Applicationsform

Hej alla ni som är klara med era ansökningar, hur gjorde ni med bilden på er själva på applicationform? Kan man skriva ut den på sin vanliga skrivare eller måste det vara en bild på fotopapper, och kan man använda klassfoto? Jag vill ju att den bilden ska vara så bra som möjligt, eftersom ens potensiella värdfamilj tittar på den. Panik, hittar ingen bild och har inte direkt lust att framkalla bara en bild^^

Ja, det är det jag fajtas med nu, annars är det mesta färdigt, bara passet kvar fortfarande:P

Jobb idag, tror chefen är ledig än så kan inte tala med honom om min "framtid" idag heller:P Jag orkar inte jobba där mer, jisses:P men ska iaf ta ledigt 2 eller tre veckor innan avresa för att "sort out my things". Haha jag har inte ens åkt än men säger ändå en massa saker på engelska^^

Imorgon ska jag åka och byta den sångboken jag köpte igår, den var för mesig, behöver fler låtar, typ "hyssan lull..." som inte fanns där i. Och så ska jag även vaccinera mig en sista gång imorgon:)

På söndag ska jag träffa Stefan, Linda, Tindra och Nova:) öka på barnerfarenheten ytterligare!

Hej svejs!

Kommentarer
Postat av: Johanna

Vad roligt att du ska åka som Au Pair :) Jag ska också gör det, men väntar fortfarande på en värdfamilj. Läs gärna min blogg :)



Ha det bra!

2009-08-13 @ 19:53:18
URL: http://mejohanna.blogg.se/
Postat av: sandi

ja, det är ju iof sant det med vis-kortet. kanske blir att jag struntar i det med och tar det om ett år ;P såg att jag skrivit fel, jag åker inte med Culture Care, utan Skandinaviska Institutet.. ville bara rätta mig lite, höhö!

2009-08-14 @ 00:07:09
URL: http://sandili.se
Postat av: Johanna

sv: Det var först den 29 juni, men CC kunde inte fixa fram en familj tills dess. Så nu har jag den 8 september, men jag tror inte att jag kommer att komma iväg då. Vi får se!

2009-08-14 @ 10:49:55
URL: http://mejohanna.blogg.se/
Postat av: Johanna

sv: Jag har inte haft en matchning på 5 veckor och jag tror bara inte att CC kommer fixa fram en matchning tills dess. Självklart hoppas jag på det.

2009-08-14 @ 13:56:54
URL: http://mejohanna.blogg.se/
Postat av: Laura

Okej det var ju mysko, konstigt och jobbigt:S

2009-08-14 @ 20:25:40
URL: http://pajulaura.blogg.se/?tmp=1315463

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0