Back to town

Hihi.

Den 26-28 mars ska Hanna till New York igen!! :D Yeeeey! Biljetterna är bokade! Hotellet vi ska bo på är onte lika fint som när jag var där sist, men det duger alldeles utmärkt :) Hotell Pennsylvania i Madison Square Garden :) Vi ska helt säkert åka på Sex and The City-turen! Ska bli såååå skoj! Ville ju gå på den turen hela den tiden jag var där sist :p så nu blir det äntligen av! Jippy! Den är ju 2 månader kvar än, men det kommer gå super fort.

Och i februari tror jag att vi ska till Karibien, har inte bokat ngt än, men verkar som att det också blir runt 20:e eller ngt sånt :) Vi får se, men längtar, för det är kallt här :) Inte för att jag är redo för bikini men men :P

Simmade i 45 min i måndags, ist för att springa, men gillade det inte lika mkt, vill springa, men har väldigt ont i vaden, så kan inte. Vill ju inte förstöra den helt. Bah, irriterande. Men imorrn kommer det löpbandet som C beställde, så kan ju jogga eller gå lite iaf :) Humpf. Strörande, när man inte vill träna kan man, men när man inte kan vill man, alltid så va :P

Idag ska jag kanske äta middag på Subway, saknar den Meatball Marinaran jag åt varje dag i Norwich :P Guuud va goooood den var :P

Nu ska jag bege mig.
Puss och kram allihop!

Survivor

Satt precis och tittade på en bild som jag har här i mitt rum som jag tog med från Sverige. En bild på Emma och Sanna med en massa kvistar i famnen. Åh det var så skoj när vi campade i skogen! Saknar det, vi får göra det igen när jag kommer hem :)

S spelar piano, så jag passar på att skriva, hahaha! Det lät nog knäppt men :P Alltså han trycker på knappar och håller på, på ett piano, eller en synth snarare. Han är bra på trummor också, och han spelar på toalettlocket, han kanske kommer bli musiker ;) hahha.

Idag är gymdag, men min vad gör ont, så jag vet inte om jag borde springa. Tror ni att det är bättre att simma? Men det är inte lika effektivt, vilket jag gillar med löpbandet. Hmm. Men vill ju inte skada mig mer. Bah.

Idag regnar det här för fullt. Fortfarande snö på marken så det är väldigt halkigt där ute. Inte bra. Men man får en känsla av att våren är på väg, fast att jag vet att detta är ett trick av naturen:P Våren brukar inte komma här förän i april, mars brukar vara stenhård vinter. Längtar.

Hej så länge

Woooow!! YEY!

Internet funkar igen i huset! Hahah! Bara tänkte att jag skulle testa det trådlösa igen, för skoj skull, och det funkar! Wow. Gud va skönt. Det är fortfarande väldigt långsamt, men nu kanske jag slipper spendera massa pengar på att köpa ngt varje gång jag vill ha internet :P som på cafét :P GÖTT!!

En annan liten uppdatering också, jag ska nog tillbaka till NYC! Yey! Jag och Hanna har nästan bestämt att vi ska åka i mars. Sista helgen i mars blir det nog. Bara tre dagar, mend et räcker nog mer än väl. Och vi ska åka på Sex and the City turen!! Det är ju egentligen hela anledningen till varför vi åker :P haha! Hotellet ligger vid Madison Square Garden dock, väldigt långt från allt, men men :) Det gör inget, då har vi en anledning att gå, och kanske ta en tur i en av NYC's gula taxibilar ;) Hihi

Munsåret har gått över nu. Jobbade inte måndag och tisdag, men igår jobbade jag och även idag gör jag det. S står bredvid mig och tittar på när jag skriver, haha gulligt :P Men jag ska inte ta upp mer av hans lektid nu. Hörs!! Kanske kan uppdatera oftare nu ju!!


Puss!!

Bio

Ikväll blir det bio med Hanna här i Montpelier. Men först ska vi fika här på Langdon Street Café, så tog tillfället i akt att uppdatera, innan hon kommer :)

Igår fick jag munsår, inte bra. C hade lite munsårssalva i huset, och det verkar faktiskt som att den funkade väldigt bra. Har inte fått en jätteblåsa som tur var. Men C verkar lite tveksam på om jag ska få jobba nu, självklart vill hon inte att Sawyer ska få munsår också, eftersom det är så smittsamt. Men jag känner mig som en kass människa nu för att jag fått det, men det kan jag ju inte hjälpa. Vi får se om jag ska jobba imorrn. Antagligen, men man vet aldrig. Hon är också orolig att jag ska ge honom herpes om jag har smittan på händerna och byter hans blöja. Kan låta knäppt för er där hemma, men en moders bekymmer vettni.. :P

Annars har det inte hänt mycket, sprang faktiskt i mer än 50 minuter igår på gymmet och brände hela 500 kalorier, mycket stolt över mig själv :) men idag har jag träningsvärk ^^ fast det är bara ett bevis på att jag faktiskt har gjort ngt :P Kommer bli svårt med att inte käka godis idag på biot dock. Stoppade ett "nyttigt" bar, en banan och mandlar i väskan, det kanske kan hindra mig från att käka M&M's :P Men har iaf vart duktig än så länge, bara 2 hemlagade tryfflar som lördagsgodis, så klarade mig från att frossa helt och hållet :P Har dock ätit Jell-o, fast det var en sockerfri 10 kalori variant, egentligen bara vatten, gelatin och sötningsmedel, så inte helt onyttígt :) Vi får se hur den kommande veckan går :P

Hmm.. Såg All about Steve idag, en väldigt roligt film, den kan jag rekommendera till alla :) Fast gillar ni inte Sandra Bullock så kanske det inte är att rekommendera, eftersom hon är skådespelaren och producenten i filmen ;)

Sawyer sov genom hela natten idag för första gången, värt att nämna :)

Bye!


Trött

Förlåt förlåt förlåt!!!!!!!! För att jag inte har skrivit på så länge alltså :D Men det finns inte mycket jag kan göra åt det. Finns inget internet hemma, och ibland funkar inte ens internet här på Langdon, och alla andra caféer är stängda!! Suck. Riktigt irriterande.

Måste ju också hinna ladda upp bilder, för annars blir ni sura där hemma ;) Och nu när jag har internet måste jag framkalla bilder, men har ju bara 2 timmar parkering här! Eller ja, typ 1 och en halv nu :P Suck.

Idag har jag och C vart i Burlington och handlat leksaker till S's lekrum, kul för mig med. Har ju äntligen en ledig dag, efter 12 dagar i sträck. Men det är ju inte som att de utnyttjar mig, sjukdomstrubbel gör att man måste hoppa in. Inget jag kan klaga på egentligen, men är sååå trött! Sover 11 timmar varje natt men är fortfarande trött. Behöver den där spadagen nu.

Ja, och sen så har jag tänkt lite på vad jag kan göra med mitt liv efter detta år. Har 3 alternativ just nu.

1. Högskolans basår --> läkarlinjen
2. Sjuksköterskelinjen --> barnmorska
3. Starta eget.

Den tredje måste jag säga låter roligast just nu :P Jag och C diskuterade det idag, och kom fram till att jag kanske borde öppna ett amerikansk inspirerat café! Ni vet, cupcakes och shit :D Skulle vara riktigt roligt. Massa olika cupcakes, kanske några med lönnsirap på. Lönnsirap som jag importerar från min värdfamilj ;) Bra för dem, bra för mig! Och smoothies kanske? Vad säger du mamma, du gillar Nr 1 bättre antar jag ;)

Well, see ya, ska framkalla bilder och sen dra till gymmet.

Back in Bermuda

Valdigt hastigt blev det beslutat att vi skulle tillbaka till Bermuda. C's pappa hamnade pa sjukhus igen sa vi akte hitsa snabbt som mojligt. Tva dagar senare bara tror jag att vi akte till Boston och sen nasta dag hit. Flygresan gick bra, men landningen var hemsk, jag var livradd, planet skakade och hade sig anda tills vi stod still pa marken. Laskigt.
Annars sa har jag bara jobbat, ar trott idag eftersom jag har jobbat massa dagar i strack nu men kan ju inte INTE jobba, C's pappa ar ju pa sjukhus. Men det ordnar sig, jobbar ju inte hela dagarna heller sa. Sen nar vi kommer hem igen ska vi aka till ett spa, C och jag :) Hon sade att jag har vart en "trooper" sa jag fortjanar en beloning :) Trevligt att hora. 
Jag ska nog ta acupunture och en ansiktsbehandling. Hon sa att vi bada skulle ta tva saker, sa det ska bli skoj :) och sa ska vi ata lunch pa den fina restaurangen dar och sa, ska bli skoj. Langtar nu!! :) 
Vi har inte pratat mer om Norge, men angaende solresan har vi kommit fram till att Hawaii nog ar for langt borta for S, sa vi kommer nog aka antingen till Bahamas eller Karibien. Vill aka nuuu! Bermuda ar inte sa varmt denna gangen. Regnar och har sig och sa, men iaf inte sno och -20 :P
Mitt nyarslofte med att inte ata skit gick at skogen ocksa sa fort vi kom hit, sa ska borja om nasta onsdag nar vi kommer hem.  
Det var nog allt.
Puss och kram till alla :)

Brrr, it's cold outside

Hehe, ja titeln blev sådan dels för att det är fruktansvärt kallt ute, och snöar, eller ja, inte just nu, men hela dagen igår och så:) Men också därför att jag och Sophie såg Bring It On på nyårsdagen^^ :P

Igår var jag sjuk, vaknade och kunde knappt prata och näsan var riktigt täppt. Är bättre idag, men näsan är fortfarande skum. Låg i sängen hela dagen igår, men det gjorde gott, kände mig utvilad och bättre på kvällen. Kanske jag bara behövde återhämta mig från den hemska julen i Vírginia ^^ Eller ja, hemsk och hemsk, LÅNG!

Idag hade jag stora planer på att gå til biblioteket och låna Grottbjörnens Folk (jag vet, igen!!) men självklart har de stängt på söndagar. Så får bli en annan dag. Känner bara ett sug att läsa eller göra ngt som är kopplat med hem just nu. Helst av allt vill jag egentligen spela The Sims, men har ju en dator som inte har ett CD-fack, så det går ju icke. Och Harry Potter hittar vi inte i huset även om det är meningen att det ska finnas någonstans. Men men:)

NU är det ju också ett nytt år, vilket innebär en hel del saker.
1) Jag fyller 20 år iår:D:D:D
2) Jag kommer hem iår ;)
3) Nytt år nya vanor. Vilket betyder att jag INTE kan äta godis VARJE DAG!! Så, nu har jag gått 2 och en halv dag utan godis;) Men det suger, för det är så gott med svensk choklad.. :(

Nu när det börjar bli såhär kallt så har man inte heller lust att träna, men det måste jag ju göra. Måste måste måste måste, specielt om jag ska åka till Karibien eller Hawaii..!!! Så måste träna:)

Har inte hört ngt mer om Norge tyvärr. Får se när det blir av, kanske inom 3 månader:)

Hej så länge!
Saknar er alla!

RSS 2.0