Åh jisses...

Igår kom jag hem från min resa till LA, Las Vegas och mamsen.

LA var inget att ha. Det enda som var roligt egentligen var att se Hollywood skylten och mamma :P Vi cruisade också igenom Beverly Hills och kollade in på vaxmuseet, fast där blev jag mest sur eftersom det stod "Coming SOON Robert Pattinson..." Attans. Annars var staden som ett enda stort getto tycker jag. Och så fruktansvärt utspridd. Vi tog en jättelång promenad på stranden i Santa Monica också.

Bilturen till Las Vegas var låååång. Mamsen ville åka till några träd, och vi skulle också till Death Valley, men jag insåg snabbt att det skulle ta två dagar att göra den resan så något fick gå, och det blev träden, för även om de var coola var de fruktansvärt långt borta. Death Valley var också bara öken, så det var ju en flopp. Men Las Vegas var coolt! Fast även där låg allting väldigt mycket längre bort än man trodde. Strippen var ju 6,5 km lång, och tydligen skulle vi gå hela vägen och tillbaka, fast det blev tillslut inte hela ändå :P Eller ja, när i åkte tillbaka till Las Vegas senare i veckan insåg vi att vi var ganska nära slutet! :)

Vi var där i 2 nätter (på Circus Circus), och dagen efter det åkte vi till Grand Canyon. Det var riktigt coolt! Fast vi kom dit rätt så sent, så fast att man måste betala för 7 dagar var vi bara där i typ 2 timmar. Men senare såg vi att den tiden på dygnet vi var där var ju den finaste tiden var dagen där... då alla klipporna var röda och så :) Så det var ju bra! Den natten sov vi på något Inn, som var helt okej faktiskt, och sen åkte vi tillbaka mot Las Vegas, eftersom det var därifrån jag skulle flyga tillbaka hem. Den natten bodde vi på Luxor (pyramiden) och promenerade lite till på strippen, det vi hade kvar :) Jag köpte mig ett par Guccisolglasögon, fick prutat lite också då faktiskt, då jag inte köpte dem i Gucciaffären utan en glasögonaffär. Snubben som sålde dem till mig var trevlig, så jag viftade bara lite på ögonfransarna och vips så var de 50 dollar billigare.. :)

Det var jobbigt att gå upp på morgonen för att flyga hem, men det första flyget gick bra iaf. Den korta hit var försenad en timme, så det var ju lite surt. 2 minuter innan vi boardar ramlar en 3:årig liten tjej och får världens håt i bakhuvudet, och blodet rinner överallt. Polisen kommer, och sen också en sjukhussäng och de rullas iväg. Hon klarar sig dock, hon var mest rädd, och hade ont, men de skulle nog bara sy.

På planet sitter jag bredvid en kille som var jättetrevlig, 31 år tyvärr :P Han berättade hur han bor på Hawaii, är brandman, ska jobba i Dubai och allt möjligt. Skoj.

Idag upptäcker jag att S har förändrats något förfärligt medan jag vart borta, han springer runt och gör vad han vill, och blir supersur om han inte får göra vad han vill. Fast han vinkade iaf till mig som vanligt när jag kom in i huset, han vinkar inte till någon annan, bara mig, det är gulligt tycker jag:)

Idag ska jag också sitta barnvakt åt C's kompis barn och S i 1 & ½ timme i slutet på dagen. Får se vad vi hittar på... Sen blir det till att sova... är såå trött... och har massa tvätt att göra.. gah..

So long


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0