Bättre

Igår var en riktigt jobbig dag. Nåja, inte jobbigare än första dagen med matförgiftning då jag spydde mellan 10-20 ggr på 20 timmar, men ändå jobbig. Igår var dagen då vi åkte hem från T&C, snacka om att jag var redo, men resan var 12 timmar lång, med 3 flyg, och 2 låånga väntetider, och en jobbig amerikansk tull. Inte lätt. Runt klockan tolv igår natt var vi hemma iaf, och vid det laget var jag riktigt utmattad, illamående, hungrig med kunde inte äta och allmänt slut helt enkelt. Det är inte lätt att resa när man inte har ngn energi, min kropp är helt uttömd på allt just nu. Vilket är anledningen till varför jag just nu tvingar mig själv att äta en bagel med cream cheese till lunch. Börjar gå bättre att äta iaf, men märks att min magsäck krympt massor. Det kan ju vara en bra sak också iof, för innan matförgiftnigen åt jag tillräckligt för 2 pers.

Har inte jättemycket energi att skriva, så till nästa gång:
Bye

Maginfluensa?

Har spytt två gånger till nu, undrar om jag har maginfluensa.
Google?

Oh my god, yuck!

Idag har vart en rätt så bra dag faktiskt. Skulle vindsurfat med C egentligen, men de hade inga segel här, så vi lekte lite med brädan bara. Fast vattnet var ju så lugnt så det var ju inget spännande direkt, men skoj :) Och svårt att balansera. Sen så sa han killen som tog hand om stället att han kunde ta ut oss på en tur med de "båtarna" med segel de har här. Det var ju inte direkt en båt, men vet inte vad jag ska kalla det. Det var som två tjocka surfbrädor bredvid varandra med en blå tygsak i mitten, så den flöt liksom..svårt att förklara. Men iaf, han tog oss på typ en timme lång tur. Vattnet var fantastiskt!! Och på vägen tillbaka såg vi den berömda delfinen Jojo som tydligen älskar människor och har varit på Turks och Caicos i 20 år. Fast han simmar tydligen mellan alla de olika öarna. Man hade sett han på Great Turk som ligger 100 miles härifrån, och nu såg vi han idag. Vi och en annan gubbe på stranden! Coolt som bara den!

Efter det lekte vi i vattnet lite med S, hade en drink och sen gick vi upp till rummet. Väl här uppe börjar jag känna mig väldigt illamående. Liksom mätt. Åt en hamburgare till lunch, och kände mig fortfarande mätt nu. Drack vatten och det gick väl en 30 min eller ngt, och sen bestämmde jag mig för att ta en avslappnande dusch. Mådde inte bra. Väl i duschen blir det bara värre. Måste sätta mig på golvet, och det börjar samlas MASSA saliv i munnen på mig. Då visste jag; Jag kommer spy.. Försökte duscha klart så snabbt som möjligt, men hann inte utan spydde rakt där i duschen. Spydde FLODER! Skojar inte, en hel hink minst. Fy fan! (Ursäkta) Det var hamburgaren och kycklingvingarna från lunchen som kom upp. Och jag hann ju inte till toaletten så var tvungen att gräva upp allt med händerna och dumpa det i toastolen, blääääääääääää! Nu stinker mitt badrum spya och jag var tvungen att duscha igen, för jag kände mig så äcklig. Men det är ju ganska uppenbart.

Vet inte varför jag spydde. Måste vart hamburgaren, för C åt av vingarna och hon verkar bra. Och smoothien jag hade drack S av också, och de verkar okej. Fast de är inte här just nu.. Nu börjar jag få huvudverk. Fasiken. Dagen var ju så bra och så händer detta. Är helt skakis just nu. :(

Hej


Får se vad dagen har för planer åt mig

Nu sitter jag här igen medan S försöker somna. K ligger fortfarande och sover för han blev så jäkla full igår när han och C var ute på middag. C är ute och promenerar. Detta är sista dagen med sol, imorrn skulle det vara åska och regn, så då ska vi nog försöka shoppa lite, och packa. Igår var det också väldigt blåsigt, så då hade jag mer tid att slappna av, då C var hemma och inte ute på stranden. Idag verkar det som att de vill snorkla. Jag har sagt att jag vill vindsurfa, så vi får väl se om det blir av eller ej.

Det pågår en snöstorm i Vermont just nu. Självklart när jag inte är där. Lustigt va...?

Måste seriöst börja tänka på hur jag vill fördela min semester i framtiden. Vill ju spendera tid med mamsen och familjen när de kommer hit, men vet inte hur eller vad jag ska göra med dem. Vet inte om de kommer att ta från min semester när de kommer till Vermont. Men jag kan ju fortfarande ta hand om S även om familjen är där liksom. Så vi får se :)

Tror nog iaf att jag ska med mamma och Stig när de är i Las Vegas. Kanske LA också. Då kan jag ju på min sista månad åka till San Fransisco och Grand Canyon. Tror jag ska åka till Florida också då. Vill ju gärna kolla in hur det är dä:) sola lite och så kanske, bara slappa :P New York åker jag nog inte tillbaka till då jag redan vart där 2 ggr, och även ska dit om ett par veckor med Hanna :) Det tar iaf inte av min semester, då det är på helgen.

Hmm.. :) Måste iaf hitta ngn att resa med, inget kul att göra det själv ju. Emma vill du komma till Miami med mig? ;)

Herrejösses

Eftersom S bestämde sig för att ta en tupplur så fort vi ville gå och äta lunch, och K var tvungen att gå just då eftersom han skulle åka och fiska senare, så blev det så att jag skulle äta här och de nere på restaurangen. Klockan var då 12, typ 45 min senare kommer de tillbaka och säger att de har beställt mat åt mig, och att de ska leverera den upp hit. Det är bara det att det gjorde det aldrig. typ 2 timmar senare ringde vi, och sen kom de äntligen med den. Nu är klockan 3pm och jag har precis ätit färdigt. Allt här är helt underbart, förutom roomservicen som SUGER!!! Aja, nu är jag mätt iaf. Och den snälla bartendern där nere skickade med en jättefin jordgubbssmoothie on the house. Det var snällt av honom, det var ju inte hans fel, han var nog rädd att jag skulle skrika honom rakt i ansiktet, men sån är inte jag :P Jag var glad att jag fick den tillslut iaf :P

Sen när jag skulle äta sov C så jag fick äta medans S stod bredvid mig och hoppade och grinade. Tillslut gav jag honom en pommes frites och han blev tyst. Duktig pojke :P Haha. Sen ville han absoult inte lämna min sida, för pommes frites är ju så mumsigt :P Jag håller med.

Det är fruktansvärt blåsigt idag. Imorse var det jättefint väder, sol och supervarmt, men det har bara blivit mer och mer blåsigt, och nu regnar det även lite. Hoppas K är okej ute på havet...

Är fortfarande öm i kroppen från massagen. Oj, det påminde mig, måste kolla upp vad Stoweflake och Topnotch spa har för behandlingar. Ska ju dit med C om några veckor. Jag skulle bestämma vart vi ska eftersom det är "my treat", som tack för att jag jobbade massor på Bermuda när C's pappa var sjuk. Ska göra det nu.

Kram!

Konstiga drömmar

Är mycket tröttare idag än jag brukar vara. Hade massa konstiga drömmar. I en såg jag två elefanter komma upp ur havet här på ön, och i en hade jag en blåsa stor som en fotboll på ryggen. Tror jag drömde det för att mina muskler fortfarande är sönderknådade från massagen igår. Är liksom öm över hela kroppen typ. Och sen så är jag ju solbränd på ryggen, så därav den brännande känslan av en blåsa :P Bläää. Iaf, hade massa konstiga drömmar.

Idag ska K ut och fiska, men först ska han och C spela tennis. Jaaa.

Vet inte vad mer jag har att säga direkt. Jo just det, fick ett mejl från Luftfartsverket angående de där flygledartesterna. Synd att jag inte kan ta dem. Aja.


Spa

För det första; Drack min allra första öl igår!!! Hahaha:P När C och K kom hem från baren igår var K superfull och sa att nu ska jag minsan dricka öl. Provade, och det var faktiskt inte helt fel! Drack hela flaskan med Coors eller vad det nu heter, det var inte jätteäckligt, men jag vet inte. Det är nog inget som jag kommer att dricka ofta ändå. Drickåldern här i Karibien är nog 18 tror jag :P så det är ju bra ;)

Sen var det dags att sova. Kunde inte somna, som vanligt, låg vaken i kanske 30-40 min, och sen började S skrika som bara den..herreguuuud vad han skrek. Och han skrek, och skrek, och skrek och skrek. Jag gick upp flera gånger för att se vad sjutton som pågick, för ingen gick in till honom för att lugna ner han. 40 min senare blev han tyst, bara för att börja skrika igen 10 min senare. Det gick en kvart till eller ngt, innan jag hört C gå in till honom, efter det somnade han. Jisses. Fick veta imorse att de inte hade hört honom, vilket var fruktansvärt konstigt då han skrek som en galning, och de hade babymonitorn.. :P Men K sov som en stock, och C hade tydligen öronproppar i.

Idag var jag och C på spat. Första gången på ett spa för mig. Först fick jag en wrap, frangipani wrap eller ngt sånt. Först ngn varm olja och sen lite massage och sen blev man inburad i ngn slags cellofan liknande sak. Det var inget så där jättespeciellt. Skulle tatt den wrapen som C tog, en kokosmjölk wrap :P men men. Sen fick jag en deep tissue massage. Herrejösses va stark den där kvinnan var!!!!! Kändes som att hon stog upp på min rygg, guud! Och man kunde välja mellan normal eller stark massage, och jag hade medium varianten :P Men men, kändes ju bra efteråt då man blivit rejält knådad. Ska på spa igen snart med C, fast i Vermont. Då vill jag göra akupunktur :)

Och förresten så har internet legat nere här nu i 2 dagar eller ngt. Så fruktansvärt irriterande, vart jag än går så funkar inte internet. Vad har cyberspace emot mig egentligen!? Aja, funkar nu iaf, efter 2 klagomål till vår private concierge. :P

Nu är C och K nere på stranden igen, och S sover.


Strandpromenad

Imorse vaknade jag strax efter 6. Det var för att S skrek och ville upp ur spjälsängen. Han ville absoult inte fortsätta sova. :P Jag var fortfarande ganska trött så jag låg kvar i en halvtimme eller så. Sedan gick jag upp och drack espresso (JAG VEEET!!). Konstigt att jag var uppe innan sju va :P och ännu konstigare var det att jag knappt var trött! Jag var pigg som bara den! Inte på grund av espresson ;) jag var bara pigg. Nice:) Vi hängde här i lägenheten ett tag och sen drog vi ner för frukost. Mums. Jag hade müsli med pekannötter, torkad frukt och russin med yogurt och färska frukter :) Åt också toast, med sylt. Riktigt mumsigt. De erbjuder även färskpressad apelsinjuice, det kan man ju inte tacka nej till. :)

Sedan blev det nappytime för S och jag tog en lång fin strandpromenad. Det var lite deprimerande dock. Får en att tänka tillbaka på alla semestrar man gjort med sin familj och sina vänner. Saknar er alla:) Och dessutom såg jag bara massa smala, snygga, solbrända brudar och ville rent ut sagt gråta. Måste göra ngt åt min situation, men tror att det ligger i luften i USA att man blir fet. Bah.

När jag kom tillbaka spenderade jag lite tid med min kära vän datorn, och sen när C, K och S kom tillbaka in så gick vi tillbaka till stranden allihop. S lekte med vattenflaskor och sedan i sanden. Vi tog han ut för ett dopp i havet, men det gillade han inte, han gallskrek och gapade och grät och hade sig, så vi tog han till barnpoolen ist. Det älskade han! :) mkt bättre :) Sedan var det dags för lunch! Vi åt alla en jättegod clubsandwich. Väldigt mumsigt:) Nu ligger S och sover igen. C och K skulle egentligen gått till kasiont idag, men C var för trött och ångrade sig. Så nu ligger hon på stranden. 

Är lite tråkigt att jag inte kan njuta av stället. Sitter mest här inne, för att S sover, medans de andra är ute och njuter. Kan ju inte gå ut. Och även när S är vaken kan jag inte gå, för de vill ha mig nära ifall de skulle vilja gå. Ni förstår säkert vad jag menar :P och de ska ut och snorkla, och shoppa, och gå på kasino, och fiska. Men men. Det är ju på jobb jag är här så.. Klart, man kan ju inte hjälpa att vara lite butter, när man tittar ut genom fönstret och ser vattnet och hör vågorna. Förhoppningsvis ska vi på spa iaf. :)

Att vara här har fått mig att vilja åka iväg och resa sen efter mitt år här. Inte själv, men med ngn vän. Men för det första är alla mina vänner upptagna. Antingen med jobb, skola eller pojkvän. Så isf skulle jag vart tvungen att göra det själv, och det kan jag inte, för jag är inte tillräckligt social av mig. Skulle ju bara vart SJÄLV hela tiden. Fast, jag kan ju inte göra det ändå. Har inte tillräckligt med pengar, och måste ju antingen börja plugga, eller jobba. Skulle vart kul att resa innan skolan börjar dock. Ahh.

Aja. 
So long. 

Bada!

Sitter på balkongen, det är meningen att S ska sova, men vi har alla försökt nu i en och en halv timme eller ngt, men han vägrar sova, fast att han så uppenbart är trött. C och K åkte till affären för att fylla rummet. Roomservice här igår var ju jätteäckligt, haha :P eller ja, inte så kanske, men mitt lamm var som gummi, och det tog dem en timme att leverera maten. Inte bra.

Iaf, vill bada, men kan ju inte göra det nu när S är ensam med mig. Och vill ta ner honom till stranden men vet inte om de vill att jag ska det. Hmm, jag vet inte.

Hm, har inte energi att skriva mer just nu, haha :P har ju internet här så kan uppdatera mer senare.

So long.

Turks & Caicos

Jösses, känns som jag har rest i en eeeeevighet idag! Gick upp klockan 3.05 på morgonen, bah. Det var egentligen inte superjobbigt. För om man tänker efter, brukar ju gå upp 7. Om jag hade vart i Sverige, då jag vanligtvis går upp 10-11 så hade det vart som att jag gick upp 6-7... fattar ni?? Haha aja, strunt samma, är iaf trött. Vi flög först från Burlington (kändes väldigt konstigt att vara på den flygplatsen, har inte vart där sen jag anlände i Vermont för första gången!!) till Reagan (?) Airport i Washington DC. Fick faktiskt sett Washington monumentet och vita husets tak från flygplatsen. De har byggt den väldigt nära allt, för politikernas skull. Visste ni förresten att den flygplatsen vart stängd sen 9/11? De öppnade den nyligen igen.. Aja.. Sen flög vi därifrån till Charlotte, North Carolina, och därifrån hit till Turks & Caicos. Massa flygande! 3 olika flyg!! Men den goda nyheten; på de två sista satt vi i FÖRSTA KLASS!!!!! Har aldrig gjort det, det var riktigt coolt! Hehe :) De kom med dricka hela tiden, och chips och kakor, det var toppen!

Nåja, nu är jag här iaf, sitter i mitt rum, som för övrigt är "the second master bedroom" :P Det här stället är SINNESSJUKT! Nästan värre än NYC hotellet!! GIGANTISKT! 2 stora sovrum, ett sovrum med två sängar, en matsal med tvrum och komplett kök, en jättestor terass med utsikt över det vackra blåa vattnet, och ett kontor/tvrum... plus ca 5 toaletter. GIGANISKT! Tydligen bokade de detta stället för att det billigare hotellet de ville ha var fullbokat, och detta var bra för att det fanns många rum, för S's skull :P jösses säger jag bara.

Poolen är supercool (inte badat än dock), har en sån där osynlig kant. Istället för sånna plast sängar har de riktiga sängar runt poolen och på stranden.

(Neeeeej, MUGGOR!!!!)

Tv i varje rum också...sinnesjukt.

Vi ska äta roomservice ikväll, men resten av veckan blir det nog mer matlagning eller ngt sånt. Kanske mat i restaurangen också, får se:)

Yey, jag är i KARIBIEN!!!!

http://www.gracebayclub.com/media/contactsheet_estate.html

http://www.gracebayclub.com/accommodations/estate.html

GRATTIS PÅ ETTÅRS-DAGEN "S"!!!

Såg precis attdet var fettisdagen idag, attans! Skulle ju ha gjort semlor till värdfamliljen, men jag hade helt glömt av detta. Hinner ju inte direkt göra det längre. Aja, de skulle säkert inte gillat dem ändå ^^

Imorgon fyller S år, därav titeln. Vi kommer att fira honom imorrn så kommer inte ha tid att uppdatera, och på torsdag åker vi till Karibien så då hinner jag inte skriva heller. Men gud, han är så stor nu!! Åh jösses, gud så tiden flyger iväg. Nu är jag också ca en vecka ifrån att ha varit här i USA i 5 månader. Det betyder att jag bara har 7 kvar. Det är INGENTING!!!! Herregud.

Och för alla som undrar, verkar som att vi kanske åker till Norge till sommarn! Så, gör planer ;) Vi kan ju träffas alla på ett och samma ställe för att underlätta ;)

Idag fick jag ett USB DVD-fack (eller vad det heter = portable drive) av min värdmamma. Hon köpte den för att vi skulle kunna kolla på DVDer med S på min dator när vi flyger. Erbjöd ju självklart att betala för den men hon sa att jag skulle se det som en present. Hmm, aja, tack så jättemycket iaf! :) Det är ju bra, nu kan jag lyssna på skivor och sånt på datorn, och kanske spela ngt spel ;) Om inte min dator är för fjuttig, dvs :P

Iaf, jag tänker packa ikväll, för imorrn är S's kalas och då hinner jag inte packa. Men gud va skoj det ska bli. Och ser VERKLIGEN framemot att ta på mig den klänningen du skickade mamsen, den är såååå söt! :)

Vad mer, jo, i söndags träffade jag Hanna för NYC-planerande, men efter en god Subway smörgås och Sprite Zero och massa prat kunde vi inte komma framtill vad vi skulle göra ändå ^^ Vi ville gå på Tyra Show, men kunde inte hitta biljetter för den helgen vi är där. Men vi tror iaf att vi ska gå på vaxmuseet, Hanna har vart där, men det skulle vara riktigt coolt att se, såå... :)

Idag var jag på biblioteket på Storytime med S, detta var första gången jag åkte någonstans med honom helt själv!! Gud va nervös jag var först, men det gick superbra :) Att köra bilen alltså, själv, med S i bakätet... :) Det var kul :)

Och, en sak till... Sverige vann på Cross-country skiing för damer, GRATTIS!! Och ännu bättre, ESTLAND KOM TVÅA!!!!!!!!!!!!!!!!! De två bästa länderna i världen ^^

Förresten, när jag först kom hit till USA, så fann jag att alla människorna såg konstiga ut, liksom ovanliga...men har nu märkt att de ser ut som vilka människor som helst ( :D ), har vant mig vid dem. Lustigt att de kan se så annorlunda ut dock, fast det är ju ändå ett helt hav mellan oss. Aja, bara ngt jag tyckte var värt att nämna^^

Nåja, det var allt för idag :)

Nej fy för Valentine's day

Vadå deprimerande. Sitter här på cafét, var glad en stund, sen krossas det av att de som äger stället börjat hänga upp massa rosa pynt för imorgon. Fy!! Nu vill jag bara gå hem och lägga mig och inte vakna föräns på måndag. Unfair. Kunde de inte vänta tills alla singlar gått hem innan de började pynta. Bah.

Fattar mig inte på Svt-play

Gud, blir så irriterad, kan ju inte lyssna på bidragen ngnstans! Har sökt runt på hemsidan nu tusen gånger, men allt de visar är livesändningar och intervjuer! Jag vill se bidragen! Men, är iaf glad att Andreas gick vidare. Honom gillar vi. Vet dock inte hur hans låt går^^

Sitter på cafét igen, haha :P Åkte faktiskt hem, men sen så såg jag på telefonen att massa folk hade kommenterat på Facebook, och då blev jag så glad att jag ville svara :) Så åkte tillbaka helt enkelt:)

Imorgon ska jag träffa Hanna för att planera New York resan, det ska bli skoj :) Hoppas vi kommer överens om ngt roligt att göra, men oavsett så kommer vi vara i NYC och vi måste inte ens ha ngt att göra där, att bara vara där räcker! :D

Igår var en rolig kväll, glömde berätta om den tidigare. Jag och hela min värdfamilj åkte ut för en tidig middag, tillochmed lilla S var ju med! Vi käkade tacos och sen åkte vi till Blockbusters och hyrde MASSA filmer :P Bland annat Cloudy with a chance of meatballs och couples reatreat. Hyrde också en film som hette Motherhood, som verkade vara jätterolig! Men det visade sig att det var den värsta filmen någonsin, hyr den inte!!! Men kvällen var rolig iaf :) På väg till restaurangen kom vi överens om att när vi är i Karibien så ska vi spela poker, och vi ska satsa med äkta pengar!! Oj oj oj. Fast tydligen så ska jag inte lägga ut mina pengar, utan de ger mig typ 50 dollar och sen spelar vi om det. Och om jag förlorar allt blir jag inte av med ngt, men om jag vinner mer så får jag se det som en bonus. Toppen :P hahah!

Idag kom paketet med mina linser från Sverige. Tack så jättemycket för klänningarna, tidningarna och fikat mamma!! :) Det var en toppenpresent, kul med lite uppdateringar. Bara att se vad som går på TV i sverige var ju skoj! :) hahahh! Och klänningarna kom som en skänk från ovan, eftersom jag ska på solsemester, du är toppen mamsen :)

See ya'll later ^^

Liz Stephen

Liz Stephen är en ung tjej som tävlar i vinter OS i Vancouver i år, och min värdfamilj är hennes största sponsor!! Håll ögonen öppna och håll tummarna för att hon vinner:D Go Liz!

http://www.nbcolympics.com/athletes/athlete=2057/index.html

Och på tal om min värdafmilj, ikväll ska jag ha vinprovning med dem :P Ska försöka lära mig att sniffa vin på rätt sätt, och så. Det är mycket svårare än man tror!! Kan ju inte bo på en vingård, och inte veta ett fnatt om vin när jag åker hem, det går ju bara inte :D Önska mig lycka till :P

Godaste scone ever!

Moccha Latte och Chocolate Chip Scone på Langdon Street Café. Mmmmmm. Mums :) Jag förtjänar det dock. Har tränat varje dag denna veckan!! Kommer ni ihåg den där DVDn jag köpte förra söndagen? Ja, det visade sig att den var riktigt bra! Yoga och Cardio workouts, riktigt härligt. Och det bästa är att alla passen bara är en halvtimme långa, så man kan träna snabbt, och gå vidare med dagen :) Började i måndags med att hurtigt nog gå upp halv 7 och träna innan jobbet, sen när jag slutat jobba åkte jag till gymmet och sorang i en halvtimme :) Fast det tärde på benen så har inte gjorde det mer denna veckan, men tisdag, onsdag, torsdag och igår tränade jag iaf :) Igår strax innan jag lade mig och sov, haha. Det är också hurtigt. Fast har ju inte direkt vart nyttig, äter en massa snacks ändå, men när man tränar kan man ju göra det ;) och som tur var är inte de passen tråkiga, gillar det faktiskt :) Men idag är det lördagsgodis dag! :) Toppen!

Imorgon är det Valentines day, alla är som tokiga här i USA med det. Man ser hjärtsaker ÖVERALLT. Walmart rinner nästan över av godis i hjärtformer, tuuusentaaaals! :P Men jag är ensam, vilket är lite trist. Men vad ska man göra åt det.

Nu är det iaf bara 4 hela dagar kvar (eller var det 5?) innan vi åker till Turks & Caicos!! Tydligen har det vart en Bahamas ö, men nu är det inte det längre. Karibien iaf :) Ska bli toppen!!! Och Dagen innan fyller S 1 år! Gud han är så stor nu, den lilla skrutten! Blir ledsen ibland när jag tänker på att jag kommer försvinna snart, och inte se han växa upp :( Han är som min lillebror ju :P Han var bara 7 1/2 månad när jag kom, nu är han 1 år! :)

Vet inte vad jag har mer att säga just nu. Kanske uppdaterar senare igen, planerar att sitta här länge, för att se om någon snygging kommer in, just in case you know ;) hihi!

Bye så länge!

BBS = Burlington Shopping Spree!!

Vaknade idag klockan 6am, snacka om tidigt! Kunde inte somna om, och varför skulle jag egentligen, skulle ändå upp 7.30 och jobba. Så, jag bara låg kvar en stund, och sen började jag dagen med 20 min Food Network, den bästa kanalen i världen! Eller ja, iaf USA:P Sen jobb. S var toppen idag. Han fick ett bad, men innan han fick hoppat in, när han stod och tittade ner i badkaren kissade han sig på fötterna ^^ hahahh, så sööööt. Han började stampa med fötterna och såg jätteförvånad ut :P Gulligt. Sen lekte vi en stund och sen var det tupplursdags. Han sov i typ 40 min, sen vaknade han hörde jag och jag gick upp för att kolla. Han låg ner i sängen och när jag kom in tittade han bara på mig och sen fortsatte han pilla på sitt örngott (som en snuttefilt). Jag klappade han på huvudet och han bara blundade, så jag lät han somna om, och han sov typ lika länge igen. Rikigt bra tupplursdag :) Sen åt han lunch ur en skål, och rörde den inte ens, så snäll. Annars brukar han slänga den på golvet :/

Sen visste jag inte vad jag skulle göra, ville ju helst bara slappa, men det gör jag ju jämt, så bestämde mig för att dra till burlington och shoppa! :D Toppen. Började min utflykt med att köpa varm choklad och en munk på Dunkin Donuts Drive Thru, och sen bar det iväg :P

Shoppade massor! Började med Victorias Secret, fick min BHstorlek fastställd, eftersom jag inte visste US storleken. Det visade sig ändå att hon gett mig fel, hahha :P Men men, visste inte om jag ville köpa den då, så gick till en annan klädaffär ist. Köpte där en klänning, en tshirt och en tröja (kan ta bilder sen). Riktigt söta grejer. Gick tillbaka till VS och köpte BHn iaf^^ sen gick jag och köpte en piercing, eftersom min gått sönder för längesen (en blå med tre blommor eller ngt, kan ta bild :P). Sen, nu ska vi se, gick jag till Borders (som Bokia, samma stil på loggan tillochmed) och köpte Estonian Language Learning sak... :P och en pilates DVD. Sen köpte jag ett cover till min iPod. Sen gick jag till Ben&Jerrys och köpte en Mint Cookie Shake, gud så gott :D Och sen till en smyckesaffär som heter ngt med Tradewinds, hade presentkort på $60, köpte ett par JÄTTEFINA örhängen, silver med en blå sten, kostade dock 74 eller ngt, men hade också 20 % rabatt. Betalde bara 4 dollar :D så 540 kr's örhängen för 30 spänn! :D grymt! Sen drog jag hemåt, och nu sitter jag på Langdon, har druckit varm choklad och ätit en kaka. :) Bakade för övrigt Chocolate Chip cookies igår :D

Sen så har jag nästan bestämt att jag ska gå en liten endagskurs för bakning på en skola i Norwich här i Vermont. Bara testa på:) Kanske en klass för hur man gör munkar ;) haha, bara för att se om det är ngt som jag skulle vilja pyssla med. Bakning alltså.. :)

Ska försöka ta bilder på allt och lägga upp :)

So long!

Trött som få

Har vart förskyld nu ett par dagar, är nästan frisk, men istället så är jag så fruktansvärt trött idag!! Har dragit fötterna bakom mig hela dagen, och slitit för att hålla mig vaken och glad för S. Han har dock vart likadan, väldigt trött. Han återhämtar sig också från förkyldningen. Och C och K är sjuka de med. Inte bra.

Ljuset i tunneln är iaf att semesterresan har blivit bokad. Äntligen! Inte för att det kommer vara semester för mig. Jag åker ju dit för att jobba. Flyget dit kommer vara ett rent helvete, 8 timmar med en bebis, herreguuuuud! Men men. 18 februari åker vi, och kommer hem 26e, flyger som tur va från Burlington och inte Boston, denna gången :P Destinationen är Turks and Caicos i Karibien. Tror att det stavas så.

Sen efter det är vi hemma ett par dagar, och efter det åker jag med C och S till Philadelphia. C ska på en vinkonferens, och jag ska sitta på hotellrummet med S hela dagen. Skoj:P Hahha! Det är iaf utanför huset :P Och andra dagen ska jag få följa med med S på ngn mässa eller ngt sånt :) Så det blir nog bra :) Kommer inte ihåg riktigt när det var, kanske 9e mars? Ngt sånt :)

Och sen är det inte långt kvar till mig födelsedag! 20!!! Tvåa-Nolla!!! Ingen får glömma detta stora datum, för då blir jag väldigt ledsen :( 20 mars!!!!! Iiiii:D Sen NYC :D Toppen.

Februari och mars kommer att flyga iväg! April kommer nog gå långsammare, men det är vår då, och S kommer säkert kunna gå, så det blir nog roligare :) Maj blir nog mycket jobb, för då öppnar mina värdföräldrar sin affär/vinsmakningsaffär och jag kommer behöva jobba mycket. I juni kommer nog mamma!! Och Teele!! Och Raido!! Dvs familjen :D hihi. Och jag kommer ta en vecka semester med dem också. Sen är det juli, sommar :) och sen är det bara augusti och september kvar, då kommer jag hem! (Denna lilla ihopräkning är för alla er som längtar efter att se mig hemma igen :) Varsågod!

Jag längtar också hem ibland, så klart. Det är små saker man saknar (förutom familj och vänner). Att ligga i sin egna säng. Köra den gamla vanliga sträckan mellan Alingsås och Vårgårda. Se katterna i soffan. Duscha i den svenska duschen. Handla mat i Sverige. Konsigt va:) Det är sånna saker som påminner en om det man har :) Men men, inte långt kvar.

Ikväll börjar Lost här i USA. Vet inte om det gör det i Sverige, om inte: HA HA HA :P Suckers ;) Sista säsongen, ska bli skoj att följa :) Förutom Lost följer jag The Bachelor (har du sett det på Internet Teele?) och även Desperte Housewives. Bara lite onödig fakta :P

Imorrn kanske vi äntligen får trädlöst internet i huset, har bara väntat 4 månader ;) Som ni märkte, blev det inget förra gången jag var så entusiastisk, men förhoppningsvis denna gången :)

Kommentera! Känns som jag inte skriver till ngn om ni inte gör det. Alltid skoj att läsa kommentarer :)

Puss!

RSS 2.0