Kaos

Ja, så vi gick upp klockan 6 igår för att packa det sista och åka till flygplatsen, men när vi tagit upp alla väskor och är redo att åka så kommer C och säger att flyget har blivit inställt. Dvs ett av de två flyg vi skulle ta. Det var det flyget som var en halvtimme långt som blivit inställt, på grund av dåligt väder, och vi kom på det försent så hann inte köra till Washington D.C ist. Skit också! Så vi bokade ett annat flyg för idag klockan 9 på morgonen.

Det visade sig att vädret var toppen. 60 grader F och soligt. Bah.

Sen på kvällen så hände det massa saker. C's pappa spydde och skakade och kunde knappt gå, så de rusade till sjukhuset. Och han är kvar där är, så självklart stannar vi också. Det måste vi ju. C kan inte stanna själv för S behöver henne, och vi kan inte åka för att C behöver vår hjälp. Det var bara det rätta att göra helt enkelt. Så nu sitter jag fortfarande här i Virginia, och utan en returbiljett. Vi vet inte när vi åker hem helt enkelt.

Så vi får se vad som händer.

En rolig sak som jag fick veta imorse var iaf att C och K sa att vi ska åka till Bergen, i Norge, snart! Så mamma, packa väskan och kolla flygbiljetter ;) Och vi kommer antagligen att åka till Cannes, Frankrike innan vi åker till Norge, så allt i samma resa. Cannes eftersom hennes pappa ska bo där, och Norge för att C's syster på hennes pappas sida bor där med sina tre barn, och de har lovat att åka dit massa ggr.

Nu vill jag bara veta; NÄÄÄÄÄÄÄÄR???

Hihi:)


GOD JUL!

Kan inte fatta att jag faktiskt firar jul i USA iår, skumt, men men, det åsido, GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR! Eller ja, lite tidigt för gott nytt år, men men :)

Tog tillfället i akt att skriva lite eftersom S nu ska sova. Klockan är 4 min i 3, och jag och C's systers aupair Maria ska snart titta på Kalle Anka som vi har på min dator:) Men för er där hemma så är Kalle Anka historia igen för ett år, så om 365 (?) dagar får ni se han igen;) Kan någon förresten uppdatera mig; Vilka var de nya klippen i Kalle Anka iår?? För det kommer jag inte att kunna se iår, tyvärr :P

Vi ska äta middag klockan 7 tror jag. Sent, men det är ju för att C's mamma och pappa är här, och de äter alltid mat så fruktansvärt sent. Men men, det får väl bli så då:P Och granen har så många julklappar under den att det är helt sinnessjukt!!! Aldrig sett så många presenter i mitt liv! De ligger inte ens under granen utan är utspridda överallt på golvet under granen, typ 2 meter runt om granen ligger det presenter.

Vad mer.. hmm. Inget egentligen. Hehe:)

Jag tänker på er alla där hemma, och saknar er massor, men vi kommer att ses snart igen så ingen fara där:)
Puss puss!!!

God Jul

Marriot

Sitter och tittar på TV på hotellet i Boston, eller ja, Darthmoth (eller hur det nu stavas). Var och åt "julmiddag" hos K's mamma. Jag bara slappar med internet just nu. Sköönt. Har vart så himlans trött idag av ngn konstig anledning, antar att K lade märke till det, så han körde hit mig. Först trodde jag att han ville att jag skulle ta med mig S, eftersom han var ett vrak, och borde sova, men värkar som att jag bara kan slappa:P Men kommer säkert vakna massor inatt, då jag sover i samma "lägenhetsrum" som S :P Men men, jag överlever nog:)

Imorgon ska vi hälsa på en bebis (5 mån) och spendera lite mer tid med K's mamma och syster. Sen på måndag morgon flyger vi från Logan Airport till Virginia, där det tydligen är en SNÖSTORM just nu!!!!! En snöstorm...i VIRGINIA!! Detta har tydligen inte hänt på 150 år! Jag som trodde att jag inte skulle ha en vit jul, men det kommer jag tydligen ha, HAHA!! Såå coolt:P Virginia har typ aldrig snö.

Där ska vi först träffa en familj med en annan bebis (2 mån, ca) och sen sova på hotell en natt. På tisdag drar vi till C's syster där också hennes föräldrar är :) och så ska vi fira jul på torsdag, så klart:) Ska bli skoj, C's syster har en svensk au-pair också, så det ska bli kul :) hehe.

Uppdaterar när jag kan:)

God Jul Ett!

God Jul Ett är titeln eftersom jag ska fira jul imorgon, för första gången :P Hehe. Så imorrn blir det massa julklappsöppning! Jippey! Först får jag faktiskt sovmorgon, eftersom C och S ska till Kiropraktorn eller ngt. Så den tiden ska jag spendera med att se på Förhäxad;) Jag är beroende, jag vet:D Men men. Sen när de kommer hem ska vi fira jul, öppna presenter. Eller ja K's presenter, för han vill fira amerikansk jul. Och sen på kvällen ska vi öppna de andra presenterna tror jag, a la svensk jul:) Fast vi ska äta pizza till det, så, ja.. hhahaha:P Men gott ska det bli!

Vad mer. Idag har det varit -10 F, vilket betyder -23 grader!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Fyyyy va kallt det vaaar, usch. aja.

Tack för presenterna Mamma, Teele, Raido och Stig. Och tack för det årliga julbrevet Emma!! Fast har inte bestämt mig för om jag ska öppna det imorrn eller den 24e. Känns mer som jul imorrn, men det är ju inte rätt liksom. Hmm, vi får se vad jag bestämmer. Får sova på saken:P

"Slutade" tidigare idag. Jag och K såg på Bad Santa och S lekte på golvet. Sen började hans tänder knasa sig så han skrek som en galning. Men han mår bättre nu. Han har 3, TRE!!!, nya tänder som kommer på ovansidan. Stackarn.

Och nu så har jag kommit på att jag kommer att sakna Kalle Ankas Jul..
Och självklart min familj:)

Puss så länge!


Ont

Har inte skrivit nu på ett tag, vart deprimerad av en viss anledning som inte är värd att nämna på bloggen. Men men iaf. Idag har jag slagit in lite paket och så, kommit in i julkänslan :) Vår julgran är fantastisk! Och vi har MASSA snö:) Tyvärr åker vi ifrån den snart, julen blir ju i Virginia :(

Aja, angående titeln, ramlade i trappan i måndags så har världens blåmärken på höften, och det gör riktigt ont. Bättre nu iaf, förut kunde jag knappt gå. Men nu är det bättre:)

Ska inte skriva så mycket, måste hem. :P Men är glad att "ni" har fått era paket;) baka kakor!! På tal om det så bakade jag massa kakor igår till julfesten vi ska ha i vårt hus imorrn:) Pirogerna är framplockade, vitlökssåsen är klar. Vi ska också ha eggtoddy, glögg, varm äppecider, kycklingvingar, och en massa godis!! Och ostfondue och chokladfondue mm :P

Hmm. Jag so long då!:D

Julgran

Sitter och laddar ner en massa Apps till min iPod, men det gå seeeegt! :P Hahah! Lekte med iPoden för länge igår när jag egentligen borde sovit :P så skoj!

Så idag har vi vart och köpt en julgran och en julkrans och så. Vi ska dekorera granen idag! Och jag måste köpa presenter till värdfamiljen snart, men VAD? Och NÄÄÄÄR?! Vi ska fira jul nästa fredag, för sen åker vi till Virginia och ska fira jul där också, men utan presenter. Så: Bråttom!!

Vet inte vad mer jag kan säga idag. Jo just det, det har snöat! Så allt är fint och vitt, lagom tills ni ska dekorera granen och så:D Hihi^^ Fick min veckolön idag också, hade jag inte räknat med då jag fick massa pengar av dem i fredags :P Hmm. Det var väl bara en present, så himla snällt av dem dock. :)

Hyrde Sex and the City igår också, villde verkligen se dem^^

Hörs snart!

New York City = Dag 4

Are you for real!!?
- återkommer till det senare...

Började dagen med att vara väldigt trött. Satte ju klockan på 1 för att kunna se Sex and the city, men när jag vaknar och sätter på TV'n så vill TV'n inte funka!!! Bah, blev så irriterad. Satte på den, och den säger "no input signal", och då försöker jag stänga av den, men fjärrkontrollen funkar inte! Så jag letar överallt på TV'n efter knapparna, trycker på AV och mycket riktigt sätngs den av, men startar av sig själv igen! Va tusan! Så höll på att stänga av den en massa gånger innan jag tvingades lämna den på, humpf. Så inget SaTC :( Ska försöka igen inatt dock, för de har fixat TV'n nu iaf :P Tur det.

Väldigt varmt idag också, glömde säga det igår, men var typ 18-19 grader igår, så gick bara runt i en tröja och en scarf hela dagen, både idag och igår :D och det är December! Mysko! Men ska snöa imorrn :)

Iaf, åt våfflor till frukost, och sen slappade jag lite. Sedan gick jag ut, tog först en varm choklad på Starbucks och sen gick jag upp längs West Side till American Museum of Natural History. Köpte biljett för Journey of the Stars. Svincoolt! Whoopi Goldbergs röst berättade medans en film spelades på en av de där "ovanför-huvudet-3daktiga" TV'sakerna :P vet inte vad jag ska kalla det. IMAX kanske? Så häftigt! Sedan så promenerade jag runt inne i museumet lite, kollade på dinosaurieskellet, neandertalare och massa annat :D Kul var det :)

Fick ett samtal av K då, han undrar var jag är och säger att han har ngt åt mig, och att jag ska komma till hotellet och plocka upp det efter museet. Hmm undrade jag då :P Promenerade iaf hem igen. När jag kommer hit tar de mig åt sidan och säger att de kommer ihåg att jag vill köpa ngt fräckt när jag är här i NYC, men inte har råd, så de ville hjälpa mig på traven lite. Så de ger mig... GER... 300 DOLLAR!!!!! Holy crapelap! Gud, visste inte ens vad jag skulle säga. Men stammade fram ett tack och sprang sedan till Fifth för att handla ngt innan jag skulle tillbaka och jobba :P haha!

Gick runt i alla designeraffärerna, men hittade inget, så jag hamnade på New York City Apple Store, och köpte en iPod Touch!! Så grymt! Hahah! I love it!!! Tyvärr dör min dator snart så hinner inte ladda upp den, men får föra det imorrn :D

De är så snälla, K och C. Wow.

Kram!

New York City = Dag 3

Nu börjar fötterna göra riktigt ont. Haha :P Kan ju säga att jag nu förstår varför Manhattan inte har lika många feta människor som resten av USA, för att de går runt dagarna i ända, fast det är klart, de åker säkert taxi, och tunnelbana:P Men men :P

Kunde inte somna igår, somnade nog halv 12 eller ngt, men eftersom jag har börjat vakna så tidigt sen jag kom till USA så vaknade jag som vanligt två minuter innan min klocka brukar ringa vid halv åtta. :) Så tog en dusch, och sen beställde vi frukost (I Love Roomservice). Continental Breakfeast blev det. Yogurt, ananasjuice och massa bröd:P Fick bland annat en choklad croissant och en jäkla massa toast:P

Sen vandrade vi till Toys R us på Times Square. Planen var att vi skulle handla massa massa saker, men det var för varmt där så vi drog, men köpte iaf en klarinett till S, men han vill bara äta pinnarna :P

Sen gick jag själv vidare för att leta efter en affär som säljer piercings (eftersom min gick sönder en dag när jag tvättade :S:S :( ). Kom ända ner till 31st street på Broadway. Där stod de bara massa creepy killar överallt så jag vände raka vägen tillbaka. Såg världens största Macy's, Victorias Secret och H&M innan dess dock. :) Men köpte inget.

Gick tillbaka, tog en paus i mitt rum. Gud va fötterna gjorde ont, och var hungrig. Bestämde mig för att gå ut igen och leta efter ett matställe och för att sedan gå vidare till Carries lägenhet :D En lång promenad var det dit också. Den låg på adressen 238 72nd Street, mellan 3rd och 2nd Avenue. Vi bor på 59 st, mellan 6th och 7th Avenue, så var en bit. Låter inte så mycket, bara 13 kvarter, men det är LÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅNGT kan jag tala om för er. Bah :P Så har promenerat en hel massa igen, och det enda jag åt till lunch var fruktsallad när jag promenerade:P Men åt lite sushi när jag kom tillbaka till hotellet.

Till middag blev det kyckling och bakt potatis, och Caramel Chocolate Tart till desset. Det godaste jag ngnsin ätit btw.

S har vart snäll igen. Somnade på 1 min, vaknade ca 2 timmar senare, lite mer, skulle ge han mjölk, men provade först att bara lägga ner han igen (för han satt och grät, stackarn), och han somnade på störten. Så mjölken står och blir kall och oanvänd nu :P

Satte klockan på att gå upp klockan ett på natten nu, ska se Sex and the city på TBS då, vill se det nu när jag är i NYC :P Skit samma att det är mitt i natten, ska se det iaf :)

Byebye!

New York City = Dag 2

Andra dagen i New York City har bestått av mycket frisk luft (dvs avgaser) och resulterat i många många många steg på stegräknaren (inte för att jag har ngn sådan dock).

Sov inte så bra, vaknade ett antal gånger, var jättetörstig en gång, och hade bara lite vatten i rummet. Det lustiga var att C sa åt mig innan jag gick till mitt rum att ta med massa vatten, men jag sa att jag inte brukar bli törstig på natten, så hade bara en fjärdedels flaska vatten :P Men men, gick upp strax innan 7, efter att jag legat vaken en stund. Duschade och klädde på mig. Vi gick ner för frukost i en restaurang som heter Europa Café, jag tog musli med yogurt och färsk frukt:)

Sen promenerade vi tillbaka till Times Square för att lämna tillbaka ngt och sen skulle vi egentligen gått till Toys R Us med S men han sov, så vi gick till Fifth Avenue till H&M ist :) Jag köpte Baggy Jeans, en färgglad hoody och en härlig stickad tröja :) Sen promenerade vi ner för Fifth tillbaka mot Central Park, gick in i ett par dyra affärer och sen lämnade C och K mig, de skulle tillbaka till hotellet, så jag strögade runt i staden själv:) Gick in i en annan H&M, köpte inget, gick till Starbucks (köpte Peppermint Mocha + sallad), käkade i Central Park, promenderade till isrinken, gick tillbaka ner längst Seventh Ave, in på massa bakgator (letade efter en affär som sålde piercings, hittade så klart ingen) tillbaka till Fifth, sen till hotellet lämna påsen från H&M, till en annan affär som heter Strawberry (köpte en klänning) promenerade ytterligare lite, gick bland annat in på Tiffany & Co, pratade med en trevlig affärssnubbe, gick ut, gick till hotellet lämnade påsen med klänningen, kollade upp Victorias Secret på kartan, gick till Victorias Secret (köpte Womens Silk Boxer Shorts, linne = nattkläder och läppglans) gick till Burberry (för dyrt) kollade in Miu Miu (för dyrt) → tillbaka till hotellet, tvätta fötterna, landade i C och K's rum, lekte med S, lade han att sova och åt lax. :) Hahah!

S somnade på 10 min! Så glad, har aldrig lagt han för natten själv, och igår när C gjorde det skrek han i 40 min eller så :P Hihi!

Okej, så sammanfattningsvis, vart ute och gått mellan 8 och 16. Ganska bra, huh!!!


New York City = Dag 1

Första intrycket: DubbelV-O-DubbelV.

WOW!

Resan hit tog va 7 timmar. 6 timmar in till trängselskatttullen, och sen kanske lite extra till hotellet. Och vilket hotell!! Femstjärnigt, det är jag säker på. De har ”valets”, ”concierge”, vi har vår egen butler tillochmed. Hon erbjöd sig att hjälpa mig packa upp, hahah!

C beställde upp champagne till oss två det första hon gjorde, riktigt gott var det. Och det var ÄKTA CHAMPAGNE, inte ngt sparkling wine här inte. Mums. Vi drack upp hela flaskan tillsammans, haha! Och sen gick vi alla 4 ut och vandrade till Times Square! Riktigt fräckt. På vägen dit gick vi in i M&M affären; en affär fylld med tröjor, muggar, gosedjur, barnkläder och allt möjligt skit, allt med M&M motiv:P hahah! K var så söt, han köpte en M&M mugg med mitt namn på den:D Gulligt!

Sen gick vi vidare till Times Square, jag fick en äkta NYC preztel med senap, mums. Vi tog en massa bilder, köpte lite prylar på apoteket (FUI; apotek här i USA säljer inte bara medicin, utan även bland annat elektronik och godis!!!!) och sen promenerade vi tillbaka till hotellet. Beställde ROOMSERVICE! Jag tog penne pasta med bolognese sås, mums var det, men mycket mat! Och herregud va dyrt; 25 dollar för EN måltid. Dvs ca 200 kr! Eller ngt. Champagnen tror jag kostade 150 dollar. Det ni. Och tydligen så är det (självklart) det enda sättet för mig att äta middag (så synd) när jag sitter barnvakt de kommande dagarna ;)

De miniflaskorna med schampoo och balsam de har här är så söta! Och väldigt bra saker, ska dra med mig de hem helt klart;) har även ett par tofflor och två pennor att snylta hem, men morgonrocken måste jag betala 100 dollar för om jag tar det^^ med det gör inget, den morgonrocken jag har i Vermont är tusen gånger mjukare:P

Nu ska jag sova, drog upp gardinerna igen, som ngn (jag antar att det var butlern) hade dragit ner åt mig inför natten, bara för att kunna se stadens starka ljus. Måste ju njuta nu!! Så fräckt!!!!!!!!

Btw, hoteller heter Jumeirah: Essex House, om ni vill googla det ;) :P Ligger bredvid Plaza, framför Central Park. Hihi!

God natt!


RSS 2.0