Kaos

Ja, så vi gick upp klockan 6 igår för att packa det sista och åka till flygplatsen, men när vi tagit upp alla väskor och är redo att åka så kommer C och säger att flyget har blivit inställt. Dvs ett av de två flyg vi skulle ta. Det var det flyget som var en halvtimme långt som blivit inställt, på grund av dåligt väder, och vi kom på det försent så hann inte köra till Washington D.C ist. Skit också! Så vi bokade ett annat flyg för idag klockan 9 på morgonen.

Det visade sig att vädret var toppen. 60 grader F och soligt. Bah.

Sen på kvällen så hände det massa saker. C's pappa spydde och skakade och kunde knappt gå, så de rusade till sjukhuset. Och han är kvar där är, så självklart stannar vi också. Det måste vi ju. C kan inte stanna själv för S behöver henne, och vi kan inte åka för att C behöver vår hjälp. Det var bara det rätta att göra helt enkelt. Så nu sitter jag fortfarande här i Virginia, och utan en returbiljett. Vi vet inte när vi åker hem helt enkelt.

Så vi får se vad som händer.

En rolig sak som jag fick veta imorse var iaf att C och K sa att vi ska åka till Bergen, i Norge, snart! Så mamma, packa väskan och kolla flygbiljetter ;) Och vi kommer antagligen att åka till Cannes, Frankrike innan vi åker till Norge, så allt i samma resa. Cannes eftersom hennes pappa ska bo där, och Norge för att C's syster på hennes pappas sida bor där med sina tre barn, och de har lovat att åka dit massa ggr.

Nu vill jag bara veta; NÄÄÄÄÄÄÄÄR???

Hihi:)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0