Ljusblå Samsung NC10 till salu för 2500 kr!

NC10 tar mini laptop konceptet till en helt ny nivå. Som en av väldens lättaste mini laptop i 10,2" klassen har den mycket att erbjuda. Kombinerat med en snygg design och en strömsnål men ljusstark SuperBright© matt LED skärm har NC10 upp till 8 timmars batteritid. Utvecklad för ett mobilt liv i rörelse med en vikt på låga 1,33 kg. Läs mail, surfa eller använd den inbyggda webbkameran för videokonferenser.

Äkta Microsoft Windows XP Home Edition
Fulladdad med en rad multimedia-funktioner lyfter Microsoft Windows® XP® fram den fulla potentialen i din mini laptop. Utvecklat för hemmanvändaren leder Microsoft Windows® XP® ditt datoranvändande till en helt ny nivå. För hantering av dina digitala bilder, musik och videoinspelningar till utveckling av privata nätverk. Med äkta Microsoft Windows® XP® ökar din skaparförmåga rejält.

Intel Atom Processor
NC10 är utrustad med en Intel® Atom™ processor. Utformad för att leverera en fantastisk Internetupplevelse i din mini laptop. Intel® Atom™ processorn spar energi och levererar en god uppkoppling till din dator så att du kan använda din dator längre.

Tangenbord i "normal" laptop storlek
Med motsvarande storlek som ett normalstort laptop-tangentbord får du mer utrymme för ditt skrivande på din mini laptop. Med sin ergonomiska design och utökat tangentmellanrum flyter ditt skrivande på fortare, mer felfritt.

TCO certified
Denna Samsung Laptop har belönats med TCO:s världsomfattande miljöcertifiering. Med hjälp av denna certifiering kan du tryggt lita på en god ergonomi och ett bra miljöval. TCO märkningen baseras på tuffa krav vid produktframtagningen i hänseende miljöpåverkan, arbetsförhållanden, energiförbrukning och återvinning. Förutom miljöegenskaper ser även certifieringen till datorns användbarhet och ergonomi. Med andra ord – en bärbar dator som är framtagen för både användaren och miljöns bästa.

Förhöjd portabilitet
Som vinnare i 10,2" klassen väger NC10 endast 1,33 kg* och är fulladdad med den senaste tekniken för en bättre portabilitet och rörlighet. Med andra ord bär du med dig mer till en mindre vikt.
*Vikten utgår ifrån ett 6 cells batteri.

Snabbare dataöverföring
Med anslutningsmöjligheter som 3-i-en minneskort läsare, 3 inbyggda USB portar och Bluetooth 2.0 +EDR (Enhanced Data Rate) gör att du kan dela med dig och ta emot information ännu enklare och snabbare.
Det bästa med datorn enligt mig!

Högklassigt hantverk
NC10 är gjord för att klara ett liv i rörelse med sitt Potect-o-Edge© hölje som skyddar mot stötar. Med sin slimmat eleganta förpackning i olika färger är det lätt att falla dit ordentligt.

Videokonferens
Med en integrerad 1,3 megapixel digitalkamera håller du enklare kontakten med vänner och familj med hjälp av videokonferens funktionen. Kameran kombinerar en bildupplösning med samma kvalitet som en digitalkamera och en bildhastighet i nivå motsvarande en videokamera.

Längre batteritid
Med en batteritid på upp till 8 timmar är NC10 en fantastisk mobil partner. Den långa batteritiden är ett resultat av den strömlåga LED skärmen i kombination med Intel® Atom™ processorn-i sann SAMSUNG teknologi.

(All text lånad från Samsungs hemsida)

Låter det inte toppen!!!! Och visst är den snygg :)



Hör av er här i bloggen om ni är intresserade :)

Kommentarer
Postat av: marie

åååh okej! då hänger jag med! :) haha ja det får vi verkligen göra :D

2010-08-06 @ 20:55:22
URL: http://lifeintheusa.blogg.se/
Postat av: Anna Linansky

hej jag skulle behova en ny dator och din verkar minst sakt bra, hur mycket var det du skulle ha for den ? min dator e seeg som attans hur fungerar din? och har den svenska tangenter? kram Anna :)

2010-08-07 @ 03:15:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0