Strandpromenad

Imorse vaknade jag strax efter 6. Det var för att S skrek och ville upp ur spjälsängen. Han ville absoult inte fortsätta sova. :P Jag var fortfarande ganska trött så jag låg kvar i en halvtimme eller så. Sedan gick jag upp och drack espresso (JAG VEEET!!). Konstigt att jag var uppe innan sju va :P och ännu konstigare var det att jag knappt var trött! Jag var pigg som bara den! Inte på grund av espresson ;) jag var bara pigg. Nice:) Vi hängde här i lägenheten ett tag och sen drog vi ner för frukost. Mums. Jag hade müsli med pekannötter, torkad frukt och russin med yogurt och färska frukter :) Åt också toast, med sylt. Riktigt mumsigt. De erbjuder även färskpressad apelsinjuice, det kan man ju inte tacka nej till. :)

Sedan blev det nappytime för S och jag tog en lång fin strandpromenad. Det var lite deprimerande dock. Får en att tänka tillbaka på alla semestrar man gjort med sin familj och sina vänner. Saknar er alla:) Och dessutom såg jag bara massa smala, snygga, solbrända brudar och ville rent ut sagt gråta. Måste göra ngt åt min situation, men tror att det ligger i luften i USA att man blir fet. Bah.

När jag kom tillbaka spenderade jag lite tid med min kära vän datorn, och sen när C, K och S kom tillbaka in så gick vi tillbaka till stranden allihop. S lekte med vattenflaskor och sedan i sanden. Vi tog han ut för ett dopp i havet, men det gillade han inte, han gallskrek och gapade och grät och hade sig, så vi tog han till barnpoolen ist. Det älskade han! :) mkt bättre :) Sedan var det dags för lunch! Vi åt alla en jättegod clubsandwich. Väldigt mumsigt:) Nu ligger S och sover igen. C och K skulle egentligen gått till kasiont idag, men C var för trött och ångrade sig. Så nu ligger hon på stranden. 

Är lite tråkigt att jag inte kan njuta av stället. Sitter mest här inne, för att S sover, medans de andra är ute och njuter. Kan ju inte gå ut. Och även när S är vaken kan jag inte gå, för de vill ha mig nära ifall de skulle vilja gå. Ni förstår säkert vad jag menar :P och de ska ut och snorkla, och shoppa, och gå på kasino, och fiska. Men men. Det är ju på jobb jag är här så.. Klart, man kan ju inte hjälpa att vara lite butter, när man tittar ut genom fönstret och ser vattnet och hör vågorna. Förhoppningsvis ska vi på spa iaf. :)

Att vara här har fått mig att vilja åka iväg och resa sen efter mitt år här. Inte själv, men med ngn vän. Men för det första är alla mina vänner upptagna. Antingen med jobb, skola eller pojkvän. Så isf skulle jag vart tvungen att göra det själv, och det kan jag inte, för jag är inte tillräckligt social av mig. Skulle ju bara vart SJÄLV hela tiden. Fast, jag kan ju inte göra det ändå. Har inte tillräckligt med pengar, och måste ju antingen börja plugga, eller jobba. Skulle vart kul att resa innan skolan börjar dock. Ahh.

Aja. 
So long. 

Kommentarer
Postat av: Siiri Tamm

Lilla vännen! Du skall väl inte deppa när det är så vackert runt om dig! Du måste ju ändå ha lite ledighet även där, eller? Att kunna gå ner till havet att bada en halvtimme, åtminstone! Vill du att mamma skall prata med C:? Och du skulle definitivt klara av att resa själv! Det måste du ju göra, när du ändå är där borta! Jobba och gå i skolan hinner du ändå. Ryck upp dig, nu, min lilla äskling! Tänk att det är ändå få förunnat att vara i Karibien! Älskar dig mamma

2010-02-21 @ 11:30:43
URL: http://pajulaura.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0