Salongmys x2

Idag var jag alltså och fick mitt hår fixat. Det var verkligen på tiden. Såg ut som en skunk i håret :D Hehe. Så det var salongmys nummer 1. Min frisör var lika gullig som vanligt. Hon berättade att hon varje gång hon såg mig undrade om det här var sista gången hon skulle se mig innan jag åkte hem; is this it?? och idag fick hon ju veta att det var det. Det gick hon däremot inte med på och lovade mig en gratis manikyr innan jag åker hem, gulleplutt :) Så någon gång innan jag åker hem ska jag bli ompysslad igen ^^ Tack Laurie!! Hon hade tydligen en kompis som hade en son som hette Kris som tydligen var perfekt för mig, men eftersom jag ska åka tillbaka till Sverige så ville hon inte riskera att bli ovän med sin kompis för att hennes son flyttar utomlands ^^ haha.. Nåja.. Brandman var han tydligen.. typiskt.

Inte den bästa bilden på håret på grund av ljuset, ser för gult ut i kvällsskenet och från lamporna..



Efter frissan blev det en bio, alltså salongmys nummer 2 :) Filmen blev Despicable Me, en animerad 3D film. Riktigt rolig och mysig i slutet. Helt klart värd att se :)

Det var allt för idag tror jag :) Känns som det var något mer jag skulle berättat, men tyvärr har jag nog glömt vad det var :P inget allt för viktigt då alltså ^^

Kramkram

Kommentarer
Postat av: emma

SÖT!

2010-07-31 @ 11:18:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0