och den har att göra med att skriva dagbok, men jag kan bara använda min blogg, toppen!!

Det var det :P

Märker redan att den korta fejksommaren är borta. Mycket kallare idag, och ska regna i eftermiddag. Men det var skönt så länge det varade, och jag vet ju att det kommer komma tillbaka så småningom. Om kanske en månad eller 2 :) Härligt. Såg ett reportage igår på nyheterna från förra året vid påsk, och då var det typ en halv meter snö på marken, och C ropar; Det är sååååå påsk ska se ut!! Kallt och snö! Snacka om att jag var förvånad...

När jag åt middag såg jag också ett reportage på CBS 60 minutes om SNUS :D Coolt. Martin Timell var där och berättade om han lät så rolig när han pratade engelska^^ hihi. Men det var skoj att se ngt svenskt för en gångs skull :)

Igår var baseball opening night, red sox vs yankees. Förstod definitivt mer än jag gjorde första gången jag såg fotball, men det var ändå inte riktigt ngt för mig. Vet inte ens hur det slutade, för gick och lade mig^^

Var ute och joggade igår med min pulsmätare. Det var lustigt. Tog exakt lika lång tid som det tog utan den, fast utan den var jag HELT SLUT på vägen upp, men med den var jag helt okej, eftersom jag följde min puls :) Så jag gick ganska mycket på vägen tillbaka^^ Gött att det tog lika lång tid :P Men, jah börjar få ont i vaderna igen. Vad är detta!!?

Mår iaf toppen! Känns skönt att veta att man måste träna varje dag, för man måste visa att man gjort det senare i veckan (nästa vecka för min del, pga Silver Bay). Har också druckit rejäla mängde med vatten, och det gör att man springer på toa oftare, men känner definitivt att jag mår bättre:) Och att hålla sig mellan 3-6 på matskalan har vart jättebra också, det hindrar en från att överäta :D Gött.

På fredag blir det Silver Bay. Måste kolla upp när jag måste åka och så, är ju en 3 timmars biltur, och jag kommer inte ha ngt annat än MapQuest's vägbeskrivning, så det kommer nog säkert att ta 4 timmar. Kommer ju vara helt borta från mina egna trakter. Ska ända in i NY ju för guds skull! Är väldigt nervös.
Igår gjorde jag klart en av läxorna, och ska snart försöka börja med den andra. Vet inte riktigt hur jag ska göra det dock. Fattar inte riktigt. Får se :)

Nåja, nu måste jag gå och slänga ny tvätt i tvättmaskinen, och den våta i torktumlaren. Och sen måste jag städa köket. Bah.

Over and out.


Happy Easter!

Kunde inte uppdatera igår, för internet bestämde sig för att totalt kollapsa när jag ville göra det. Humpf. Ja som skulle skriva ett långt inlägg om vilket underbart väder vi hade för att reta alla i kalla Sverige! :P Nåja, får göra det idag istället då^^ fast att jag nog inte kan få med alla känslorna lika bra idag^^

Igår var som sagt UNDERBART! 27 grader, om inte mer. Alla gick omkring i sommarkläder, jag menar varför skulle man INTE göra det för :P Det var ju riktigt svettigt! Jag började ju dagen med en härlig spinningkurs som riktigt fick mig att gå in i nyttighetsmodet. Skönt. Köpte sushi när vi var klara där och åkte hem och åt den :) Pratade med mamma, bror och syster en stund. Mamma ville inte prata mer med mig för att jag åt sushi, och hon gillar inte det. Haha! Brorsan hörde jag knappt vad han sa, för han var lite bakfull ;) Hihi. Systern ville inte fortsätta prata med mig för att hon var avundsjuk på sommarvärmen, och sushin jag åt! ;) Hahahah! Grymt:D

Efter det skulle jag som sagt lägga upp värsta långa inlägget om hur jag satt vid datorn, inomhus, för att det var för varmt för att gå ut. Jag hade fönstret öppet bredvid mig och kände en härlig sommarbris på min hud. Aah. Sedan rätt som det var såg jag massa tussilagon utanför mitt fönster!! Snacka om att man blev glad! :) Sprang direkt ut och tog bilder, som jag btw ska lägga upp på facebook snart så att ALLA kan se :)

Resten av dagen spenderades med att kontrollera min hunger. Fick värsta arbetsmaterialet och läxor och allt möjligt från spinningkursen, så spenderade också en massa tid ute på framsidan av huset (i solen) för att läsa igenom det ca 50 sidor jag hade som läxa :D Lärde mig massor om spinningcykeln, att äta nyttigt, och att lära sig lyssna till sin mage :D Väldigt nyttig info måste jag säga. Hungerskalan går från 1-10, och man ska alltid hålla sig mellan 3-6, så det var det jag menade med att kontrollera min hunger. Blev så jäkla hungrig jämt så var tvungen att äta massa snacks, och middagen var väldigt sen igår, så jag tog en härlig 20 min promenad på uppfarten, HÄRLIGT! Klockan var väl halv 8pm och det var så härligt och varmt...AAAHHHHHH.

Nu ska jag försöka göra min Silver Bay läxa; skriva 5 sidor om mig själv, min bakgrund, min nutid, min framtid och mitt hemland. Sen måste jag göra en till 5 sidors uppsats om min blogg (skulle egentligen vara en dagbok på 3 veckor, men eftersom jag har min blogg, så behöver jag inte det, toppen!)

Idag, efter att jag ätit frukost ser jag att gräset börjar bli GRÖNT!!!

Ha det bra ;)


Bah, läxor??!

Orka, man måste skriva 2 stycken 5 sidors uppsatser som läxor inför eller 6 veckor efter Silver Bay kursen. Inför båda allstå..så jag måste göra 4 stycken!! Gaaah. Orka uppsatser, hatar uppsatser..humpff.

Nåja, uppe som vanligt kvart över 7, lustigt hur det kan bli så ^^ åt en nyttig frukost: fullkornsflingor med lite fatfree yogurt och en banan och 500 ml vatten^^ haha :P Har upptäckt att jag druckit ALLDELES för lite vatten. Dricker vanligtvis typ 1 glas om dagen, och en kopp te om jag har tur. Igår drack jag 5 st 20 oz (591 ml) flaskor! Herrejösses, sprang på toa 3 ggr i timmen. Men men, bra iaf :) Kollade nämligen upp på internet hur mkt man borde dricka, och skulle druckit 4 sådana flaskor, men efter 4 var jag liksom inte satisfied iaf^^ hahha :P

Efter jobbet igår åkte jag till CoOp och köpte en smörgås, hallon och spicy trail mix, skulle nämligen på bio, och det var bättre än godis :P Så först satt jag på en parkbänk och åt min smörgås. Solen sken så fint :) Alla gick runt i shorts, och jag hade klänning med thights, och var övervarm ;) Härligt var det :) Sen gick jag som sagt till biografen och såg The Bounty Hunter, riktigt rolig film faktiskt :D Sen gick jag hem och lade mig^^ klockan var väl strax innan 9 då :P

Vad mer, jo, snart ska jag iväg på den första spinninglektionen. Ska bli skoj att få allt material och så :) Hoppas jag inte får för ont i rumpan dock, för jag har inga vadderade cykelbyxor ^^ och jag har inte heller ngn pulsmonitor eller vad det heter, så får följa med genom att känna efter hur trött jag är :P hahah. Hoppas det går bra.

Resten av dagen vet jag inte vad jag ska göra. Kanske borde läsa Twilight igen??  :P Jag vet, jag är knäpp! Måste iaf läsa ngt, för då kan man vara ute. Ngt annat finns det ju inte att göra ute :P Får se vad resten av hushållet ska göra :P

Ha det så bra i kalla Sverige, jag tänker njuta av den sista försommar dagen för snart ska det bli som vanligt igen! :P

Kram

Sommar

25 grader ute, svettigt!!! Och ska bli ännu varmare imorrn :D Det blir inga leggings under klänningen imorrn inte. Verkar som vi ska greja i trädgården imorrn, eller ja, på gräsmattan menar jag. Kanske ställa ut borden och stolarna igen. Hmm, får se :)

Gött, S sover nu, och kommer med all säkerhet sova ända tills jag slutar idag, nice :D Så det är som att jag redan slutat, gött när det är fredag :) Jag känner för att gå på bio, men det är så fint väder, och bio är en stor frestelseplats för godis :P så då måste jag ta med en banan eller ngt. Gud så tråkigt.


Tungt

Hade en underbar dröm inatt :) Eller ja, tekniskt sätt var det en "mardröm" men den var bra ändå :P hahha, det lät nog konstigt. Jag var Bella i Twilight och Edward var borta, och det var mardrömsdelen, bara att jag visste liksom att han skulle komma tillbaka så då var det en bra dröm^^ det är nog bara Emma som jag förstå detta inlägg^^

Igår skulle det ju vara jättevarmt, kanske ni minns att jag sa. Förmiddagen var dock kall, och inte en solstråle så långt ögat kunde nå, men eftermiddagen var underbar! Kanske runt 20 grader och strålande sol! Underbart:) På eftermiddagen tog jag en springtur utomhus för första gången på länge. Det var härligt. Det började liksom så lätt, och vägen tillbaka var fruktansvärt svår!!!!! Då kom jag på att den första delen av springturen var 1,5 km nerförsbacke ;) Och vägen tillbaka var ju 1,5 km uppförsbacke ;) Men det kändes gött i benen, så man vet att man faktiskt tränade. Föredrar definitivt detta framför ett löpband hela jäkla tiden då man har massa nummer framför sig hela tiden, klockan framför näsan och massa annat folk runt om kring hela tiden. Skönt att bara vara jag och naturen. Fast skorna kändes trånga så tappade typ känseln i fötterna, kanske bara måste vänja mig vid dem.

Det första jag gjorde med S idag var att ge honom ett bad, då han tydligen spytt i sin säng. Blä vad det stank :P Alla hans små gosedjur luktar spya också :( hans "cribcrew". Noja, ska se om det går att tvätta dem. Nu sover han, men när han vaknar ska vi till storytime igen, det ska bli gött att komma ut :) Och solen skiner redan, så det är underbart. Ska nog bli 25 grader idag tror jag :) Efter storytime ska vi handla mat, och sen kanske ta en promenix eller ngt, får se :)

En annan sak då som jag känner mig tvingad att meddela, jag ska börja gå på en spinning kurs imorrn. En weight loss spinnging klass i 8 veckor. Inte för att jag behöver gå ner massor i vikt utan för att jag behöver förbättra mina vanor. De ger ut material för matvanor och vattendrickande och träning, och de väger en i början av kursen så att man änna måste vara duktig. Ska bli skönt, men jag är rejält nervös :P Vill liksom inte screwa up :P eftersom krusen kostar tunga $220.

Och, nu så är det ju påsk, men vi ska tydligen inte göra ngt alls, för de firar inte påsk. Tydligen så måste man vara religiös här i USA för att kunna fira påsk, så det var ju konstigt. Men, jag ska ändå försöka färga lite ägg vårt estniska vis, iaf visa C hur man gör och så :) Måste bara hitta ett gammalt örngott eller ngt. Hmmmmm..

Bye:)


RSS 2.0