30 minuter

Igår på gymmet sprang jag i 30 min, därav titeln. Valde 6 MPH och 30 min, vilket betyder att jag sprang 3 miles = 4.8 km!! Haha:D Ja, duktig kände man sig efteråt iaf, eller ja, 5 km är inte så mycket, men jag är i riktigt dålig form:P

Idag fick jag sovmorgon, fast vaknade ändå klockan 7 Xd låg i sängen en stund (40 min) och sen såg jag början på den kassa High School Musical 3 på TV, usch, ville inte se mer än början :P Kass! Sen gick jag in, åt, borstade tänderna och sen lekte jag med S en stund innan jag gav han mat. Och direkt efter det åkte vi till Burlington! Det var skoj, skönt att komma ut lite:) Vi köpte två tröjor till S, och C köpte lite kläder. Vi köpte också massa leksaker och kläder åt S till Bermuda.

Och på tal om Bermuda, ändrade planer...VI åker inte imorgon, utan på måndag. Då åker vi först med bil till Boston, och flyger därifrån till Bermuda. Skoj!!! Vi ska sova en natt i C's gamla lägenhet, så vi åker tidigt tidigt på tisdag morgon. Ska bli riktigt mysigt^^ När vi sover i lägenheten kommer antagligen jag att få uppleva hur det är att bo i samma hus som en bebis ;) Kommer säkert inte bli alltför mycket sömn då. Haha!

Vad mer..Hm..Ja det verkar som att vi ska till New York till julen också:D Men det gör inget Yasse ;) vi åker ändå! :P

Det var nog allt för denna gången.
Puss!!

Aaaaaj!

Jag har träningsvärk överallt!! Speciellt i armarna, gjorde nog för många armövningar igår på gymmet ^^ lite i magen också, och i benen. Det känns om ena höften har hoppat ur led, har riktigt ont där. Det är liksom ONT inte träningsvärk. Aja, men det försvinner väl snart. :)

K och C har redan gått ut på sin dejt. De åkte riktigt tidigt, så kommer kanske inte behöva lägga S för natten själv iaf. Men det är lite synd, hade vart skoj att göra det :) Men men, det kommer säkert fler tillfällen:)

Har börjat skriva riktigt ordentligt på min "bok" igen nu. Jag vill iaf att det ska bli en bok, men ja, jag lyckas ju aldrig skriva mer än några sidor. Nu har jag iaf kommit på historien igen, glömde av den i typ ett år..! :P Vi får se hur det går.

Hmm, S är vaken, ja det var minsan inte en lång tupplur. Aja..


Sooo looong.

Hemsk morgon

Okey, så igår var en intressant dag för mina värdföräldrar. Först var K tvungen att ge en av sina anställda sparken för att han körde in sin bil i deras ”sockerhus” (där de tillverkar lönnsirap). Haha! De skulle ändå gett honom sparken vid thanksgiving, men detta var tydligen droppen. Och sen får jag höra att C har fått ett mejl från sin städfirma, där de säger att de vill ha massa mer pengar för att jag har flyttat in i huset, även fast de städar exakt samma ställen, om inte mindre, eftersom jag också städar ibland. Hmm, ja så C ska ge dem sparken med. Nu slipper vi iaf bli uttvingade ur huset på onsdagar, men nu kommer huset se ut som ett bombnedslag, tills de hittar en ny städfirma. Aja, man blir van vid bekvämligheter snabbt så att säga:P

Många som fick sparken ja, men de sa att: ”Vi vill inte sparka dig dock, vi gillar dig.” Gulligt!!

Ikväll ville K ta ut C på en dejt, men jag har ju min andra orientation idag på gymmet, denna gången ska jag få lära mig alla styrkeapparater. De är ju bra, vill ha tillbaka min fina platta mage^^ De ska gå på dejt imorrn kväll istället, så jag ska lägga S att sova för natten helt själv!! Ska bli spännande, förutom det faktum då att han skriker i 45 min varje kväll innan han somnar... intressant. Men det ska bli skoj ändå:P Undrar om jag borde börja senare på dagen då?

Imorse fick jag inte sovit mycket, så är rätt så trött. Vaknade 5.45 av ngt konstigt ljud. I min dröm var det löv som flög ut ur värmesystemet (såna där grilliknande saker i golvet). Vaknade av det och sen när värmefläkten stängdes av lät det som en mus sprang på golvet! Fan va jag blev skraj, och irriterad! Fan tänkte jag, nu kommer jag inte kunna sova alls, och jag skulle inte upp förrän 7.30. Så jag pendlade mellan sömn och vaken, eller snarare, jag hade ingen aning om jag var vaken eller sov! I drömmen hämtade jag C för att se om vi hittade ngn mus, och då vaknade jag upp och insåg att jag fortfarande sov, för att somna om och göra samma sak igen! Så jag var riktigt trött när jag gick upp. Då ställde jag mig ovanför värmesaken för att kolla, och då var det några bitar frigolit som flög upp när fläkten gick igång, och som föll ner när den stängdes av. FAN!

S sover, men vaknar nog snart, så får skriva mer senare eller ngt. Inte för att jag har ngt mer att berätta om men^^

JO förresten!! Åker nog till Bermuda på LÖRDAG!!! Hahahhahahahahah


OH --- MY --- GOOOOD

Ja, titeln står för de UNDERBARA choclate chip kakorna som jag och C precis bakade!!! Har aldrig ätit ngt så gott i hela mitt LIV!!! Jissses.. Bilder kommer upp på facebook ^^

Annars har jag inte gjort ngt vettigt idag, jobbat iof, men inget annat:P Tittade på Shrek 1 när S sov, fick faktiskt sett hela filmen! :D

En annan rolig sak - Jasmine är i NY nu!!! Gud va roligt för dig gumman, lycka till!! :D Vi måste ses i NYC i december, och jag kommer definitivt komma till den blötaste delen av jordklotet, Seattle ;) Hahah:D Nej skoja bara. Men vi måste undersöka FORKS!!!!!!

Ha en bra natt alla i Sverige:P

Fikat och simmat

Igår var det lördag, härligt! Vaknade och slappade fram tills klockan 12.30 typ :) sen drog jag inte till Montpelier för att möta Franzi. En riktigt trevlig tysk tjej som bor i Waterbury. Det är typ den staden där de närmaste au-pairerna bor:P Bor 3 tyskar där. Surprise surprise :P Vi ska försöka träffas allihop ngn dag, ha en playdate eller ngt:) S är den yngsta i gänget, men finns ett barn som är 1 år iaf, ganska nära:)

Klämde min tumme i mitt paraply på ngt skumt sätt, så nu har jag ett hål i tummen! Riktigt nasty faktiskt...bläää.

Sen efter fikandet på Capitol Grounds promenerade vi runt lite. Letade efter paraplyer och gick runt i affärer. Köpte Swedish Fish :D Ett slags godis som finns här, de verkar försöka härma ngt godis vi har i Sverige, men vet inte om de lyckats:P

Sen åkte jag och simmade i 45 min. Det var riktigt härligt faktiskt:) Satt i bubbelpoolen en stund innan jag gav mig ut i regnet igen. Så fort jag kommer hem åker jag iväg igen med S och K till en av deras vänner. Det var väl skoj, vi käkade goa kyckligklubbor iaf, och Candy Corn:P När vi kom hem igen såg vi The Proposal, sikken grym film alltså, love it:P

Idag åkte jag till ett annat café, Langdon Street Café, ett mer "ungdomligt" café :P Satt där med min dator och skrev lite. Kom inte så långt dock. Såg en söt kille, men han satt för långt borta för flörtande:P Tyvärr. Drack en varm choklad och åt en walnut brownie och sen drog jag mig hemåt. Väl hemma åt jag nachos och såg på lite football, men orkade inte med det allt för länge. Pratade med mamma, syster, bror, Stig och Ida på Skype, härligt med hela familjen samlad:) HATAR MITT INTERNET dock, fan, allt är så jäkla segt. Måste försöka få snabbare internet på ngt sätt. Åh..

Aja, får se vad jag hittar på nu:)

Bye

Klänningsbeskymmer

Gud så skönt med helg! Igår kväll käkade vi take-out, kinamat och thaimat. Men jag fick fel maträtt haha:P Aja, gott var det iaf. Efter maten tittade vi på hyrfilm :) Land of the Lost. En sån där kass men rolig komedi om ni förstår vad jag menar:P Så skönt att gå och lägga sig och veta att man kan gå upp när man vill :)

Drömde ngn konstig dröm dock. Det var typ min bal eller ngt, fast inte den första utan en annan, för jag visste att jag redan använt min rosa klänning. Men jag ville ha den igen. Problemet var att alla att tvungna att göra sin egna klänning. Och vi hade ingen aning vart tygerna och alla klänningarna från den tidiga balen var! Så vi var tvungna att följa ngn tant genom värsta pyramiden av hyllor. Alla sprang som tokar för att få den bästa klänningen eller det bästa tyget. Jag låg typ först ett tag men hamnade längre bak :P När jag äntligen kommer in i rummet med tyger så hittar jag inte min klänning, vilket betyder att ngn har styckat upp den och redan använt den. Jag blev så jäkla ledsen att jag gav upp att hitta ett bra tyg. :S Haha:P

Har ätit frukost och nu sitter jag och ser på Marley & Me, har redan sett den typ 2 ggr fast aldrig från början:P Men gillar den, och det går typ inget annat på tv:P haha

Klockan 1pm ska jag träffa en annan au-pair tjej, vet inte vilket land hon kommer från eller ngt. Hoppas det går bra, vill inte sitta och tvinga fram massa samtalsämnen. Aja. Hon kommer iaf till min stad, så slipper åka för långt. Vi ska fika, ska bli mysigt iaf:)

Kanske ska simma idag också. Måste försöka intala mig själv att det är bra att göra det:P Får se vilka tider poolen är öppen bara. Hmm.

Pussar och kramar till alla där hemma!!!

Gym

Vet att jag lovade att uppdatera igår, men jag var så trött!! Hamnade tillslut på gymmet igår. Hade en "orientation", vilket betyder att jag fick en liten guidad tur på maskinerna. Men detta var bara del 1 (konditionsmaskinerna), del 2 (styrkemaskinerna) är på tisdag klockan 6pm.  :)

Efter turen fick jag träna lite med de apparaterna, så jag gick i megasnabb fart på treadmillen (?) i 15 min, och sen gick jag med en annan mysko sak i 15 min. Tränade benen lite:D Trött var jag iaf, klockan var så jäkla mycket!!

Idag är C bättre så vi va rute och åt lunch på ngt ställe som bara hade organisk mat. Allt var så färgglatt och gott! Jag hade ngn potatis och majs sak, en vårrulle, ångkokta grönsaker, ngt rosolje liknande (bara familjen som vet vad det är) och gurk/dill-sallad:D Gott var det:) Sen köpte vi karameller i en liten butik och käkade dem! Mysigt:)

S har vart knepig idag. Hyperaktiv och inte velat sova alls. Aja, han kommer väl däcka snart:) Hör värdföräldrarna prata, verkar som att vi ska äta take-out tacos idag, men jag ska nog hämta dem.

See ya!


Ledig en stund

Sitter här vid datorn, klockan är 10.51, och jag är ledig en ganska lång stund:) K tog S till läkaren, han ska få en vaccinspruta mot ngt :) De kommer väl tillbaka runt 12. Hoppas på senare:P K skulle egentligen tagit en ledig dag idag, men tror inte det blir så. Stackarn jobbar mycket nu.

Hade en lite mysko dag igår. Onsdag igår, så städerskorna kom igen. Skönt att de gör huset så fint och så, men fy vad det är jobbigt när det invaderar. Så, jag tog S ut på en promenad. Berättade ju en gång om hur jag promenerade med honom ner för berget, ja, så gjorde om det misstaget. Trodde kanske att jag var i bättre form nu, fast att jag bara äter choklad dagarna i ända! :P Jo, så vi gick ända ner till brevlådan!!! Det är typ lite mer än 1 mile ner dit, vilket är 1,6 km, så upp och ner blir det 3,6 km..om inte mer! Plus det faktum att vägen tillbaka är upp för ett berg! Jisses. Ja, så brände några kalorier, och fick en förjävlig huvudvärk som varade tills jag gick och lade mig! Bah:P

Gick förresten och lade mig 20.30 och vaknade 7 helt av mig själv. UNDERBART!!!

Uppdaterar mer senare:)
BYE

MÅSTE BÖRJA GYMMA!!!

Jag tror titeln förklarar det mesta. Har ett gymmedlemskap, och käkar så jäkla mycket onyttigt, sååå = MÅSTE BÖRJA GYMMA!!! Sa igår kväll att jag skulle gå till gymmet idag, men nej det gjorde jag icke iaf. Säger idag att jag måste gå imorrn, och då ska jag banne mig göra det! Grr.

Just nu ligger jag i min säng och ser på WALL-E.  :) Mysigt
Byte sängkläder idag, och tog en varm härlig dusch, så ska bli riktigt gott att sova snart^^
Min värdmamma beställde ett påslakan till mig! Har sovit under ett lakan, en filt och ett sånt där täcke som inte har påslakan ändå tills idag. Ska bli skönt att sova under ett riktigt duntäcke igen:D Men men, det är väl så folk i Amerikat sover :P

Idag har vart en mysko dag egentligen. Skulle åkt till banken idag, men min värdmamma mådde ännu värre idag än igår. (Hoppas jag inte blir smittad av vad hon nu har:S). Så, gick upp för att jobba 8 som vanligt. Diskade lite, och lekte med lillen. Sen kom C hem, S vilade lite och vi såg på TV. Sen åkte jag till affären och handlade mat åt oss alla. Det var skoj:)

Hela dagen har i princip bestått av att jag lekte med S ibland och försökte få han att sova, han verkade också må knepigt hela dagen. Annars såg jag bara på tv. Vart slappt iaf:)

Har nog inte hänt ngt mer än så:)

Har iaf använt den handkrämen jag köpte i lördags nu varje dag. Min händer är mycket bättre nu! Så glad över det, det började bli riktigt irriterande att allt fastnade i mina händer;)

Aw, WALL-E är så gullig^^
So long mina kära vänner och familjemedlemmar!

Första AP-mötet

Har inte uppdaterat nu på ett par dagar. Ville göra det igår kväll, men då var det trådlösa bredbandet avstängt. Tittade förresten på Desperate Housewives igår. ÄLSKAR DET! Det är var jag ser framemot varje vecka^^ Går på söndagar klockan 9pm, så är rätt trött när jag ser på det, men älskar det ändå:D De började med de nya avsnitten samma vecka som jag kom hit:D Haha, timing. Just nu sover S så jag tittar på Förhäxad på TV och, ja, uppdaterar:P Ser att mamma är inne på Skype, men hon svarar inte, så antar att hon jobbar. Synd.

I lördags var jag ju och köpte gympaskor. Dyra!! Bah, men nu har jag iaf ett par, och MÅSTE börja träna, haha! Sen på kvällen fick C och K besök av några barndomskompisar, eller ja det var K's kompisar, men ni hänger nog med:) De var trevliga iaf, 2 par var det. Vi käkade pizza på kvällen, för ingen orkade laga mat, men gott var det:) En av tjejerna sa att min engelska är bättre än några av hennes vänners engelska:) Och då kontrade C med att min engelska är perfekt^^ De är så söta^^

S är i sin mammasjuka period, han började gallskrika så fort C gav honom till ngn annan. Men han grät faktiskt inte när jag tog han, såååå gulligt!! :)

Sen igår, söndag, var jag på det första Au Pair Mötet. Det började inte bra. För det första var jag inte alls sugen på att gå, det var "hiking". Men jag pälsade på mig och drog till Burlington. Skulle ju träffa Hanna i Shelburne, så åkte till hennes hus. Det var svårt nog att hitta dit, men när jag väl kommer dit säger hennes värdmamma att hon inte är hemma, utan i affären och handlar, och att hon inte mår toppen utan kommer senare till mötet. Ja, då blev man lite halvledsen, så var ändå tvungen att hitta själv till det där jäkla berget. Hannas värdmamma ritade en karta, och efter ett par misstag och sånt så kommer jag iaf fram.

När jag kommer till parkeringsplatsen så ser jag massa ambulanser och poliser. Undrar vad sjutton som pågår, men går iaf ut ur min Jeep Rubicon, och börjar ta av mig skorna för att till stövlar, när en polis börjar skrika åt mig! Han undrar om jag ska promenera i bergen och jag säger ja, vi har ett möte här. Då säger han att berget är stängt idag!! (Pågrund av race i bergen) Och att man inte får komma upp där alls idag! Jag fick nästan ett nervöst sammanbrott. Första gångens om jag kände för att gråta, var ju hemskt! Jill, min LCC, är inte där, Hanna är inte där, jag vet inte om vi ens ska ha mötet! Ska jag åka hem?

Men då säger polisen att det står en annan tjej där borta med utländsk dialekt, och att vi kanske är från samma gäng? Ja, jag har ju ingen aning, har aldrig träffat de där tjejerna! Men han ropar henne dit och vi börjar prata och det visar sig att Jill pratat med henne iaf. Var så sur för att hon inte hört av sig till mig. Okey, hon hade inte mitt mobilnummer, men hon kunde ha ringt min värdmamma och så kunde hon ringt mig. Men men. Hon kom tillslut, och så drog vi direkt upp till huset där vi skulle göra pumpalyktor. Vi käkade några kakor, hade ett möte om sportskador och förgiftningar och sen gjorde vi lyktorna. Min är en med en katt på. Bild kommer upp på Facebook senare:)

Efter mötet åkte jag, Hanna och två andra tjejer (en från Brasilien och en från Ukraina) till The Skinny Panncake, där de serverade mat och söta saker i sånna pannkakor som vi äter i Sverige, tunna alltså:) Vi åt nutella, jordgubbar och bananpannkakor:) Allt de var i pannkakorna alltså:D MUMS!!! Och det bästa är att jag inte måste åka till Burlington för att käka dem, vi har en här i Montpelier också:D

Hmm, ja sen kom jag hem, och utanför dörren till min lägenhet ligger en tidning. En tidning där det hade ett exklusivt repotage om Twilight!!! AH! Så gulligt av min värdmamma att köpa den till mig:) Hihi. De vet att jag är besatta av Twilight, haha!:D Bara en månad kvar till premiären!!

Hmm. Vad mer. Idag var C tvungen att dra till ngt ställe långt borta för ett möte. Så det är bara jag och S idag för många timmar:) Vi tog ut en påse med fryst mjölk igår, eftersom C kommer vara borta länge. Hmm, har nog inget mer att säga nu. Det blev ett långt inlägg idag:D!! Nu ska jag se på Förhäxad!!! :D:D:D

Puss!!

Kort dag - men det är ju helg

Fick sovmorgon idag, började ca klockan 9, vaknade av mig själv så ja det räknas som sovmorgon ;) Lekte med S en liten stund, men han blev trött nästan direkt. Sjöng en vaggsång (Trollmors vaggsång) och lade han i spjälsängen, han somnade nästan direkt:) Verkar som att han tycker om att höra mig sjunga, fast att jag låter som en kråka! Xd Han sov i två timmar idag! Det skiftar mycket, en annan dag tog han typ bara en tupplur på en timme, ibland tar han 3 stycken lika långa:P

Var så snäll (^^) och städade gasspisen i köket. Det låg varmt äppelcider rester överallt:P och pasta och grejer! Men nu är den fin:D

Sen tog jag han ner till gården, visste vad jag hade att se fram emot för att komma hem igen, den hemska backen!! Fy, den är inte rolig. Är kallt också, andades in alldeles för mycket kall luft, fy va ont det gjorde!!

Så slutade ju typ nu, eller för 15 min eller ngt, dvs en arbetsdag på 2,5 timmar. Inte illa! :D Nej, men det är ju lördag;)

Ska strax dra in till staden och köpa gympaskor. Kan inte träna förrän jag har skaffat mig ett par. Måste också till apoteket, mina händer är torrare än någonsin. Jag skojar inte när jag säger att vissa sorters tyger FASTNAR på mina händer. Man kan se flagnor på fingertopparna! Fattar inte vad problemet är, behöver ngt extremt.

Ikväll får familjen besök. Vi får se hur det går:)

So long folket!
Puss

Bank

Jag är inte på megahumör för att uppdatera idag:P Men kan dela med mig av det viktigast iaf ^^
Imorse var jag på banken, och öppnade ett bankkonto! Yep, har ju fått 3 veckorlöner nu:) Gott.

Nu på kvällen åt vi taco á la svensk style:D C säger att vi är alldeles för långt borta från Mexico för att veta vad tacos är, för det vi äter är inte direkt tacos^^ Men gott var det, och det höll hon med om:) Vi åt en var, och väntar nu på att äta mer, hon sa att:

"We are working up an appetite by watching american crappy TV"

Hehe.

Ja det var det för idag:)


Mys

Jag sitter med datorn i soffan framför den ena brasan:) Så himla mysigt^^! Det är riktigt kallat här och jag har inte vant mig vid kylan än. Måste dock göra det, för det kommer bli rejält mycket kallare:P

Jag och C har precis byggt S en liten koja!! Vi tog bort den stora farliga plantan i hans rum, eftersom han snart kommer krypa, och ersatte den med ett sånt där tält som man har när man är på stranden med småbarn, för att skydda dem från solen, och sen fyllde vi den med filtar! Och leksaker så klart;) Det är sååååå mysigt där inne! S är inte helt övertygad än, men vi ska nog allt få han att älska det lilla krypinet, mohaha:P:D

Annars har jag inte jobbat så värst mycket idag. Började 7.45, tog hand om S i en och en halv timme ca, och sen åkte vi till Burlington, han, jag och C. C hade en läkartid och jag lekte med S under tiden (i bilen). Sen drog vi hastigt vidare till en leksaksaffär/barnklädesaffär:D Tanken var att S skulle få varmare vinterkläder, men det slutade med att vi köpte massa leksaker och CD:skivor:P De hade inga kläder i rätt storlek.

Sen åkte vi till en sushirestaurang. C älskar ju sushi (men K gör inte det) så jag får väl börja älska det med, så att hon har ngn att äta det med:D Men det är gott faktiskt:) Har ätit det två gånger under den tiden jag varit här, vilket är 3 veckor imorgon (på måndag 4 veckor i USA).

Igår åt vi pizza till kvällsmat, mums!:) Och det ledde till att jag och C hade en intressant diskussion; om pizzor i Sverige. Tydligen var hon helt chockad över en del saker. 1) Att vi inte har ngn "Plain Cheese Pizza", 2) Att vi inte får välja på samma sätt som här vad vi vill ha på pizzan (här väljer man typ vitlök, kyckling, basilika..medans vi i Sverige väljer en pizza), 3) Att vi inte har pizza i slice (alltså att våra pizzor inte är färdigskurna), 4) Att vi måste skära pizzan själv, och äta med kniv och gaffel (oftast) och sist men inte minst, 5) Att vi har pommes frites på våra pizzor!! Det har hon inte kunnat sluta tänka på:P Hon förstår inte varför det är USA som har den största övervikten i världen ;)

Ikväll ska vi äta steak med ugnsbakad potatis, i K's ära. Han har jobbat så mycket och inte träffat S så vi försöker muntra upp honom:)

Imorgon ska jag upp och hämta min Jeep klockan 8, men sen har jag 2 timmar ledig tid!!! Yey:D Jag ska till banken och skaffat ett konto och sen ska jag sätta mig på ett kafe och mysa^^

Ha det bra där hemma!
Puss

M&M's

Har blivit helt tokig i M&M's! Haha, har aldrig tyckt om dem innan men nu så bara slinker de ner allihop:P Haha. Gott. Kokade precis te på min alldeles egna spis och ska njuta av den och en ledig stund^^

Städerskorna var ju här idag, så har vart lite kaotiskt! S ville inte alls ta en tupplur, han var vaken mellan 7 och halv två typ!! Ovanligt för honom. Men han sov rätt bra den natten som var, så kan bero på det. Han tog iaf en tupplur på en och en halv timme.

Vart svinkallt här idag. Sa jag att det hade snöat igår? Låg snö på marken när jag vaknade:) Det var mysigt, men det var för "varmt" för att det skulle stanna så det regnade bort. Idag har det vart svinkallt, kanske 1 plusgrad? Kallt iaf, och ska bli kallare imorgon.

Fick pratat med systeryster på MSN också, men inte länge, för lilla S tyckte tydligen att det var roligare att banka på min dator än att sitta och se söt ut:P Haha. (Och btw syster; jag åt bara min probar för att jag inte hann äta lunch^^, men fick så småningom i mig lite mat med:P)

Vad mer kan man säga..vi ska nog käka pizza till middag!!!

Jäkla virusskit, är helt överlycklig att jag har datorn igen dock!

JA, titeln säger ju det mesta. Som sagt så fick min dator ett virus, kommer inte ihåg riktigt vilken dag, men lämnade in datorn i torsdags eftermiddag för att få den fixad. Tack och lov har jag den igen nu. Piuh. Viruset är borta men jag är 60 dollar fattigare. Bah. Känns som att min spardosa bara minskar för varje dag. Ska ju spara för megashopping och resor!

Okej, var ska jag börja för att uppdatera er alla igen. Förra fredagen kanske?

Jobbdagen var intressant. Började 8 som vanligt, jobbade ("lekte") i kanske en och en halv timme, och då åkte jag, S och C till södra Vermont för att leverera vin. Det var skoj, vi var borta i kanske 4 timmar! Så när vi kom hem tog S en nap och sen lekte vi en stund och sen slutade jag! Haha:P

Efter jobbet slappade jag lite, umgicks med värdfamiljen och så. Jag och C bakade kärleksmums! :) Det var gott. Bakade dem för att ta med dem till Sophie den kvällen. Åkte iväg ganska sent, typ 20.00 kanske. Det var mörkt, svårt att hitta, men TILL SLUT hittade jag rätt. Efter ett par U-svängar, haha:P Hon bor på ett typiskt Wisteria Lane område, så roligt! :P Hahha. Vi käkade kärleksmums och "tittade" på en film. Det var en bränd film, urkass kvalitet och hackade hela tiden:P Så vi slutade titta efter ett tag och såg på "Rosanne" - en serie - istället. Men vi pratade ändå den mesta delen av tiden. Sen gick vi och lade oss, jag fick sova i en sån där uppblåsbar megahög säng:P Lika stor som min säng hemma, typ 120 cm:P

Dagen efter, dvs lördagen, tog vi bilen till Burlington. Jag körde efter Sophies värdpappa. Det knäppaste någonsin hände. Bilen jag körde, har problem att starta ibland, och var inte riktigt van vid "kopplingen och gasen - förhållandet" på den bilen än, så fick ett kärringstopp vid ett par rödljus, och var händer om inte det att jag står och försöker få bilen att starta vid rödljusen!!!!! PINSAMT!! Aja...

Shoppade lite, fick äntligen ett par nya byxor, men idag, efter första dagen med dem på mig, får jag för det första spya på dem, och massa jord från bilen. Kul:P Var på Starbucks också:D

I söndags träffade jag Hanna. EN väldigtsöt och trevlig svensk tjej =) vi kom bra överens iaf. Först satt vi på Langdon Café i Montpelier, fikade i 2 timmar. Tiden bara flög iväg!! Tillslut blev vi ju hungriga^^ så vi käkade lunch på en pizzeria här i staden. De har den godaste pizzan helt klart!! Jag och värdfamiljen har käkat lunch där med. Mums. Sen köpte jag en bok - The Host, av Stephanie Meyer. Har läst ett kapitel typ, måste fortsätta:P Sen åkte vi hem till mig, Hanna fick titta på huset. Helt amazed var hon:P Vi pratade med C lite och sen drog vi till Walmart i Barre. Köpte ramar till mina bilder, så nu är mitt rum fint och mysigt:) Köpte en whiteboard tavla till C som vi ska skriva de svenska meningarna och orden på:)

Igår gick jobbdagen VÄLDIGT fort. Hann inte ens reagera innan den var slut! Fast det är ju ett bra tecken:) På kvällen åkte jag till gymmet, tog en simtur på kanske 30-40 min. Helt slut var jag efteråt!! Haha:P Åkte sen till Shaws och köpte jordgubbar, banan, linsvätska och lite M&M's:P Haha. Man kan köpa linsvätska på ett supermarket!! Wow.

Idag har jag, C och S vart iväg i Stowe och levererat vin igen:) Vi svängde in på ett "Cider Mill" och köpte äppelcidermunkar:) tydligen är det de ända munkarna C kan äta^^ Åt kyckling med vitlökssås idag. C ÄLSKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAR min vitlökssås, det är jag glad över^^

Imorgon kommer nog bli en lång och tuff dag. Städerskorna kommer igen så måste försöka hålla S glad, fast att massa okända människor brötar runt här. Bah. Jag slipper iaf städa:D!

NU FÅR DET RÄCKA FÖR IDAG:P Haha, skönt att uppdatera iaf:P

BYE everyone, KOMMENTERA:)

Sleepover!

Ja, som sagt sa ar min dator virusdrabbad sa nu anvander jag min vardmammas dator. Det ar hennes jobbdator sa ar lite nervig over att sitta har for lange:P Har bara amerikanska bokstaver ocksa som ni kanske marker!

Iaf, vad har hant sen sist? Har vart ute och kort sjalv en massa ganger, tankat sjalv idag, fast det stog sin lilla tid och fick fraga personalen inne i affaren forst ocksa, visade sig att det var 'pay-first' sa :P. Skulle traffat Alexandra idag, en tysk, med hon var tvungen att jobba kvall sa vi ska ta det en annan dag :)

Imorgon ska jag pa sleepover! :D haha. Hos Sophie som jag flog hit med :) ska bli skoj, harligt att komma ut ut huset lite. Lite sma stressad over hur jag ska hitta dit dock :P

Min vardpappa hade en overraskning till mig haromdagen, sa gulligt! Han hade kopt Twilight filmen till oss sa att vi kunde mysa med den allihop! Sa gulligt:D

Nu ska jag inte vara osocial mot min vardfamilj:)

Bya!

VIRUS!!!

Har ett virus så kan inte skriva mkt

Fotballsöndag

Idag var det återigen dags för Nachos och Fotball. Skrev fel sist, det var inte Red Sox vi tittade på, det är ju baseball! Haha, nej det är New England Patriots som ska vinna, och de vann idag iaf!:) Nachosarna idag var fruktansvärt starka! K skärde jalapenosarna i två cm stora bitar, aj!

Är lite trött, var tvungen att gömma mig på mitt rum en stund. Jobbar lite för mkt just nu. Har egentligen inga problem att ta över några timmar nu på helgen också, men jag borde inte behöva göra det. Jag ska ha minst 1 och 1/5 dag ledigt i rad, och inte jobba mer än 10 timmar per dag. Jobbade ju 14 timmar i fredags och jobbat minst 2 timmar både lördag och idag. Men men, hoppas på att det betalar sig tillbaka i vinter när de båda jobbar 3 dagar bara, då kanske jag också jobbar 3 dagar. De går igenom en tuff period bara. Hoppas jag. Vill inte att de ska anta att jag alltid går med på att ta över! Imorgon skulle jag vara ledig, men tror inte att det kommer bli så. Får se.

Nu har jag ätit Marabou (TAck TACK TACK Teele och Keyvan!!) druckit Canada Dry, Ginger Ale. Gott. Ska nog gå in snart igen iaf. Lite tråkigt här själv också:P

Och btw, jag gjorde klart jordglobspusslet!! Både jag, C, och K blir helt till oss så fort vi passerar pusslet. Amazing! Den står på en liten jordblobshållare (?) och kan till och med snurra:D:D

Bya

Långa dagar

Jobbade extra länge igår, problem på gården för värdföräldrarna så jag fick hoppa in. Slutade runt 10 så det var en lång dag. Får egentligen inte jobba så länge men det ska "make it up" åt mig senare. Ska också jobba idag, börjar om tio min, sov morgon iaf:) 10.30 - ca 16.00. Kommer iaf att få vara helt ledig på måndag. Då ska vi till banken och till passkontoret. Har en lönecheck väntandes på mig^^

Imorgon ska jag sitta barnvakt också, de ska på konsert på kvällen men då sover kille:)

De har erbjudit mig ett gymkort! Är inte det supersnällt av dem!:) Ska bli skönt att komma igång:)

Nu ska jag jobba, kanske pussla mer sen, är nästan klar med jordgloben nu:D

Road trip

Nej jag har inte glömt att jag har en blogg:P

Vart mycket att göra och när jag väl kommit till datorn har inte internet funkat, så har inte hunnit uppdatera eller prata med ngn faktiskt:P

Idag fick jag börja tidigare (7.30), bara en halvtimme men men:P Det tufft dock, kom inte i säng förräns 9.45 igår!!! Wow. Haha, det låter nog knäppt för er, men jag sover hur mkt som helst här:D Anledningen tíll varför jag var vaken så länge var att jag och C pusslade i 4 timmar igår^^ Det var jätteskoj! Vi håller på och pusslar/bygger en jordglob, haha! K tycker att vi är galna:P

Igår var jag hos doktorn, och surprise surprise, det första jag gör när jag går till läkaren i USA är = operation! Det var iaf på tiden! C var så snäll och letade upp en Aetna godkänd specialist åt mig, så nu är haltar jag igen, men nu vet jag iaf att det kommer bli bättre (förhoppningsvis).

Jag har rast just nu, brukar sluta 17.00 men idag så har vi vart i Burlington hela dagen och letat byxor (mission impossible), för jag tog bara med ett par brallor, KLANT! Haha:P. Det har också vart kaos på vingården idag så C ska tillbaka till jobbet så därför ska jag jobba längre. Ingra problem dock, har ju knappt jobbat ngt idag.

Körde C's stora automatiska Jeep idag!! Haha:D Det var lustigt! Bilen backar ju av sig själv!! Hjälp!

Ja vad mer kan man säga..Hmm...S bajsade massor idag:P

Haha

Hejdå!:)

RSS 2.0